• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 temmuz anneleri bebislerinize isim düşündünüz mu?

Kızlar cinsiyet bilmiyoruz ama ben şimdiden inşallah kız olursa erkek olursa diye düşünmeye başladım .
Kız olursa ınsallah AYŞE DİLA
Erkek olursa inşallah MEHMET YİĞİT koymak istiyorum . Rabbim inşallah sağlıkla kucağımiza almayi nasip eder bebeklerimizi :anneadayı: Peki siz hiç düşündunuz mu ?

Allah hayırlı etsin inşallah. Kac haftalık?
Çok da güzel isimler dusunmussun :)
Ben erkek olursa HUZEYFE kız olursa HİRANUR :)

benım esşim ısrarla kız olursa mevsim ismini koyucam diyor benim de aklımda olan isim mina. erkek olursa da yağız ve ya aras ismini koymak istiyorum hayırlısı inş.

benım esşim ısrarla kız olursa mevsim ismini koyucam diyor benim de aklımda olan isim mina. erkek olursa da yağız ve ya aras ismini koymak istiyorum hayırlısı inş.
Ayşe dila da eşimin düşüncesi eşim kız olsun çok istiyor hayırlısı tabi erkekler hep kız çocuk düşkünü artık :)

Merhaba bende 9 haftalık hamileyim insallah temmuzda anne olucam. Kız olursa ASLIHAN oglan olursa METEHAN düsünüyoruz :)

Benimde kızım olursa Lina Eylül
Erkek olursa 15 Temmuz Özel Harekat Şehidimizin adini Zafer ismini koyucam diye düşünüyorum.

Kız olursa Ayşe Zehra & Fatma Zehra
Erkek olursa Ömer Selim & Yûsuf Selim inşallah rabbim sağlıkla huzurla dünyaya getirmek nasip etsin inşallah :)

Kızlar cinsiyet bilmiyoruz ama ben şimdiden inşallah kız olursa erkek olursa diye düşünmeye başladım .
Kız olursa ınsallah AYŞE DİLA
Erkek olursa inşallah MEHMET YİĞİT koymak istiyorum . Rabbim inşallah sağlıkla kucağımiza almayi nasip eder bebeklerimizi :anneadayı: Peki siz hiç düşündunuz mu ?
Bende daha bebek piyasada yokken ayarladm isimleri.(eşimle birlikte yani)
Erkek olursa Mahmud Kerim
Kız olursa Azra Betül inşaAllah

Bebebğimizn cinsiyetini yeni öğrendik kızımıza " erva deniz " ismini düşünüyoruz deniz eşimin göbek adı kullanmıyor ama deniz ismini seviyoruz erva yıda isim ve anlam olarak ben çok beğendim sizce nasıl

Bebebğimizn cinsiyetini yeni öğrendik kızımıza " erva deniz " ismini düşünüyoruz deniz eşimin göbek adı kullanmıyor ama deniz ismini seviyoruz erva yıda isim ve anlam olarak ben çok beğendim sizce nasıl
Çok seviyorum erva ismini çok yakışmış deniz ile de . Adıyla buyur inşallah cnm

Back