2017 Şubat Anneleri

Evet güzel ama sırf inadından dolayı istemiyorum. ben tek isim taraftarıyım. 2 isimle pek çağrılmıyor. taha ve aysima çok hoş. bende sare ve minel ismini seviyorum. evet canım isimde telif hakkı bizim En Büyük TÜRKİYE
Bazı isimler çift cagirilabiliyo Enes Taha yada Talha birlikte soylenebildigi için istiyorum bide çift isim koymak sünnet :) kız için de hep Reyyan i çok sevmişimdir anlamıyla birlikte (cennette sadece oruç tutanlar girebileceği kapı) ama eminim herkes ona Reyyan değil Reyhan dicek :KK70: o yüzden aysima dusunuyorum bakalım Rabbim sağlıkla o günleri gostersin inş hepimize aynen isim hakkı bizim En Büyük TÜRKİYEerkekler e isim hakkı yok :duduk: :KK45:
 
Bana destek olmuşsunuz hepiniz gerçekten içim hafifledi biraz çok teşekkür ederim. Yani eşim biz ailesinde otururken misafirlikte ve Bebek durumu ortada yokken birkaç kez bu lafı herkesin içinde ortaya attı, hiç yorum yapmadım. Eve döndüğümüzde de koymam diye belirttim. Babası Kemal, dedesi Mustafa, büyük dedesi kemal.. Bu silsile uzayıp gidiyor. Eşimin adını tahmin edersiniz :) yani ATA'mızın ismi elbette ki güzel fakat ben yaşadıklarımdan dolayı koymam isimlerini. Bir iki olay değil zehir edilen altı yıl. Parçalanmış bi aileden geldim diye istemediler beni hiç. Hakaretler, tehditler.. Çok şey yaşadım geçmişte. Babamı 6 kez gördüm ömrümde ve ismi Ali Kemal. Hiçbir bağımız yok. Beni büyük dedem büyüttü okuttu. Onun da ismi Ali. Ben de onun adını koyarım desem eşim de babasının koysa oluyor ali Kemal ve ben babamın adını taşıyan bir evlada bakmak istemiyorum! Durumun bir de bu boyutu var. Kendi babalarınız gibi düşünmeyin, anlatsam onda da hak verirsiniz.
Bir diğer olay ne Zaman mezarlığa gitsek yan yana ailecek Mustafa ve Kemal'ler yatıyor. Ben eşimin adını soyadını okuyorum taşlarda, evladımınkine dayanamam.
11 haftadır şişim, adet olamamanın gerginliği, bulantılar, kusmalar, sancılar ve tiksinmeler. Aynı şeyleri yaşıyoruz işte. Sizlere anlatmamın gereği yok. Ben bu çocuğu kanımla canımla büyütüyorsam millete .ok yemek düşer adını da kimse koyamaz. Diyor ki sen doğumhanedeyken ben gider nüfusu çıkarırım, şakayla da olsa dokunuyor. Ne hakla? Yemin ediyorum dava açar adını değiştiririm çocuğun bu konuda o kadar netim.
Şimdi beni delirtmemek için susuyor. Dedim ya olmadığım ortamlarda yapmış bu konuşmayı. Şuan onu gerçekten çocuğun cinsiyeti bilme ayrıcalığından mahrum etmek istiyorum, söylemeyeceğim. Allahım önce sağlıklısını versin. Cinsiyet tercihim normal şartlarda gerçekten yok ama inşallah bu durumlar yüzünden de kız evlat versin bana
Oh döktüm içimi
Teşekkürler tekrar
Oohh evet ben bile rahatladım şuan :KK70: aman bunları takma canım hele sen o günlere bi gel hayırlısıyla inş şuan bizi erkekler anlamıyo daha babalığı bile hissetmezlerken nedense bi işim konusunda cik mik ediyorlar çok biliyo onlar :63:biz koycaz işte :63::confused:
 
kalimero87 kalimero87 ve Fullialein Fullialein sizin de yengemin kiler gibi olmuş :) yengemin babasi Mustafa oğlunu da Mustafa koymuş sonra Mustafa oğlu Mustafa nın da oğlu oldu o da Mustafa oldu :KK70: Şabanoğlu şaban gibiler :KK70: çocuğa deseler demek babanın adi da Mustafa çocuk dicek dedeminki de Mustafa :KK70: şimdi büyük Mustafa ortanca Mustafa küçük Mustafa diye aniliyolar :KK70: :confused:
 
ben mersinde ikili testime 80 tl.. muayeneye 62 tl ödüyorum özel bir hastanede.. Ama gelecek hafta için devlete bağlı bi hastaneden randevu aldım annemin ısrarı ile başka doktorda bir görsün diyor:)
 
bu erkeklerde nedir bu babamın adını koyucam takıntısı anlamıyorum:işsiz: hiç bi anne adayından duymadım daha kız olursa annemin adını koyacağım diye :sopa:
 
insanlar neden isim haklarını kendilerde görürler anlam veremiyorum eşim hamileliğinden 4 ay evvel rüyasında görmüştü kız olursa hira su dedi daha hamile olduğumu açıkladığım gün kayınvalidem görümceler başladılar yoruma sanki fikir soran var gibi kendiler isim koyarken kimseye sormadan koyabiliyorlardı bu hakkı neden bizdede görmezlerki
 
X