- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 36
ben henuz kilo almadım ödem olmuştu oda indi çok şükür . hiç kilo almamak değil derdim bebeğime yeterince klio almak doğum sonrasi mutlu sağlıklı anne olabilmekTeşekkür ederim canım.bende 65 ile hamile kaldım 80 ile doğuma girdim 69 la çıktım doğumdan sonra senin gibi yedim 75 e çıktım süt olsun diye .şimdi 63.5 la hamile kaldım ama ramazanda başta oruç tutuyordum ozaman kilo aldım bugün sabah tartıldım 65.4 yani aldım bile daha başındayım . İlk hamileliklde ilk 4 ay almadım verdim.bunda ramazan şaşırttı beni.geç yemek yemek.ama verriz ya ilkden tecrübeliyiz.sıkı bir spor yine fit oluruz.çokda takmıyorum çocugum sğlıkkı olsunda gerisi boş veririz kiloları.
kullanmadımcanım hiç dr açıklamadımıKızlar bugün kontrole gittim ama henüz kalp atışını duymadık daha erkenmiş.6 haftalık ve 15mm olmuş bebişimiz.15 gün sonra gel dedi.
Birde axid ilaç kullanan var mı.kullanan ne için kullanıyor.
eevet benimde ev çok pis geliyor eşim hiç aldırmaz sorun bendeMalesef bende hiç iş yapasım gelmiyor ev aşırı pis geliyor gözüme ama kalkacak halim yok mide bulantısı geçene kadar kimse benden birşey beklemiyor zaten
drmu öyle dedi sana yuh onabence şikayet et iki üç kez okudum yanlısmı anladım diye bence misilleme yapmış sana . hem niye dokunacakmıssınkı ona hadsizmineKızlar o gün acile gitmiştim mide bulantısı için gitmişken kalp atışı duymak istedim çünkü 6+2 ydi ve ben görmedim neyse doktor vajinal ultrason yapmak zorundayım dedi tamam dedim.. Ve o ultrasona prezervatif takmadı yani çok afedersiniz herkesin vajinasına giren şeye kondom takmadı nasıl bir doktor Allahından bulsun.. Bende prezervatif yakın hocam dedim sinirli sinirli taktı nyse ben elimi ona degdirmedim etmedim bana 'sakın pis ellerini bana değme' dedi.. Çok gururum kırıldı ama o anki şoktan bir şey diyemedim... Şikayet etsem adını bilmiyorum.. Demem o ki vajinal ultrasonda mutlaka kondom taktırın dha önce kaç kez oldum hepsi takmıştı.
Güzel anneler oku oku bitiremedim bugün. Ne güzel paylaşımlar olmuş . Hepimiz de az da olsa bi tedirginlik var hamileliğimizin sağlıklı geçmesi için. Rabbim bu ayın hürmetine hepimize sağlıklı hamilelik geçirmemizi ve sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah. Bende kalp atışı için bayram sonrası gidicem inşallah.