- 7 Haziran 2015
- 445
- 254
- 30
Cnm o surekli geliyor ama yapiskan degilde krem kivaminda hatta o kadar gelioki adet oldum saniyorumBenmkide beyaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm o surekli geliyor ama yapiskan degilde krem kivaminda hatta o kadar gelioki adet oldum saniyorumBenmkide beyaz
Omer bey'e gittim ben ama ssvd ye bakiyor sadece artikBende istanbuldayim canm zeynep kamil d. Hastanesini ovuyolar cok guzelmis diyolar bir kere gittim ama hamileyken gitmedim daha kayinvalidem istiyo oraya gitmemide hangi doktor acaba canm genelede doktorlae pek ilgili olmuyoda merak ettim bende randevu alim gidim
Evet de işte benim mide bulantim geçti ondan korkuyorumCnm doktorlar kusmanin saglikli gebelik oldugunu degerlerin guzel arttiginin belirtisiymis. Insallah oyledir
mavikelime nisan annesiydim maşallah size şubat istikrarını bozmamissiniz :):)
Cnm benim hic yok mide yanmasi haric. Erken degil mi zaten cnm mide bulanmasi icin genelde 2. Ay gibi basliyorEvet de işte benim mide bulantim geçti ondan korkuyorum
Çok güzel bir tesadüf ama ne güzel ya inş sağlıcakla kavusuruzda abilerinide ileride konusuruz nasıl olacak iki çocuklu:kYa tamamen tesadüf oğlumla bu hamileliğimde sat larda aynı nasip olursa doğum tarihleride aynı olacak.
Benim iki düşüğüm oldu İnşallah bu sağlıkla doğar.
Benim çok aşırı olmamakla beraber baslamişti aslında mide bulantım ama bakalım artık, belki böylesi de normaldirCnm benim hic yok mide yanmasi haric. Erken degil mi zaten cnm mide bulanmasi icin genelde 2. Ay gibi basliyor
Evef bende de oluyo arada bende oyle hissediyorum ama dun gordumde yapiskan gibiydi endislendim neyse artik cok olursa doktorumu arayip sorumCnm o surekli geliyor ama yapiskan degilde krem kivaminda hatta o kadar gelioki adet oldum saniyorum
Hmm tamam canmOmer bey'e gittim ben ama ssvd ye bakiyor sadece artik
Benim Yengem de emsey de doğum yaptı riskli gebelikler üzerine baya iyiymis orası ve Yengem de riskliydi drundan çok memnun kalmıştımerhaba canım.. bende emsey olabilir diye düşünüyorum. sizin hangi doktor acaba? birde kozyatağı central hospital var o hastane içinde iyi diyorlar. bilgin varmı? ilk olduğundan hastaneye göre doktor seçiyorum izlediğim yol acaba yanlışmı?
5 yaş ön ergen bir oğlum var :) her gece kardeş duası yapıp bizi suprize uğratan
Yengem de aynı sorunu yaşadı gebeliğin ilk öğrendiğinde coumadin kullanıyordu ve hep aldırmasını söylediler çok ağladı takiii emsey de ki dr la karşılaşana kadar gayet sağlıklı bi doğum yaptı bebisi de sağlıklı çok şükür Dr undan çok memnundu riskli doğumlar üzerine baya iyiymis orasıHmm olsun ya öneli olan doktor bence bende doktormuzdan dolayı gıttım emseye bende bir senede ıkı dusuk yasadım pıhtılasma sorunuz cıktı iğne kullanıyorum cok sukur bu ucuncu ınsallah kritik donemımıZı atlattık tabı kesın degıl Rabbımın ıznıyle ınsallah bu sefer umutluyuz
Yaaa harika bi haber. Cok sevindim gozunuz aydin canim :) tabii ne olur ne olmaz ilk uc ay dikkat.Kalp atışını bende duydum çok şükür darısı duymayanlara olsun inş şuan iyiyiz dedi normalmiş herseyimiz bakalım artık hayırlısı 12. Haftaya kadar dikkat dedi