- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
yaaa hayırlı olsun çok sevindim kader arkadaşım oldun resmenKızlar mrb ven giremedim bayadır çok kötüydüm bulantı vs kusmaktan öldümm serum falan verdiler biraz iyiyim bugün de kontrole gittim ikizlerim olucakkkmışşş bulantı o yüzden çokmuş kalp atışını duydum ikisininde
hayırlı olsun tatlım çok sevindim yaşasın tek değilmişimmm aynı benimde 6 haftalıklar bulantım hiç olmadı sadece karışık yediğimde oluyor bir de oruç tutunca oluyorCanımm nasılsın benmde ikiz olucak aşırı bulantım var sen ne durumdasın ben bugün kalplerini duydum dr altı artı bir günlükler dedi
öyle canım benim de arkadaşım taa vana gitmişti yavrum bir başına doğurdu büyüttü bebeğini oralarda inşallah ya rabbim yardımcımız olsun çok teşekkürler desteğin içinTabiki öyle kız çocukları içgüdüsel olarak anne hisleriyle doğuyorlar bence, ben kızım doğduktan 1 ay sonra eşimin işinden dolayı tası tarağı toplayıp Mersinden Yozgat a gittim ve eşim gündüz çalışır, akşam da çok yorgun oluyordu o yüzden nerdeyse gece gündüz tek başıma ilgilendim kızımla hiç tanıdığım yoktu ve yaz olmasına rağmen Yozgat serin diye doğru düzgün dışarı bile çıkamıyorum öyle 5 ay kaldım Yozgat'ta ama kızımı istediğim gibi büyüttüm hiç sorun yaşamadım sadece gece uykuları zorluyordu ona da gündüz onunla beraber uyuyordum yani sen hayli hayli yaparsın annen babaannen yanındaymış :) inşallah çocukların da uyumlu bebeler olur kolik fln olmaz rahat edersin canım senin yükün bizden ağır tabiki ama olsun eminim başarırsın güven kendine :)