Canım bazı doktorlar gerçekten çok acımasız. Ben 3 doktordan da neler duydum bir bilsen; "Yok düşük çok sık rastlanan bir şeymiş, çocuğumun özürlü olması daha mı iyiymiş." Hele güzel bir söz duymak için gittiğim doktor beni karşısına alıp 10 dakika düşüğün ne olduğunu ve ne kadar normal olduğunu anlattı. Tabi bu arada benim içim yanıyordu. Biz duygusal bakıyoruz onlar teknik bakıyor. 3 gündür progestan kullanıyorum. Günde 2 sefer kullan dedi bana doktor, ağızdan içiyorum. Bugün ilk kez akıntı azalmış. Benim 2 yoğun akıntım da akşam saatlerinde oldu, o yüzden biraz da korkuyla akşam saatlerini bekliyorum. İnşallah bu kez sorun olmaz. Aslında ben baya umutluyum ama bu süre içinde yaşadığım stres çocuğumu etkileyecek diye korkuyorum. Bana bir de ilk aşamada keseyi göremeyip dış gebelik teşhisi kondu, sonra keseyi gördük tam rahatladık derken bu sıkıntılar çıktı. İnşallah bebeği görüp kalp atışını duyarız da şu sıkıntılı günler geride kalır. Bizim ufaklık saklambaç oynuyor, yaramazlık yapıyor diye düşünüyorum bazen :) İnşallah ikimiz de buraya güzel haberler yazarız önümüzdeki günlerde. Sıkıntı hamilelik geçiren herkese Allah sabır versin.