2017 Şubat Anneleri

Yaa insallah seninde saglikla devam eder. Cok fazla olmadi silince peceteye geldi sonra bisey yoktu. Igne oldu hemen zaten ilacimi da ictim. Insallah duzelir ya cok endiseliyim:KK43:

Canım bak endişelenme iyi düşün derin derin efesler ve rahatla bebiş her şeyi hisseder onunla konuş ve bolca dua et. yasin oku
 
slm kızlar bende pazartesi gidecem kalp atışları ve bebişi görmek için çok sabırsızlanıyorum çok tedirginim göremem diye benim bulantılarım başladı özellikle bugün sabahtan beri bulantım var su bile içmek istemiyorum size birşey soracam benim ilk bebiş olacak kısmet olursa eşime babalar günü hediyesi almak istiyorum sonrada ya pazartesi kötü bir haber alırsak diye korkuyorum ilk çocuğu olanla sizler alacakmısınız bana fikir verin çok kararsızım:emir_bebek::KK54:

Benim bi tane oglum var bu ikinci bebegim olacak insaAllah ben senin yerinde olsam onu mutlu etmek icin ufakta olsa bi hediye alirdim bide iyi dusun bence pazartesi pit pit kalp atislarini duyacaksin insaAllah

Kızlar selam. Çok kötü oldum. Doktordan şimdi geldim, kese gözüktü yolk da var ama bebek yok kalp atışı duyulmadı. Doktor 10 gün içinde bebeği görüp kalp atışını duymalıyız yoksa normal bir hamilelik olmadığını anlarız dedi. Çok kötü oldum kızlar. Sizce normal mi, zamanla düzelir mi? Bir de 10 mm'lik kese nasıl sizce biraz küçük mü?

Bence hiiiccccc biseycik olmayacak cunku yolk var demis pazartesi gunu bi doktora daha git kontrol ettir kendini kesinlikle bebisi goreceksin insaAllah hemde cok yakin zaman da gorursun

Benimde ayni canim 5+2 de kese duzgun bebek gozukmuyor dedi bugun tekrar gittim 6+3 kese buyumus bebek gozukmuyor dedi 16 mm kese haftaya bi daha cagirdi yine gozukmezse kurtaj dedi moralim cok bozuk:KK17:

Bozmayın moralinizi lazım lutfen arkadaslar baska bi doktora daha gidin yeni bi hastane olsun ultrason aleti cok onemli hemen farkediyor
 
Makinadan makinayada değişebilir görme durumu. Kötü düşünmeyin hemen. Birkaç gün bekleyim başka dra görünmeni tavsiye ederim. Sağlıkla kucagına alırsın inşallah.



Şuan iyiyim canım. Eğer birşey olduysa zaten artık yapacak birley yok. Kötü düşünmekte de üstüne yok. Off. Sabah bakalım ne diyecek drum
haber verirsin bize de ama bişey çıkmayacak çok geçmiş olsun
 
Arkadaslar yalvaririm benim icin dua edin. Bu aksam esimle keseyo gormek icin heyecanlanirlen benim az miktarda kanamam oldu. Acilen hastaneye gittim. Kese su anda yerindeymis ve haftasina gore normal boyutta ama dusuk riski olabilir normal bi kanamada olabilir dedi. Igne ve ilac verdi simdi geldim eve cok kotuyum. Ne olur dua edin bebegime bisey olmasin saglikla gorebileyim
Cnm hemen panik yapma sakin ol kotuye yorma hemen dusuk tehlikesi olabilir demis oyle dememisler...yatip bol bol dinlen ise birazda ara ver ..allahin izniyle biseycik olmaz kasma hemen kendini
 
Yaa insallah seninde saglikla devam eder. Cok fazla olmadi silince peceteye geldi sonra bisey yoktu. Igne oldu hemen zaten ilacimi da ictim. Insallah duzelir ya cok endiseliyim:KK43:
O kdr kanamadan bisey olmaz emin ol..benim.kac tane arkadasimin 7 ay boyunca kan geldi yattilar devamli ama sagsalim bebisleri oldu stred yapip moralini bozma iyi seyler dusun..
 
bende duydum kalp atışlarını fasulye kadar olmuş :) doktor fasulyeni görebilirsin annesi dedi haha ve adı fasulye kalacak gibi .) allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :anne:
Tebriklerrrrrr.... darisi (en erken gun ) pazartesi randevusu olanlara ehu ehu ehu :)
 
O kdr kanamadan bisey olmaz emin ol..benim.kac tane arkadasimin 7 ay boyunca kan geldi yattilar devamli ama sagsalim bebisleri oldu stred yapip moralini bozma iyi seyler dusun..
Insallah canim benim ya. Aksam kendi doktoruma gidicez bakalim o ne diyecek. Insallah sagliklidir devam eder,Allah hepimizin bebegini bagislasin.
 
drum gider gitmez kan idrar tum testlerımı istedi demir tsh falan hepsine baktı

hayırlı olsun canımm

bizde 10 gun sonra gidecez kalp atısı için


öğretmenmısın canım
ben biliyorum canım önemini bugun alırım belkı

benimkiler aynı degil canım

yabende cok acıkıyorum kendımde sekerden bile şüphelendım açlık kan sekerim normal cıkıo
Evet hem de evimden 2500 km uzakta
 
kızlar ben ne yapacağımı bilmiyorum. progestana karşı alerji yapıyor vücudum. ikidir acillik oluyorum, iğne yapıyorlar, bebeğe zararı yokmuş çok şükür.ama doktor progestana devam et demişti. bugün kahverengi akıntı gelmedi almadım ama korkuyorum.tam araştırmadan da devam etmek istemiyorum.

bir de ev sahibi de %20 zam yapmak istiyor. adam anlaşılacak gibi değil eşimle tartışmışlardı eşime kızmıştım alttan alsaydın diye. dün ben konuşayım dedim.ama yok orta yolun bulunacağı bir adam değil. çok huzursuz etti bizi mecbur çıkacağız bu iki hafta içerisinde. bana dua eder misiniz, üstesinden geleyim inşallah bebişe bir şey olmadan.
 
X