2017 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar bende mersinliyim Ama almanya da yasiyorum.Cumartesi geliyorum inşallah. Doktora gitmeyi düsünüyorum orda Bana da önereceginiz biri var mi?
Bir de cogu arkadas yolculuk yapmanin tehlikesinden bahsetmis Ben cumartesi sabah 9 da yola cikiyorum aksam 9 a kadar yollar da olacam. Doktorum biliyor sadece Stres oldugunu söyledi baska da bisey demedi benim de korkum yok zaten.
Merhaba sizin de hamileliğiniz hayırlı olsun, ben forum yaşamdaki Gülay hanımdan memnundum normal doğumu destekliyor doğalcı bir doktor ama çok konuşan bir doktor değil ben kendim sürekli soru sorarak konuşturuyordum ama bilgisinden eminim sadece cumartesileri ve Hafta içi 5ten sonra çalışmıyordu ilk hamileliğimde. Hastaneden de memnun kaldım doğumda onun dışında onun eşi Himmet beye de iyi diyorlar, kendi özeli olan Çiğdem hanım var onda kuzenim görülüyordu memnundu, imcde Ayfer hanım iyi deniliyor ama ben o Hastaneyi hiç beğenmiyorum, Ortadoğudaki Arzu hanıma da iyi dedi arkadaşlarım bir de Osman Nuri bey vardı sanırım ona da iyi derler. Bir de bence şimdiden randevunuzu alın ki bazen sıra bulmak zor oluyor. Eğer mersinde doğum yapacaksanız birkaç drla başlayın hangisiyle enerjiniz tutarsa onunla devam edin derim☺:emir_bebek:
 
Ben ortadoguda Arzu Hnm 'a gidiyorum.Gebelik evvelinden başlamıştım cok da memnunum..Tavsiye ederim :dondurma:
Bir arkadaşım Arzu hanımın hastasıydı çok çok memnun kalmış aslında benim de aklımda, olmazsa onunla da görüşürüm bu hamilelikte peki siz ortadoğu hastanesinden memnun kaldınız mı orası için çalışan hemşireler fln çok ilgisiz diye duydum
 
Ne güzel erkenden duyup rahatlamissin darisi da daha duymayanlara mesela ben :deli:




Ben de bilmiyordum prezervatif olayını ben biraz zorlanıyorum sanki ilişki sırasında :110: öğrendiğim iyi oldu

Kahvesizlikten her an bayilabilirim bennnnn ki günde 3 kahve tüketen kahvesiz ayılamayann ne zamandır tutuyordum :duduk: gideyim de hemen bir kafeinsiz kahve alayım :halay::KK76::KK49:

saol canım inşallah kalbini de duyarız yarın da rahatlarız
 
Kızlar selam. Henüz bebeğinin kalp atışını duyabilen oldu mu? Beni doktorum cuma günü kalp atışını dinlemek için çağırdı ama sanki henüz küçük olduğu için daha duyamayacağız gereksiz stres yaşayacağım gibi geliyor? Biraz erken değil mi sizce de?
Selam canım hayırlı olsun bebişin.Duyabilme şansın var ben pazartesi bebeği görmeye diye gittim kalp atışını da dinletti aramızda on gün var bebeği görürsün mutlaka.Çok heyecan verici sürpriz oldu bana ben ümitsiz gitmiştim birden saniyelik bir kalp atışı sesi duyunca ağladım orada soracaklarımı bile unuttum dışarı çıktığımda kendi kendime gülüyodum.Allahım hepimizin yavrularını korusun
 
merhabalar
genel olarak yorumları okudum herkeste bir heyecan tatlı bir bekleyiş.Tabi ki bende de aynı sekilde. bi de su bulantılar olmasa :KK43:

kızlar kasıklarımda agrı var biraz şiddetli sizde de oldu mu? doktora gitsem mi?

gecen hafta bende de vardı sanki üşütmüşüm gibi.gecti simdi.
 
galiba benim de ilk defa bugün midem bulanmaya başladı :cry:
çok iştahlıyım diyediye kendime nazar mı değdirdim ne, su bile içmek istemiyorum
 
Önceden test yaptın mı canım. Adet gününe göre geriden mi geliyor senin ki. Önceden kaç çıktı
Geç döllenme olabilir canım benimki çünkü adetten 2 gun once negatifi 1 gün geçince 6.5 çıkmıştı sonra değerleri güzel arttı doktor cuma cagirdi tekrr
 
Selam canım hayırlı olsun bebişin.Duyabilme şansın var ben pazartesi bebeği görmeye diye gittim kalp atışını da dinletti aramızda on gün var bebeği görürsün mutlaka.Çok heyecan verici sürpriz oldu bana ben ümitsiz gitmiştim birden saniyelik bir kalp atışı sesi duyunca ağladım orada soracaklarımı bile unuttum dışarı çıktığımda kendi kendime gülüyodum.Allahım hepimizin yavrularını korusun

Amin canım inşallah hepimizin için hayırlı olsun :) İnşallah ben de senin yaşadığın mutluluğu cuma günü yaşarım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Her an bir aksilik çıkacak diye daha hamilelik sevincimi bile tam yaşayamadım, kalp atışını duysam artık biraz daha rahat olucam sanırım.
 
Kızlar bEn bugun gttim doktor keseyi goremedi beta hcg istedi 1152 çıktı cuma tekrr cagirdi

Benim de geç döllenme olmuş. Hatta ilk gittiğimde doktor hem vajinal hem karından muayenede keseyi görememişti. Sen hamile değilsinden tut, dış gebeliğe kadar bir sürü yalan yanlış teşhis koydu. Başka bir doktor keseyi gördü. Sonucun daha çok ufak 3000-4000'den sonra gözüküyor. İçini rahat tut.
 
Kizlar kasik agrilari normal yerlesme agrisi oluyor.ama durulmayacak kadar agriyorsa mutlaka doktora gorunun benim de oluyo gaz sancisida cok oluyo batmalar fln bgn doktora gidicem..
 
Kızlae ya ben bir gun cok iyiym bir gun kotuyum ne olcak bu halım arada mıgde bulantılarımda oluyor
 
Canım iyi düşün iyi olsun inşaallah .Ama senin dinlenmen lazım rapor falan alıp işe gitmesen olmazmı varmı böyle bir şansın .Yada çalışırken de kendine ara ara dinlenme alanı ayarlamaya çalış.Çok zor üzüldüm valla hem çalışıp hem bu sıkıntıları çekmek.Allah yardımcın olsun Rabbim bebeğini korusun sağlıkla al kucağına inşaallah
çok teşekkürler canım amin inşallah pazartesi doktora gidecem bakalım ne diyecek ona göre hareket ederim artık :anne:
 
X