2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Ay yok canm hani doktor azaltmış ya belki o oranda azaltmaz daha yüksek ten vurmaya devam edersin ondan dedim .morelin yüksek olsun ki herşey güzel gitsin cnm morel bozmak yok
Aynn yaa :)))) süreç zor napalim zaten kimseye anlatamiyorsun bu durumu içinde yaşıyor insan Rabbim yardım etsin hepimize guc kuvvet versin insallah

Aynn yaa :)))) süreç zor napalim zaten kimseye anlatamiyorsun bu durumu içinde yaşıyor insan Rabbim yardım etsin hepimize guc kuvvet versin insallah
Evet gerçekten zorlu bir süreçmiş cnm insanı çok yorsa da morelini ne kadar yüksek tutarsan o kadar yolunda gidiyor herşey .mesela ben yumurta toplamadan önce odada gıdaklamıştım yumurtlıycam diye bide video çektim herkes şaşırıyordu nasıl pozitifsin diye :) allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten

Önce kocaman bir aminnnnnn... okurken güldüm yaaa arkadaşım sen çok yasa emi :))))

Kızlar selamm bende yeni katıldım aranıza ve 9 yıllık bir bekleyiş sorası şükürler olsun tedaviye 02.01.2017 de başladım İğnelerim biraz zorluyo ama bebişlerimiz için değer elbette rabbim tesellimizi eksik etmesin hepimize hayırlısını nasip etsin tez zamanda.Beni de dualarınıza katarsanız sevinirim

Günaydınlar kızlar:) kısmetse bu aksam son ignemi olup yarın da catlatma ignesini olacagım, artıl bir süre igne olmak istemiyorum:) Allahım hakkımıza hayır etsin, emeklerimiz boşa cıkmasın, hepimizin tedavileri saglıkla bebecikle sonuclansin inşallah :)

Günaydın canlar. Dün adetin ikinci günüydü Gittim doktora. Lucrin e devam et aksamlari da 150 gonal f kullancam dusuk bi doz değil mi bu hafif pco var dedi. Bunun hafif i nasıl oluyor ki. Şok olduğum için doktora bişey de sormadım.

Hayırlısı cnm, ben de bilmiyorum hafifi oldugnu duydum ama nasil oluor bilmiorum, üzülecek bisey yok dr. Ona göre önlem almıs cok asırı uyarılma olmasını engellemek icin düsük doz vermis heralde, senin icin daha iyi cnm..dr. muhakkak bizden iyi biliyordur..

Üzülme sakın sana uygun dozu ayarlıyodur doktorun mutlaka belki düşük başlayıp yükseltir stres yok bol c vitamini ve yeşil sebze tüket düZenli beslenmeye çalış bize düşen bunlar sen ilaç kısmına takılma canım benim

Günaydın cnm hakkında hayırlısı olsun inş bol kaliteli yumoslarin olsun guzel guzel döllensinler. İğneler bitince insana bir rahatlama geliyor ama transfer sonrası 1 hafta yine iğneler oluyor aman bebislerimiz bizimle olsun da herşeye değer toplamadan önce de yaz da dua edelim cnm

Tedavin hayırlı olsun canım kaliteli yumoşlarin ve embriyolarin olsun inşallah :)

Teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım güzel sonuçlanır emeklerimiz. Pozitif olmak gerek ama korkuyor insan herseyden
Cnm pko larda yumurta oluşumu çok oluyor düşük dozla bile o yüzden doktorun temkinli yaklaşmıştır eğer ki kontrol de yetersiz görürse zaten arttırır yine çok yumosun olur yani sayısı artar sen kafana takma doktoruna güven derim. Tedavin hayırlı uğurlu olsun bebisini sana getirin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…