2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

5 senede azalmış bence. Sebep söylemedi ama yaşına göre iyi dedi yinede. Ayy bilmiyorum takılmayacağım diyorum ama inan korkuyorum. Kaç tane çıkacak, içi dolu olacak mı, kaçı döllenecek vs vs uzayıp gidiyor. Düşündükçe panik atak oluyorum. Yakında bu hastalık oluşacak bende. Çünkü bu değil herşeyde çok panik oluyorum

Yok kuzum yaa ne paniği herşey gönlünce geçsin insallah stres yok canim :)))) fazla düşünme Rabbim en iyisi bilir yapar insallah

Bende baya düşünüyorum malesef sürekli aklıma geliyor yaa nekatif olursa diye(( çok aşırı düşününce de baş ağrılarım artıyor.dün emar çektirdim yine dkt çok üzüntü ve stresten uzak dur felan diyince güldüm ne oldu niye guluyorsun diye sorunca da utandim :)) napalim artık hayırlısı neyse o olsun

Yok canım ya, ilk tedaviden daha az olur dedi. İlkinde 13 olmuştu 8 döllendi. 5.güne 3 tane gitmişti. Bu sefer 5-6 tane anca bence. Hatta dedi bu sefer 3.gün koyabiliriz embriyoyu.
O zaman dozu niye düşürdü acaba .bence sen bunları kafana takma canım neden dersen tek bir yumurta bile yeterli hamilelik olmasında yeterki rabbim ol desin bazen sayı önemli olmuyor kalitesi önemli oluyor inşallah çok kaliteli olur allahın izniyle .birdahaki kontrolün ne zaMan cnm ?

2 sine mi 1400? Ikisine verdiysen normal.. ama 1 tanesi o kadarsa cok pahali.. ben 150 derken tahmini soyledim.. 6 tane 300 luk 4 tane orgalutran ve catlatma igneleri hepsi 1150 verdik

Canim sen 2. Denemeyi ne zaman yaptin? Yada ben yanlis mi hatirliyorum..kizindan sonra 1 negatif var diye kalmış aklimda..
5 yil once igne dozu dusuktu.. sanirim yas ilerledi diye yüksek basladi ama sayi olarak oncekinden az benim de.. 6 tane gordu doktor.. tahminim 8 veya 9 toplanir

Olur olur cnm allahın izniyle bak benim bir arkadaşımın da senin gibi ohss olduğu için sonradan oldu transferi 2 tane embriyo koyuldu , üçüz olmuş dün keselerini gördüler darısı başına inşallah
Ayy maşallah arkadaşına sağlıkla dogsunlar inş. Hem cok guzel bi haber hemdr Çok zor bi durum.

Bişey sorucam kızlar 2 gündür midem bulanıyor çok akşamları ama adetim 13 Ocak yarn da geçmezse test yaptrymmi bilemedim napaym ya şuanda bulanıyor

Çarşamba günü inşAllah..sen şimdi hamişsin bizede dua et canımcım
2 sine mi 1400? Ikisine verdiysen normal.. ama 1 tanesi o kadarsa cok pahali.. ben 150 derken tahmini soyledim.. 6 tane 300 luk 4 tane orgalutran ve catlatma igneleri hepsi 1150 verdik
Evet ikisine verdim canım
Canım benim bu 2. Olacak. İlkinde kızım oldu. Başka yok.hayırlısı olsun artık

Çarşamba günü inşAllah..sen şimdi hamişsin bizede dua et canımcım

Evet ikisine verdim canım

Canım benim bu 2. Olacak. İlkinde kızım oldu. Başka yok.hayırlısı olsun artık
İnşallah canım dualarım hepimizle ard arda pozitifleri görelim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…