- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #1.101
Yok kuzum yaa ne paniği herşey gönlünce geçsin insallah stres yok canim :)))) fazla düşünme Rabbim en iyisi bilir yapar insallah5 senede azalmış bence. Sebep söylemedi ama yaşına göre iyi dedi yinede. Ayy bilmiyorum takılmayacağım diyorum ama inan korkuyorum. Kaç tane çıkacak, içi dolu olacak mı, kaçı döllenecek vs vs uzayıp gidiyor. Düşündükçe panik atak oluyorum. Yakında bu hastalık oluşacak bende. Çünkü bu değil herşeyde çok panik oluyorum
O zaman dozu niye düşürdü acaba .bence sen bunları kafana takma canım neden dersen tek bir yumurta bile yeterli hamilelik olmasında yeterki rabbim ol desin bazen sayı önemli olmuyor kalitesi önemli oluyor inşallah çok kaliteli olur allahın izniyle .birdahaki kontrolün ne zaMan cnm ?Yok canım ya, ilk tedaviden daha az olur dedi. İlkinde 13 olmuştu 8 döllendi. 5.güne 3 tane gitmişti. Bu sefer 5-6 tane anca bence. Hatta dedi bu sefer 3.gün koyabiliriz embriyoyu.
Ay sabır ve ben :) en fazla 4 günmüş benim sabrım artık her gün bi tane yaparım gibi geliyor cnm ama belki pazartesi yaparım diğer idrar testini ama yine bana belli olmaz :)Aaa ben gördüm cnm ama dha ck erken degilmi yapma biraz sabret cnm
2 sine mi 1400? Ikisine verdiysen normal.. ama 1 tanesi o kadarsa cok pahali.. ben 150 derken tahmini soyledim.. 6 tane 300 luk 4 tane orgalutran ve catlatma igneleri hepsi 1150 verdik150 mi? Çok uygunmuş öyleyse. Ben 900 lere 1400 verdim. Sağlık olsun artık ne diyeyim. Ben fazla olduğunu düşünmedim. 300 vurmak için 425 çekin diyordu. Son kalanı öyle yaptım. Bunda yapmam artık:) umarım almak zorunda kalmam. 3 doz gerekli. İki doz bende var, birinide ark verecek, çarş tekrar al derse alırım artık.
Canim sen 2. Denemeyi ne zaman yaptin? Yada ben yanlis mi hatirliyorum..kizindan sonra 1 negatif var diye kalmış aklimda..5 senede azalmış bence. Sebep söylemedi ama yaşına göre iyi dedi yinede. Ayy bilmiyorum takılmayacağım diyorum ama inan korkuyorum. Kaç tane çıkacak, içi dolu olacak mı, kaçı döllenecek vs vs uzayıp gidiyor. Düşündükçe panik atak oluyorum. Yakında bu hastalık oluşacak bende. Çünkü bu değil herşeyde çok panik oluyorum
Ayy maşallah arkadaşına sağlıkla dogsunlar inş. Hem cok guzel bi haber hemdr Çok zor bi durum.Olur olur cnm allahın izniyle bak benim bir arkadaşımın da senin gibi ohss olduğu için sonradan oldu transferi 2 tane embriyo koyuldu , üçüz olmuş dün keselerini gördüler darısı başına inşallah
Evet canm ama allah kolaylığını verir inşallah beklemelerin mükafatı işteAyy maşallah arkadaşına sağlıkla dogsunlar inş. Hem cok guzel bi haber hemdr Çok zor bi durum.
Evt bende gördüm hadi hayırlısıKızlar bugün transferimin 4. Günü dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı çok heyecanlıyım bakalım sizde görücekmisiniz Eki Görüntüle 1935762
Normalden biraz fazla oluyormuş içindeAma onun içinde toplam 900 iu veya 300 iu var, nasıl fazla kalabiliyorki?
Çarşamba günü inşAllah..sen şimdi hamişsin bizede dua et canımcımO zaman dozu niye düşürdü acaba .bence sen bunları kafana takma canım neden dersen tek bir yumurta bile yeterli hamilelik olmasında yeterki rabbim ol desin bazen sayı önemli olmuyor kalitesi önemli oluyor inşallah çok kaliteli olur allahın izniyle .birdahaki kontrolün ne zaMan cnm ?
Evet ikisine verdim canım2 sine mi 1400? Ikisine verdiysen normal.. ama 1 tanesi o kadarsa cok pahali.. ben 150 derken tahmini soyledim.. 6 tane 300 luk 4 tane orgalutran ve catlatma igneleri hepsi 1150 verdik
Canım benim bu 2. Olacak. İlkinde kızım oldu. Başka yok.hayırlısı olsun artıkCanim sen 2. Denemeyi ne zaman yaptin? Yada ben yanlis mi hatirliyorum..kizindan sonra 1 negatif var diye kalmış aklimda..
5 yil once igne dozu dusuktu.. sanirim yas ilerledi diye yüksek basladi ama sayi olarak oncekinden az benim de.. 6 tane gordu doktor.. tahminim 8 veya 9 toplanir
O zaman ben ilkini fazla vurdumNormalden biraz fazla oluyormuş içinde
Saol canım benim inşallah zamanı gelince kan testinde de alırım pozitifi. İnşallah hepimiz pozitifleri görelim 2017 annesi olalım hepimizEvt bende gördüm hadi hayırlısı
İnşallah canım dualarım hepimizle ard arda pozitifleri görelim insallahÇarşamba günü inşAllah..sen şimdi hamişsin bizede dua et canımcım
Evet ikisine verdim canım
Canım benim bu 2. Olacak. İlkinde kızım oldu. Başka yok.hayırlısı olsun artık
O zaman fazla vurduysan doktorunu yarın ara cnm ben yanlış vurmuşum de belki dozu ona göre ayarlarO zaman ben ilkini fazla vurdumiyiki konu açıldı bunuda fazla vururdum
Öyle yapayım canımO zaman fazla vurduysan doktorunu yarın ara cnm ben yanlış vurmuşum de belki dozu ona göre ayarlar
Canim merak etme birşey olmaz fazladan inan hiçbirşey olmaz uzme sakın kendini :))Öyle yapayım canım
Ayy ne bileyim yine panikledim.Canim merak etme birşey olmaz fazladan inan hiçbirşey olmaz uzme sakın kendini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?