2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Evet silik çizgi görünüyor:)))inş bebeğin belirtisidir de sağlıkla kucağına alırsın. Beklemesi çok zor ama acele etme tatlım. Bu testlere boşa para harcama direk kandan baktir bizede haber et ☺
Kan tarihi 15 i cnm ama ben dayanamam 13 ünde yaparim.o zamana kadar her gün böyle idrar testi yapayım diyorum bol bol resim atarım size artık

Ayyy bende geçmiş olsun deyince yolculuğu vs dedin sanıyorum
Tabi canim geçmiş olsun dedim sanada bugün hep merak ettim buraları ama giremiyorum yada benmi 0beceremiyorum.kolay yazma yöntemleri arıyorum olmadı az daha zaman geçsin watsap grup yapalım sohbet muhabbet zamanda geçer :))) hem kolay yazılır

Canım ben 2 kutu 900 aldım. 300 kullandım düne kadar. Bu akşam 225 yaptım. Nasıl birleştirme? Zaten 300 için ilkini 425 çekmek gerekiyor. Ben bu akşam 5. İğnemi yaptım. Çarşamba kontrole kadarda 225 yapacağım.

Canım doktorun mu dedi dozu düşür diye kendin mi kafana göre düşürdün dozunu?

Canim bizimkiler 300 luk tek tup diye geçiyor yani cekmek falan gerekmiyor.. ama icinde 400 den fazla var yani 100 lük kalıyor.. hemsire o kalanlarin 3 tanesini birlestirip bi 300 luk elde edin dedi..
425 cekmek derken ? Sen zaten kalemle vurmuyor musun 300 luk cizgisine cevirip?

Canim aynn öyle yap.Bende tek kullanimlik iğneyle yani hazırlanmış siringayla kullanıyordum..Geçmiş olsun sifa olsun insallah :)))

Benim 900lüktü. 300e ayarlayıp vurdum. En son kalanı 425 çektim. 300 elde etmek için :)) demekki fazla oldu. Videoda öyle yapın diyordu. 300 vurmak için 425e ayarlanıyordu.

Benim 900lüktü. 300e ayarlayıp vurdum. En son kalanı 425 çektim. 300 elde etmek için :)) demekki fazla oldu. Videoda öyle yapın diyordu. 300 vurmak için 425e ayarlanıyordu.
Ay ne bileyim..keske tek 300 lukten 6 tane verseydi sana.. 8 kullanimlik oluyor kesin.. yada 900 luk tek tupse normal siringa kullanman mantikliydi..
Ayy bu arada kendimi cok cimri hissettim yaa... ziyan etmeden tasarruf ediyorum.. ee napalim tek igne yaklasik 150 tl olunca :)

150 mi? Çok uygunmuş öyleyse. Ben 900 lere 1400 verdim. Sağlık olsun artık ne diyeyim. Ben fazla olduğunu düşünmedim. 300 vurmak için 425 çekin diyordu. Son kalanı öyle yaptım. Bunda yapmam artık:) umarım almak zorunda kalmam. 3 doz gerekli. İki doz bende var, birinide ark verecek, çarş tekrar al derse alırım artık.

Çok pahalıya almışsın canim yaa Allah yardımcımız olsun

O zaman çok yumurta oluştu maşallah maşallah inşallah herşey yolunda gitsin cnm
Yok canım ya, ilk tedaviden daha az olur dedi. İlkinde 13 olmuştu 8 döllendi. 5.güne 3 tane gitmişti. Bu sefer 5-6 tane anca bence. Hatta dedi bu sefer 3.gün koyabiliriz embriyoyu.

Yok canım ya, ilk tedaviden daha az olur dedi. İlkinde 13 olmuştu 8 döllendi. 5.güne 3 tane gitmişti. Bu sefer 5-6 tane anca bence. Hatta dedi bu sefer 3.gün koyabiliriz embriyoyu.
Peki canim sebebini ne olarak gösterdi neden az olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…