- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 32
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş bu sefer ikisine de vakit ayırmış olursun canım.ama ben eminim sen az da olsa öz vakit ayirmissindir evladına . Zaten bence önemli olan çok vakit geçirmek değil kaliteli vakit geçirmekİnşAllah canım, Rabbim sağlık versin de başka bir şey istemiyorum. İnsan bir anda tepetaklak oluyor sağlık olmayınca, benim kızım kariyerimin acısını çekti inan, doktora zamanında oldu, bakıcıda büyüdü yavrum, hamile iken derslere giderken yollarda geçirdim hamileliğimi. Eğer şimdi nasip olur da hamile olursam doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılacağım.
Amin cnm Hayrli olsn tedavin ilk denemen mi bilgilerini yazarsanAllah isteyen herkese evlat nasib etsin. bende dun tup bebek tedavisine basladim cok heycanliyim
benim de bu aksam 7. olacak igne, benim de alt karin bolgemde sislik var, yururken otururken siskinlik ve agrilar oluor, ayaklarimi acarak yurume ihtiyaci duymaya basladim, aynen ben de yemek yerken sisip patlama hissi duyuyorum, bugun kontrol var..Allah yardimcimiz olsun..emeklerimiz bosa cikmasin insallah =)kızlar nasılsınız ben dün 5. iğnemi yaptım bugün belimde sancılar var ara ara giriyor birde iğneyi yapıp akşam yemeği yiyorum dün şiştim çok sıkıştırdı nefes alamadım çok yemememe rağmen bende çok yumurta oluyor düşük doz kullanıyorum hepsi geliştirilmeyecek yoksa e2 değerim yükseliyo ama yine de bi şekilde büyümeye geçtiği için hepsi sıkıştırıyo sanırım. Hayırlısıyla toplansa kaliteli embriyo olsa zaten miyom var transfer olmayacak dondurulacak embriyom olsun yeter
Çok şükür canım dediğin gibi az ve öz ilgilenebildim, bebekken daha çok ilgileniyordum açıkcası ama şuan küçük ergen gibi davranıyor :)) herşeye karşı, asla kendi kurallarından taviz vermiyor :) Bide okulda yoruluyorum önceki gibi genç hissetmiyorum kendimi sanki :) Çok ilgilenmiyorum çocukla. Bir ara tablet manyağı olmuştu çok şükür onu kaldırdım. Meraklı minik dergisine falan üye olduk, öyle vakit geçirmeye çalışıyorum.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş bu sefer ikisine de vakit ayırmış olursun canım.ama ben eminim sen az da olsa öz vakit ayirmissindir evladına . Zaten bence önemli olan çok vakit geçirmek değil kaliteli vakit geçirmek
Güzel haberlerini bekliyorum canımbenim de bu aksam 7. olacak igne, benim de alt karin bolgemde sislik var, yururken otururken siskinlik ve agrilar oluor, ayaklarimi acarak yurume ihtiyaci duymaya basladim, aynen ben de yemek yerken sisip patlama hissi duyuyorum, bugun kontrol var..Allah yardimcimiz olsun..emeklerimiz bosa cikmasin insallah =)
benim de bu aksam 7. olacak igne, benim de alt karin bolgemde sislik var, yururken otururken siskinlik ve agrilar oluor, ayaklarimi acarak yurume ihtiyaci duymaya basladim, aynen ben de yemek yerken sisip patlama hissi duyuyorum, bugun kontrol var..Allah yardimcimiz olsun..emeklerimiz bosa cikmasin insallah =)
bizim imtihanimiz da buymus, Allahdan gelen bisey ne desek bos, derdi veren Allah dermanini da vermis cok sukur tedavi secenekleri var..eskiden insanlarin hic caresi yoktu, olmuyorsa olmuyordu, gene bizim sansimiz var..inşallah gerçekten zor şeyler çok büyük emek var Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. Kardeşim ağustosta evlendi gelinimiz bir regl gördü sadece sonra hamile kaldı kaza yani o böyle şeyleri hiç bilmiyor tabi hamile olduğunu bile 6..haftada falan öğrendi rahat hareket ediyor falan ama biz yumurta büyümesinden toplanmasına transferine iğnelerine beklemesine her anını yaşıyoruz stres heyecan ne garip. Allah daha büyükleriyle sınamasın benim hep sorunlu oldu tedavilerim bu son olsun derken miyom çıktı bakalım tek düşüncem sağlıklı embriyolarım olması çünkü öbür tedavimde yumurtalarım olgun çıkmamıştı
Sanirim banada vermişti estrofemi bays önceden yani transferden oncede sonra da kullanmistim ama yumurtaya ilgili değil sanirim çünkü benim o zaman da donmuş transferi olacaktı..ya neden insan herşeyi bu kadar çabuk unutabiliyor :))
bizim imtihanimiz da buymus, Allahdan gelen bisey ne desek bos, derdi veren Allah dermanini da vermis cok sukur tedavi secenekleri var..eskiden insanlarin hic caresi yoktu, olmuyorsa olmuyordu, gene bizim sansimiz var..
Kiz çocuğu annesi olmak çok başka bişey gerçekten hele ki büyüdükçe daha da anne dostu oluyor kızlar .ama küçükken birazcık zor oluyor kızlarla uğraşması daha zeki oluyorlar sanki :)Çok şükür canım dediğin gibi az ve öz ilgilenebildim, bebekken daha çok ilgileniyordum açıkcası ama şuan küçük ergen gibi davranıyor :)) herşeye karşı, asla kendi kurallarından taviz vermiyor :) Bide okulda yoruluyorum önceki gibi genç hissetmiyorum kendimi sanki :) Çok ilgilenmiyorum çocukla. Bir ara tablet manyağı olmuştu çok şükür onu kaldırdım. Meraklı minik dergisine falan üye olduk, öyle vakit geçirmeye çalışıyorum.
Kolay gelsin cnm, bence 2 idealMerhabalar, beni de listeye ekler misiniz?
Yas 33, Fransa, ilk deneme, tahmini adet tarihim 15 ocak.
Bugun recetemi aldim, igne icin eve hemsire gelecek, igne boyunca hergun ultrason ve kan testi icin laboratuara gidicekmisim. Adet getirmesi icin ilacima 6 ocakta basliyorum.
Doktorum kac embriyo yerlestirelim diye sordu. Hicbir fikri yok acikcasi. Esim 3 diyor, ben 2 diyorum. Karar veremedik. Siz kac embriyo dusunuyorsunuz?
Hepimize kolay gelsin.
Bende bu kez genetik test yaptırcam, ama pgt değil ngs yaptırmak istiyorumMerhaba canim bu defa gelir insallah bebegin. Pgt hangi merkez yapiyor? Ben kalp atisi olmamasindan 4 kayip yasadim hepsi dogal gebeliklerdi. Genetik pihtilasma tum testlerimiz normal cikti. Sadece son kurtajdan sonra SPERM DNA HASAR testi yaptirdi esim hasar yuksek cikti 2 ay ilac tedavisiyle dustu hasar. Ancak bazi dr.lar pgt yapalim sana diyor. Kimi dr.da bulunmus bi gen hastaliginiz yok pgt gereksiz diyor. Sen bu konuda benden daha bilgilisindir nasil degerlendiriyorsun durumumu? Birde pgt fiyat olarak tup bebegin uc kati dediler.
bende eşime yaptırıyordum, sonradan kendim yapıyorum artık, heleki kan sulandırıcı kullandığını düşün birde her gün yapılıyor bebiş olana kadarSorun değil canım, çok şükür yaptık :)) ama bu sefer kendim yapacağım, eşim acıttı sanki :) birde hemen çekti beklemeden. Bu akşam daha tecrübeli oluruz inşAllah.
Hayırlısıyla olsun da geç olsun dert etme benim de uzayacak gibi duruyor, ama yumurta toplama esnasında yapmazlar bence iki operasyon olmasın diye daha sonra dinlendiğin bir zamanda yaparlarKızlar doktora gittim kendi doktorum da baktı ve miyom rahimi etkileyecek dedi zara yakınmış o yüzden önce onun alınması gerekiyormuş yani yumurtalar geliştirilip toplanacak sonra miyom ameliyatı olucam 2 ay sonra transfer olabilirmiş iğnelere devam şimdi. Bende eskişehire dönmeden zaten hazır raporluyken o doktora operasyonu yaptırayım diyorum ya yumurta toplanırken ya da bikaç gün sonra yapılabiliyorsa gelmişken alsın diye ama cumartesi kontrol var o zaman sorucam bakalım hiç olmazsa burda annem var. hayırlısı böyleymiş demek ki yeter ki kaliteli embriyom olsun da dondurulsun
Benim bildiğim rahim kalınlaştırmaya yarıyor cnm estrofemAllah allah bende şaşırdım smdi benm tahlillerde normal di aslnda
Evet İnternettede arastrdim öyle yazıyor cnm benm rahim inceydi ozmn ilkinde söylemediler herldeBenim bildiğim rahim kalınlaştırmaya yarıyor cnm estrofem
Aynen bizim kız çok zeki :)) bence tüp bebeklerin hepsi zeki oluyo, seçilmişler :))))Kiz çocuğu annesi olmak çok başka bişey gerçekten hele ki büyüdükçe daha da anne dostu oluyor kızlar .ama küçükken birazcık zor oluyor kızlarla uğraşması daha zeki oluyorlar sanki :)
Ayyy evet çook zor canım ya, vuracak yer kalmaz insanda. Gerçekten herkesin imtihanı çok farklı ve zor oluyorbende eşime yaptırıyordum, sonradan kendim yapıyorum artık, heleki kan sulandırıcı kullandığını düşün birde her gün yapılıyor bebiş olana kadar
Herkese veriliyor bu ilaç rutinEvet İnternettede arastrdim öyle yazıyor cnm benm rahim inceydi ozmn ilkinde söylemediler herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?