- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
Eklemiştim canım sadece yer bilmiyordum, dur onuda düzeltiyorum hemen..Melisela benide listeye eklermisin. Yaş 33. Tedaviyi Almanyada. Sebep Tüpler tıkalı. Tedaviye 05/01/2017'de başlıyorumyani bugün.
tedavin hayırlı olsun olsun . kaçıncı denemen benim 3. tedavim bu tedavide bizde ilaç değiştirdikHayir gonal f ti.. sonra bunda degistirdi.. puregon bu defa.. sordum hemsire olumsuz denemeden sonra igne degistiriyor genelde dedi..
allah bağışlasın canım .. darısı oğluna bir kardeş vermene :)Hayırlı geceler bayanlar benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim yarın ilk iğneme başlıyorum kasımda başlamam gereken tedavi kisten dolayı ocak ayına kaldı bu arada kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 13 yıllık evliyim ve tüplerde yapışıklık var 10. senemde rabbim yüzüme baktı ve oğlumu 8. Tüp bebek tedavimde kucağıma aldım ve şuan oğlum teyzeleri 3 buçuk yaşında rabbim tüm isteyenlere ve hepinizede nasip etsin. Allah nasip ederse biz eşimle artık oğluma bi kardeş istiyoruz ama bu süreç çok zor ve yorucu bi yol inşallah hepimiz bu sayfada hamilelik haberleriyle rekor kırarız Allahım 2017'de hamilelik ve sonunda annelik duygusunu yaşatsın
nasıl tuhafına gidiyor canımKizlar bende adetimi bekliyorum bide cocuk gormek tuafima gidiyor artik normalmi bu
Allah allah bende şaşırdım smdi benm tahlillerde normal di aslndaYok canım e2 ile alakalı bence. O yüzden şaşırdım. Tutunma için önemli diye biliyorum ben.
İnşallah cnm bu sfer kistim küçük ilkinde amelyt olmadan yaptırmıştım inşallah bu sfer olur Allahn izniyleHadi bakalım bu sefer pozitifi gör inşallah cnm aklına geçen sefer ki olumsuz denemeyi hiç getirme bile bu sefer herşey cok guzel olucak de bebeğimi gidip alıcam de inşallah da al cnm :)
Ne güzel cnm , insanlarla ugrasması zor olsa da eğitimci olmak insanlara bişey öğretebilmek çok güzel bişeyCanım benim akademik, ünvde deyim.
İnşallah canim benimİnşallah cnm bu sfer kistim küçük ilkinde amelyt olmadan yaptırmıştım inşallah bu sfer olur Allahn izniyle
hyırlı olsun canım pozitifi görürsün . kaç embriyo transfer edildiKIZLAR ben transfer oldum bugün 4.günüm dualarınızı bekliyorum
Ay inşallah canım benim çok zor bi süreç inşallah rabbim senin evinide evlatla şenlendirsin dualarım hepiniz hepimiz içinallah bağışlasın canım .. darısı oğluna bir kardeş vermene :)
amin canım, nasıl gidiyor? kontrol ne zamandı? bende cumartesi için randevu aldım. Bakalım ne durumda yumoşlar :))gunaydin sevgili bayanlar =) Allah hepimizin yuzunu guldursun, saglikli tedaviler, saglikli evlatlar nasib etsin =)
valla canım bende anlamadım, dondurulmuşmuydu seninki? onda da veriyorlar galibaAllah allah bende şaşırdım smdi benm tahlillerde normal di aslnda
Evet canım çok güzel, ben işimi severek yapıyorum. İlk ünv başladım, 1. sınıfta ben bu okulda kalacağım dedim. Çok şükür Allah nasip etti. Bazen benden büyük oluyor öğrencilerim onda sıkıntı yaşıyorum :))) Amca teyze diyesim geliyor :)))Ne güzel cnm , insanlarla ugrasması zor olsa da eğitimci olmak insanlara bişey öğretebilmek çok güzel bişey
AMİN CANIM İNŞALLAH RABBİM KİMSENİN KUCĞINI BOŞ BIRAKMASINAy inşallah canım benim çok zor bi süreç inşallah rabbim senin evinide evlatla şenlendirsin dualarım hepiniz hepimiz için
amin canım, nasıl gidiyor? kontrol ne zamandı? bende cumartesi için randevu aldım. Bakalım ne durumda yumoşlar :))
İnşallah kaliteli yumoşlar in olmuştur cnm:)
valla canım bende anlamadım, dondurulmuşmuydu seninki? onda da veriyorlar galiba
Arkadaşa sordum onunda ilk denemede transferden sonra vermişler ikincide dondurulmuş embriyo la olmuş onda baştan vermişler ama adetin 20.günüde başlayıp snra yumurta toplamadan sırada kullanan var dedi doktora güvencem artk yapck bişey yok
Normalde 3. Tup.. fakat doktora göre 2. Çünkü ilkinden bir çocuğum var..tedavin hayırlı olsun olsun . kaçıncı denemen benim 3. tedavim bu tedavide bizde ilaç değiştirdik
Hehe oda iyiymiş :) zaten insanın sevdiği işi yapması çok güzel bişey cnm . İnşallah istediğin akademik kariyeri yaparsın bebislerinle birlikte :)amin canım, nasıl gidiyor? kontrol ne zamandı? bende cumartesi için randevu aldım. Bakalım ne durumda yumoşlar :))
valla canım bende anlamadım, dondurulmuşmuydu seninki? onda da veriyorlar galiba
Evet canım çok güzel, ben işimi severek yapıyorum. İlk ünv başladım, 1. sınıfta ben bu okulda kalacağım dedim. Çok şükür Allah nasip etti. Bazen benden büyük oluyor öğrencilerim onda sıkıntı yaşıyorum :))) Amca teyze diyesim geliyor :)))
Rabbim yuzunuzu guldursunKIZLAR ben transfer oldum bugün 4.günüm dualarınızı bekliyorum
İnşAllah canım, Rabbim sağlık versin de başka bir şey istemiyorum. İnsan bir anda tepetaklak oluyor sağlık olmayınca, benim kızım kariyerimin acısını çekti inan, doktora zamanında oldu, bakıcıda büyüdü yavrum, hamile iken derslere giderken yollarda geçirdim hamileliğimi. Eğer şimdi nasip olur da hamile olursam doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılacağım.Hehe oda iyiymiş :) zaten insanın sevdiği işi yapması çok güzel bişey cnm . İnşallah istediğin akademik kariyeri yaparsın bebislerinle birlikte :)
Merhabalar Rabbim yardimciniz olsun, 'bende hollandadan katiliyorum ama bizim burdaki toplum genellikle almayaya geliyor orda daha bilgili ve daha iyilermis sennmemnunmusun ve ilk denemenmi?Melisela benide listeye eklermisin. Yaş 33. Tedaviyi Almanyada. Sebep Tüpler tıkalı. Tedaviye 05/01/2017'de başlıyorumyani bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?