2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Hayir gonal f ti.. sonra bunda degistirdi.. puregon bu defa.. sordum hemsire olumsuz denemeden sonra igne degistiriyor genelde dedi..
tedavin hayırlı olsun olsun . kaçıncı denemen benim 3. tedavim bu tedavide bizde ilaç değiştirdik

allah bağışlasın canım .. darısı oğluna bir kardeş vermene :)

Hadi bakalım bu sefer pozitifi gör inşallah cnm aklına geçen sefer ki olumsuz denemeyi hiç getirme bile bu sefer herşey cok guzel olucak de bebeğimi gidip alıcam de inşallah da al cnm :)
İnşallah cnm bu sfer kistim küçük ilkinde amelyt olmadan yaptırmıştım inşallah bu sfer olur Allahn izniyle

gunaydin sevgili bayanlar =) Allah hepimizin yuzunu guldursun, saglikli tedaviler, saglikli evlatlar nasib etsin =)
amin canım, nasıl gidiyor? kontrol ne zamandı? bende cumartesi için randevu aldım. Bakalım ne durumda yumoşlar :))

Allah allah bende şaşırdım smdi benm tahlillerde normal di aslnda
valla canım bende anlamadım, dondurulmuşmuydu seninki? onda da veriyorlar galiba

Ne güzel cnm , insanlarla ugrasması zor olsa da eğitimci olmak insanlara bişey öğretebilmek çok güzel bişey
Evet canım çok güzel, ben işimi severek yapıyorum. İlk ünv başladım, 1. sınıfta ben bu okulda kalacağım dedim. Çok şükür Allah nasip etti. Bazen benden büyük oluyor öğrencilerim onda sıkıntı yaşıyorum :))) Amca teyze diyesim geliyor :)))

Hehe oda iyiymiş :) zaten insanın sevdiği işi yapması çok güzel bişey cnm . İnşallah istediğin akademik kariyeri yaparsın bebislerinle birlikte :)

Hehe oda iyiymiş :) zaten insanın sevdiği işi yapması çok güzel bişey cnm . İnşallah istediğin akademik kariyeri yaparsın bebislerinle birlikte :)
İnşAllah canım, Rabbim sağlık versin de başka bir şey istemiyorum. İnsan bir anda tepetaklak oluyor sağlık olmayınca, benim kızım kariyerimin acısını çekti inan, doktora zamanında oldu, bakıcıda büyüdü yavrum, hamile iken derslere giderken yollarda geçirdim hamileliğimi. Eğer şimdi nasip olur da hamile olursam doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılacağım.

Merhabalar Rabbim yardimciniz olsun, 'bende hollandadan katiliyorum ama bizim burdaki toplum genellikle almayaya geliyor orda daha bilgili ve daha iyilermis sennmemnunmusun ve ilk denemenmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…