2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Sanirim banada vermişti estrofemi bays önceden yani transferden oncede sonra da kullanmistim ama yumurtaya ilgili değil sanirim çünkü benim o zaman da donmuş transferi olacaktı..ya neden insan herşeyi bu kadar çabuk unutabiliyor :))

Amin tatlım amin...aynn öyle :) Rabbim sağlıkla kucaklatsin yavrumuzu veya yavrularimizi:))) ilkkk pozitif haber senden gelsin buranın umudu ol insallah
Yaaa bende kiyamam :)))))) bazen gözümün önüne getiriyorum donmuş bebek şekilleri ayy çok tuaf bir duygu
İnşallah canım ard arda pozitifleri görelim :) donmuş embriyolar daha iyi tutunuyor diye bişey duydum . Hatta nette fotoğrafına bakmıştım embriyonun donunca ki halini :) böyle soğukta büzüsüyor değişik bişey :)

insallahhh canimsin:))))))) Ayyyyy varmı ki foto bende göreyim icim bir tuaf oldu

Evet canım hastanenin verdiği fiyatın üzerinden zaten %10 indirim oluyor . Ayrıca mesela hastane de yatman gerektiğinde fln hic ücret ödemeden çıkıyorsun. Baya avantajları var ve sadece doğum da geçerli değil . Zaten hastane söylemiyor bu durumu . Benim yaptıran bir kaç arkadaşım vardı onlardan öğrenmiştim bende :) istersen özelden acibadem sen sigorta da gorevli sedef hanımın numarasını atarım . Evet muhtemelen karsilasmisizdir cnm :)

Tamam canim sen at bana ben goruseyim simdiden tesekkurler.

Bu kadar çabuk mu? Bende 2. Yaptım bu akşam. Sen hangi iğne kaç doz kullanıyorsun canım?
Genelde 8 gün hormon iğnesi kullanımı yetiyor cnm sonra çatlama iğnesi ve 36 saat beklenip yumurtaların toplanması fln derken 10. Yada 11. Günü gibi yumurta toplama oluyor kısa protokol de

Insallah cok cikar cnim.ben daha o surecte diilim ama bu sene dusunuyoruz artik.2asilamada negatif oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…