- 18 Kasım 2016
- 286
- 309
- 23
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
Amin tatlım amin...aynn öyle :) Rabbim sağlıkla kucaklatsin yavrumuzu veya yavrularimizi:))) ilkkk pozitif haber senden gelsin buranın umudu ol insallah
İnşallah canım ard arda pozitifleri görelim :) donmuş embriyolar daha iyi tutunuyor diye bişey duydum . Hatta nette fotoğrafına bakmıştım embriyonun donunca ki halini :) böyle soğukta büzüsüyor değişik bişey :)Yaaa bende kiyamam :)))))) bazen gözümün önüne getiriyorum donmuş bebek şekilleri ayy çok tuaf bir duygu
Yok canım e2 ile alakalı bence. O yüzden şaşırdım. Tutunma için önemli diye biliyorum ben.Bilmiyorum ki cnm ilk tedavim de vermemişti bu sfer verdi ne ise yarıyorkiben yumurtaları kaliteli yapıyor diye biliyodum
insallahhh canimsin:))))))) Ayyyyy varmı ki foto bende göreyim icim bir tuaf olduİnşallah canım ard arda pozitifleri görelim :) donmuş embriyolar daha iyi tutunuyor diye bişey duydum . Hatta nette fotoğrafına bakmıştım embriyonun donunca ki halini :) böyle soğukta büzüsüyor değişik bişey :)
Evet canım hastanenin verdiği fiyatın üzerinden zaten %10 indirim oluyor . Ayrıca mesela hastane de yatman gerektiğinde fln hic ücret ödemeden çıkıyorsun. Baya avantajları var ve sadece doğum da geçerli değil . Zaten hastane söylemiyor bu durumu . Benim yaptıran bir kaç arkadaşım vardı onlardan öğrenmiştim bende :) istersen özelden acibadem sen sigorta da gorevli sedef hanımın numarasını atarım . Evet muhtemelen karsilasmisizdir cnm :)Canim bana hic oyle seyler demediler yaklasik 1.5 senedir gidiyorum gecen sene negatif bir tup bebek denemem var 2 haftatirda tekrar basladik bugun oradaydim bilseydim sorardim.adetin ikinci gunu gel dedi sahin bey.benim ikinci deneme oldugu icin 5100 tl ye dusurcekler acaba ozel sigorta yaptirirsam %10 indirim alirmiyim.tekrar gittigimde sorarim.sahin bey bayagi kalabalik oluyor belki karsilasmistiriz canim:)
Evet cnm donmuş embriyo fotoğrafları de Google görsellere çıkıyor :)insallahhh canimsin:))))))) Ayyyyy varmı ki foto bende göreyim icim bir tuaf oldu
Evet sanirim e2 ile ilgili :)))) melisela tatlitatlım naber :))))Yok canım e2 ile alakalı bence. O yüzden şaşırdım. Tutunma için önemli diye biliyorum ben.
Hadi bakalım bu sefer pozitifi gör inşallah cnm aklına geçen sefer ki olumsuz denemeyi hiç getirme bile bu sefer herşey cok guzel olucak de bebeğimi gidip alıcam de inşallah da al cnm :)İnşallah ya hepimiz mutlu haberler verelimmartta denemiştim cnm
Tamam canim sen at bana ben goruseyim simdiden tesekkurler.Evet canım hastanenin verdiği fiyatın üzerinden zaten %10 indirim oluyor . Ayrıca mesela hastane de yatman gerektiğinde fln hic ücret ödemeden çıkıyorsun. Baya avantajları var ve sadece doğum da geçerli değil . Zaten hastane söylemiyor bu durumu . Benim yaptıran bir kaç arkadaşım vardı onlardan öğrenmiştim bende :) istersen özelden acibadem sen sigorta da gorevli sedef hanımın numarasını atarım . Evet muhtemelen karsilasmisizdir cnm :)
İyiii canommm ay seni her akşam anıyorum canım ya Allah razı olsun kuzum ya:)Evet sanirim e2 ile ilgili :)))) melisela tatlitatlım naber :))))
Tamam cnm atiyorumTamam canim sen at bana ben goruseyim simdiden tesekkurler.
Bu kadar çabuk mu? Bende 2. Yaptım bu akşam. Sen hangi iğne kaç doz kullanıyorsun canım?Ben 3.ignemi yaptim.. cuma kontrolüm var.. sanirim pztesi veya sali toplama islemi yapilir
Kime uzn kime kisa protokol uyguluyorlar peki canimTedavi süreci iki çeşit canım uzun protokol adetin 21.günü başlıyor kısa protokol ise adetin 3 4 5 günlerinden birinde başlıyor
Genelde 8 gün hormon iğnesi kullanımı yetiyor cnm sonra çatlama iğnesi ve 36 saat beklenip yumurtaların toplanması fln derken 10. Yada 11. Günü gibi yumurta toplama oluyor kısa protokol deBu kadar çabuk mu? Bende 2. Yaptım bu akşam. Sen hangi iğne kaç doz kullanıyorsun canım?
Canim sen buyuk bir ihtimalle carsamba catlatma igneni vurulursun cuma gunude toplama olur.hakkimda hayirlisi olsun insallahBen 3.ignemi yaptim.. cuma kontrolüm var.. sanirim pztesi veya sali toplama islemi yapilir
Selam sanada arkadaşım hoşgeldin bende pkoluyum ama normal adet görüyorum ilaçla değil tüp bebekte aslında avantaj bile sayılır diyebilirim pkolu olmak çünkü çok yumurta çıkabilir canım hayırlı olsun inşllh tedavin.:))
Seninle ayni canim 300 lük kalemleBu kadar çabuk mu? Bende 2. Yaptım bu akşam. Sen hangi iğne kaç doz kullanıyorsun canım?
Yok cnm crs adetin 12.günü.. en gec o gun toplanir benimkiler.. onceki denemelerimde hep 11.gun toplanmistiCanim sen buyuk bir ihtimalle carsamba catlatma igneni vurulursun cuma gunude toplama olur.hakkimda hayirlisi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?