- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #5.501
Amin cnm Allah razı olsun Rabbim herşeyin hayırlısı versin. Sen nasl oldun bulantilarn geçmiştir insallahCanım hakkınızda hayırlısı olsunRabbim bekletmeden tekrar nasip etsin. Bizim şer gördüğümüz şey hayır olabilir unutma. Sabır ve dua ile bu süreci atlatman dileğimle çok çok üzüldüm canım
Canım şuan için çok şükür bir sıkıntım yok, ama ileride nasıl olurum bilmiyorum. İlk ikiz olduğunu öğrendiğimde açıkcası ben bocalamıştım biraz. Alıştım şimdi. Çünkü 1 kızım var, 2 de onlar olcak. Tek başımıza bir ildeyiz. Çalışıyorum vs derken kafam karışmıştı ve biraz Allah affetsin pişman oldum gibiydim. Sonra eşim biraz konuştu benle ve haklıydı. Sonra tövbe ettim :) tek koydursaydım belki oda tıtmayacaktı, riske atmak istememiştim ben. 2 sinin tutmasıda garanti değildi sonuçta. O nedenle bence 2 koydur. İyice düşün tart. İnşAllah Rabbim gönlüne göre verir. Ama şuan çok mutluyum, içimde oynadıkça ikisi şükrediyorum :))Yenidunya3 cnm ikiz gebelik zormu genetik testten geçmiş tekmi ikimi transfer ettirsek mantıklı olur?
Genetik testten gelmiş embriyo olduğu için kararsız kaldımCanım şuan için çok şükür bir sıkıntım yok, ama ileride nasıl olurum bilmiyorum. İlk ikiz olduğunu öğrendiğimde açıkcası ben bocalamıştım biraz. Alıştım şimdi. Çünkü 1 kızım var, 2 de onlar olcak. Tek başımıza bir ildeyiz. Çalışıyorum vs derken kafam karışmıştı ve biraz Allah affetsin pişman oldum gibiydim. Sonra eşim biraz konuştu benle ve haklıydı. Sonra tövbe ettim :) tek koydursaydım belki oda tıtmayacaktı, riske atmak istememiştim ben. 2 sinin tutmasıda garanti değildi sonuçta. O nedenle bence 2 koydur. İyice düşün tart. İnşAllah Rabbim gönlüne göre verir. Ama şuan çok mutluyum, içimde oynadıkça ikisi şükrediyorum :))
Canım yanlış anlamada süper güçlü embriyo da olsa Rabbim nasip etmezse olmuyorGenetik testten gelmiş embriyo olduğu için kararsız kaldım
Evt haklısın cnm, kesin tutar demiyorlar zaten, ikiz olma ihtimalini elemek ve rahim alıcılığı her ay aynı olmuyor boşa gitmesin diye öyle önerdiler bakalım kısmet..Canım yanlış anlamada süper güçlü embriyo da olsa Rabbim nasip etmezse olmuyoryani herşeyi 4 4 lük olabilir ama yinede sen bilirsin. Kızımda da 2 koyulmuştu, sonuçta değer yüksekti. Doktor ikiz olabilir dedi ama sonra bi kanamam oldu ve gitti biri. Daha keseleri görmeden. Yani kaderimizde ne yazılı olduğunu bilmediğimiz için diyorum ben. İstersen tek koydur kesin tutar diyorlarsa.
O zaman 2 koyulsun takdir rabbimin. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez. Hakkınızda hayırlısı olsun, güzel haberlerini bekliyorum :)Evt haklısın cnm, kesin tutar demiyorlar zaten, ikiz olma ihtimalini elemek ve rahim alıcılığı her ay aynı olmuyor boşa gitmesin diye öyle önerdiler bakalım kısmet..
Evt cnm hayırlısı olsun hakkımızda, teşekkürler umarım güzel haberlerim olur :))O zaman 2 koyulsun takdir rabbimin. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez. Hakkınızda hayırlısı olsun, güzel haberlerini bekliyorum :)
Canım bence herşeyi gayet normal. Bende bi gittiğimde makat geliş, bir gittiğimde baş geliş oluyor. O daha çok değişir bence. Sen takılma onlara. Birde her bebeğin kendine özgü boyu ve kilosu vardır. Başkasıyla kıyaslama bence. Çünkü genetikte olabilir.Kızlar meraba ben dün hastahaneye gittim çok şükür 19+5 te öğrendik cinsiyetini bi kızım olacak inşallah Asyam geliyor :)) ölçümleri yapıldı 19+5 te boyu 22 santim 367 gram durumu gayet iyi dedi doktorum bir sıkıntısı yok bu perşembe günü detaylı ultrasona girecem inşallah kilosu iyi ama 20 hafta için boyu sanki biraz kısa degilmi kızlar sizinki bu haftalarda kaç çıktı yazarsanız sevinirim bide doktorudoktorum bebek başını aşağıya doğru çevirmiş sanki herhan çıkacak gibi bir his olabilir korkma bu normal dedi doktoruma güveniyorum iyi bir doktor ama ne bilim insan düşünmeden edemiyor sizce başının aşağıda olması sıkıntı değil degilmi kızlar
Anladım canım cevap verdiğin için teşekkür ederim kiyaslamadan ziyade merak ettim çok mu geride diye tabiki o iyi olsun bunlar teferruat insan merak ediyor işte :)Canım bence herşeyi gayet normal. Bende bi gittiğimde makat geliş, bir gittiğimde baş geliş oluyor. O daha çok değişir bence. Sen takılma onlara. Birde her bebeğin kendine özgü boyu ve kilosu vardır. Başkasıyla kıyaslama bence. Çünkü genetikte olabilir.
CanımGünaydın kızlar, Bursada önerebileceğiniz iyi dr var mı? Tüp bebek yaptırdım başka şehirde , şimdi bursaya ailemin yanına gideceğim kanamam vs de oluyor, riskli gebelik takip eden bildiğiniz dr var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Lütfeeen
Teşekkür ederim canım sanırım uzun zamandır online değilCanımsezenorhan arkadaşımız bursadaydı bildiğim kadarıyla, doktoru da çok iyiydi. Sana yardımcı olabilir.
Canım Op. Dr. Ahmet YILMAZ ı tavsiye ederim sana benim çok uzun yıllardır gittiğim bir doktor kendisi . Ve bursa da kime sorsan bilir çok tecrübeli ve çok iyi bir doktordur. Ve riskli gebelik uzmanı . Ultrasonu da ayrintili ultrason her muayenesinde 4 boyutlu da gösteriyor ve iç organlarını değerlendiriyor kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim çok sabırlı ve kendisini hastalarına adamış birisi .eğer düşünürsen özelden mesajla muaynane numarasını ve ücretini bilgilendireyimGünaydın kızlar, Bursada önerebileceğiniz iyi dr var mı? Tüp bebek yaptırdım başka şehirde , şimdi bursaya ailemin yanına gideceğim kanamam vs de oluyor, riskli gebelik takip eden bildiğiniz dr var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Lütfeeen
Canım çok teşekkür ederim sana zahmet bilgileri verirsen sevinirim, özel hastane de değil mi? Doğum vs hangi hastanede yapıyor mevcut bilgileri çok rica ederimCanım Op. Dr. Ahmet YILMAZ ı tavsiye ederim sana benim çok uzun yıllardır gittiğim bir doktor kendisi . Ve bursa da kime sorsan bilir çok tecrübeli ve çok iyi bir doktordur. Ve riskli gebelik uzmanı . Ultrasonu da ayrintili ultrason her muayenesinde 4 boyutlu da gösteriyor ve iç organlarını değerlendiriyor kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim çok sabırlı ve kendisini hastalarına adamış birisi .eğer düşünürsen özelden mesajla muaynane numarasını ve ücretini bilgilendireyim
Canım kliniginde muayneleri kabul ediyor. Doğumu anlaşmalı olduğu özel hastaneler var hangisini istersen orada yapıyor bi çok özel hastane ile anlaşması var zaten seçimi sen yapabilirsin .Canım çok teşekkür ederim sana zahmet bilgileri verirsen sevinirim, özel hastane de değil mi? Doğum vs hangi hastanede yapıyor mevcut bilgileri çok rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?