2017 nisan-mayıs ayında gebe kalmak isteyenler

Adetimin son günlerindeyim yarın ledleri taksınlar evi temizleyeceğim sonra kendimi yoracak şeyler yapmamaya karar verdim diğer planlar malum

Selam.kızlar nasılsınız bende adetim şuan baya şiddetli geçiyor hic kendimde değildim bugün bütün gün yattım.. adetim bitince diyete ve spora başlayacağım bu ay 4 5 kilo verebilirim diye umuyorum kendimide baya oyalamış olurum böylece :) yarında çamaşır ve temizlik gunum umarım sancılarım azalmış olur :)

canim ben zor kilo veren biriyim karatay diyetiyle 9 kilo verdim 2 bucuknayda tavsiye ederim forumlara bakip 5 kilo rahat rahat verebilirsin

canim ben zor kilo veren biriyim karatay diyetiyle 9 kilo verdim 2 bucuknayda tavsiye ederim forumlara bakip 5 kilo rahat rahat verebilirsin
Canım benim avantajimmidir dezavantajimmidir bilemem ama çok çabuk kilo alıp veren biriyim yani dikkat etmezsem hemen alırım biraz dikkat etsem hemen veririm öyle kendimi çok.sıkıştırmadan 1 ayda 6 kilo falan vermisligim var biraz dikkat etmem yeterli benim için :)

super o zaman tabi ki avantaj benimde cabuk alirim verene kadarda zorlanirim ondan

super o zaman tabi ki avantaj benimde cabuk alirim verene kadarda zorlanirim ondan
Çabuk alma bende de var işte dediğim gibi genelde dengede tutarım hep ama su aralar biraz dikkatsizdim su 1 ay boyunca biraz dikkat etmek istiyorum kendimle ilgilenmek istiyorum :)

Valla ben kendimle ilgilenme işini ocak ayında yaptım bir hafta detox yaptım ve hepsi yeni tariflerdi. 3 kilo verdim. Ama sonraki üç hafta karbonhidrat ve şeker tüketmeseydim süper olacaktı. Geri iki kilo aldım. Sonra da havalar biraz ısınınca kısa yürüyüşler yapmaya başladım. Bugün 1 saat yürüdüm ama sonra tiramisu yedim hoş olmadı

Biz kendimizle etrafımız ile ilgilenerek kafamızı oyaladıkça ve elimizden geleni yaptıkça gebelik daha kolay gelecek ben en azından buna inanıyorum yatın adetim bitiyor bugün kuaföre gidemedim ev tadilatı bütçeyi sarsıyor biraz . Ama gidicem. Stres olup saçıma saldırdım ve dan dun kestim bir buçuk aydır yamuk saçlarımı hep bağlıyorum.

Bir de ilişki sonrası yastığı baldır altına mı popiş altına mi koyuyoruZ ? Utanan emoji ile soruyorum.

Ya lazer yaptır diye çok ısrar etti güzellik uzmanı ben de tatile jilet sürerek gitmek istemiyorum ama bazen hayır demeyi beceremiyorum pazartesi lazer epilasyon yaptıracağım. Daha önce dördüncü seans da gebe kalmıştım. Ne yapsam sizce?

Canım bende koltuk altına yaptırdım lazer gebelikte zararliymis ama şuan yaptirabilirsin :) birde ben hic yastık falan koymuyorum ya etkili mi ki o ben yarim saat falan yatıyorum normalde hemen kalkar lavaboya giderdim bu ay yarim saat yattım hep

2 gün ancak süt maydonoz buharına oturarak yeterince bodoslama girdim bu aya.göçebe ve plansız hayatımda hiç bir kürü düzgün yapamayacağım galiba

2 gün oturdum 3. gün çalışma yaptık. iki günle ne olur bilmem.bu akşam süt maydonoz buharı yapsam mı acaba diyorum.2 gün ara vermiş olacağım.
İlişkiye girdiysen canm ki girmişsin eğer gebelik oluştuysa zararı olur diye biliyorum

Cnm bu ay yastık koy ayaklar havada kalsın . İhtimali arttırıyor çünkü.

Su an burnumda yoğurt limon kabul rendesi ve undan oluşan bi karışımla oturuyorum siyah noktalar için birde bunları deneyeyim dedim geçen eşime burnumda siyah noktalar oluşmuş dedim o da ben seni tanıdığımdan beri var ki zaten dedi (koskoca 6 sene bana söylememiş bunu ) şimdide çözüm yolu arayışına girdim

Kil maskesi birebir çözüm Can'ım tertemiz olur yüzün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…