• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 nisan-mayıs ayında gebe kalmak isteyenler

Hem burada günlük sohbetinizi yapabilir bilgilerinizi paylaşabilirsiniz ama adet sonrası gün aşırı denemelere de devam edebilirsiniz bunu da ödev gibi değil sevgililik günlerinizdeki gibi masum planlar ile yapabilirsiniz. Ben bu ay öyle yapacağım
Burda hiç arkadaşım yok komşular hep yaşlı teyze. Şehir değiştirince ortama alışmak zor oluyor ama azönce bir görüşmeye cagırdılar iş için. İnşallah olur da yalnızlıktan kurtlurum.

Herkese merhaba,
Ben de 1,5 senedir deniyorum, son bikaç aydır tedaviyede baslayınca düşünmeyi bıraktım artık vakti gelince olur diyorum olumlu düşünüyorum artık. Şu an sadece akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum..bu akşam siz neler yapacaksınız

Herkese merhaba,
Ben de 1,5 senedir deniyorum, son bikaç aydır tedaviyede baslayınca düşünmeyi bıraktım artık vakti gelince olur diyorum olumlu düşünüyorum artık. Şu an sadece akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum..bu akşam siz neler yapacaksınız

Ben akşam yemeğe kvdeme gidiyorum evde olsaydım fırında makarna yapmayı düşünüyordum

Herkese merhaba,
Hoş geldin cnm ben akşam için dünden kalan tarhana çorbası ve kuşbaşı yemeğini ısıtıcam. Yemek derdi olmayınca Ütü yaptım ve yaparken hareketli müzikler dinledim biraz da hareketlendim ütü yaparken sporumsu oldu.

Kürk mantolu madonna Sabahattin Ali kitabı bir ara gaflara sebep olmuştu o Zaman aldım 20 sayfa okuyup unutmuştum meydana çıkardım okuyum da bitireyim bir de all dergisi aldım bu ay moda da son durum ne bakayım dedim.

Forumlar da Türk kahvesi için yazıyordu eşim fazla sevmez ama Dibek kahvesi daha yumuşak onu içti dizler de deneyebilir siniz. Kafein enerji verdiği için spermlere faydası oluyor galiba.

Merhaba kızlar 6 aydır korunmuyorum öncesinde 1 kaybım var neyse burda güzel şeyleri konuşuyoruz orayı boşverin
Herkese hayırlarla gelecek güzel yüzlü güzel huylu sağlıklı bebekler diliyorum.
İzmirdeyim bende.

Merhaba kızlar 6 aydır korunmuyorum öncesinde 1 kaybım var neyse burda güzel şeyleri konuşuyoruz orayı boşverin
Herkese hayırlarla gelecek güzel yüzlü güzel huylu sağlıklı bebekler diliyorum.
İzmirdeyim bende.
Can'ım benim de bir kaybım var ama günümüzde yüzde 85 ilk gebelikte kalp atışı durabiliyor yaşanmadan da öğrenilen bir şey değil. Olumlu yöne kanalize olalım hep birlikte deneyimleyeceğiz. Hoş geldin.

Lysistrata diye eski Yunan'larda ya da Latinlerde bir tiyatro oyunu vardı. Hatta Şener Şen ve müjde ar filmi de ondan alıntı gibidir. Kadınlar bir olup köyde erkeklere ceza veriyor gece halvet olmuyorlardı. Burası da tam tersi aslında . Ben bir saatte evi hızlıca süpüreceğim sonra da kendimle ilgileneceğim. Regl Zaman'ı süslü olup diğer Zaman'lar kendini salanlardan olduğumu fark ettim. Ama olsun geç değil . Bu ay süslenicem bolca kendimi Mutlu eden be varsa yapıcam hanımlar

Kürk mantolu madonna Sabahattin Ali kitabı bir ara gaflara sebep olmuştu o Zaman aldım 20 sayfa okuyup unutmuştum meydana çıkardım okuyum da bitireyim bir de all dergisi aldım bu ay moda da son durum ne bakayım dedim.
İnanırmısın ben de o kitabı okumayı planlıodum yılbasında arkadaş hediye etmişti :KK48:

Tealigth varsa eviniz de akşam yemeğine yakın bir tane küçük mum. Bir ekşın olmasa da bolca sarılın sohbet edin. Bu ay flörtöz olmaya karar verdim. Belki siz de denersiniz diye yazıyorum ☺️

Ben kişisel gelişim uzamanıyla görüştüm bir dönem enerjiylede ilgilenen biriydi.burdada paylaşayım bahsettiklerini.
Bana rahmine koy elini kendinle konuş dedi.
"Ben sağlıklıyım,rahmim hamilelik için hazır,bebeğimin bana gelmesini bekliyorum"
Yani bunun gibi olumlu cümlelerle hep iyi güzel düşünceleri çağrırız umuyorum.
Reiki enerjisi de diyor kimileri...biraz araştırdım denemekte yarar var...bi bakın sizde

Kızlar bende zorunluluktan dolayı su an için evdeyim şehir değişikliği sebebiyle :) benimde evimde oturma odamda boş bir duvar vardı oraya uzun zamandır ne yapsamda doldursam diye düşünüyordum hafta sonu 1000 parçalık puzzle aldım odamla uyumlu şuan ev işlerim dışında onunla oyalaniyorum baya da güzel oluyor sizde deneyebilirsiniz tabi sabrınız varsa :)

Ben kişisel gelişim uzamanıyla görüştüm bir dönem enerjiylede ilgilenen biriydi.burdada paylaşayım bahsettiklerini.
Bana rahmine koy elini kendinle konuş dedi.
"Ben sağlıklıyım,rahmim hamilelik için hazır,bebeğimin bana gelmesini bekliyorum"
Yani bunun gibi olumlu cümlelerle hep iyi güzel düşünceleri çağrırız umuyorum.
Reiki enerjisi de diyor kimileri...biraz araştırdım denemekte yarar var...bi bakın sizde
Olamaz bu kadar şey aynı ben şok. Ben de geçen sene meditasyona gidiyordum var reiki yaptı arkadaş enerji verdi.aslında burada yaptığımız da enerji çalışması olumlama gibi.

Hep birlikte bu önümüzdeki iki ay olumlama yapalım ve görelim zaten her şeyi deniyoruz amaca ulaşmak için. Tabi çalışmalara devam

Kızlar bende zorunluluktan dolayı su an için evdeyim şehir değişikliği sebebiyle :) benimde evimde oturma odamda boş bir duvar vardı oraya uzun zamandır ne yapsamda doldursam diye düşünüyordum hafta sonu 1000 parçalık puzzle aldım odamla uyumlu şuan ev işlerim dışında onunla oyalaniyorum baya da güzel oluyor sizde deneyebilirsiniz tabi sabrınız varsa :)
Benimde hala bitmeyen 1000 parçalık yarım puzzle ım var arada meydana çıkarmak lazım iyi hatırlattın cnm.

Back