• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 nisan-mayıs ayında gebe kalmak isteyenler

Olamaz bu kadar şey aynı ben şok. Ben de geçen sene meditasyona gidiyordum var reiki yaptı arkadaş enerji verdi.aslında burada yaptığımız da enerji çalışması olumlama gibi.
Ben o kadar olumsuz bi insandım ki ben hayatıma tam yerleştiremedim o yüzden yani tam motive oluyorum sonra birşey tetikliyor belki bi bebek reklamı belki adetim gelmesi hemen anında düşüyor enerjiö başa dönüyorum bunuda sonuç almak için hayat tarzı yapmak gerek...inşllah burada hep birlikte başarırız

Kızlar o halde yarın saat 15.00 da kahvelerimizi yudumlarken sohbete devam edelim. Ben şimdi az önce söylediğim planlara uyayım. Tekrardan hoşgeldiniz inşallah gebelik olacak hepinize boş şans güzel sohbet ve paylaşım için teşekkürler

Ben çalışıyorum gündüzleri vakit buldukça wc ye gidince falan bakıyorum. daha cok aksamları bakıyorum foruma. Olumlama fikri cok güzel. Hamilee kalanlar forumu bırakmasın arkadaşlar..

O kadar iş başvurusu yaparım. Temizlik yaparken mi aranır arkedeşşşş . Duymadım süpürgeden doğal olarak . Cevapsız atamayı görünce neyin nesidir diye aradım. İş başvurum içinmiş not aldılar kim aradıysa geri dönüş size yapacak dediler. Gel de meraktan çatlama . :)

Bir de soruyorlar ya çocuk düşünüyor musun? Diye . Kadınlar gününde bir radyo programında bu konuda konuşuluyordu. Belki de hayatımda ilk ve son defa göreceğim birine evet korunmuyoruz deme zorunluluğunu defalarca yaşamış biri olarak buradan da yazıyorum inşallah hamiş kalırım hamiş hamiş işinizde çalışırım Zor bir ihtimal bu devirde çocuksuzlara iş vermiylerrr

Ben çalışıyorum gündüzleri vakit buldukça wc ye gidince falan bakıyorum. daha cok aksamları bakıyorum foruma. Olumlama fikri cok güzel. Hamilee kalanlar forumu bırakmasın arkadaşlar..
Olsun cnm vakit oldukça okuyup yazmak lazım sürekli forumda yazı yazacak vakit olmuyor zaten . Kaliteli vakit geçirelim paylaşımda bulunalım Zaman'ı önemli değil ☺️

Bir de soruyorlar ya çocuk düşünüyor musun? Diye . Kadınlar gününde bir radyo programında bu konuda konuşuluyordu. Belki de hayatımda ilk ve son defa göreceğim birine evet korunmuyoruz deme zorunluluğunu defalarca yaşamış biri olarak buradan da yazıyorum inşallah hamiş kalırım hamiş hamiş işinizde çalışırım Zor bir ihtimal bu devirde çocuksuzlara iş vermiylerrr
Aynen canım benimde is görüşmelerinde çocuk varmı sorusu 3. Yada 4. Sırada yer alıyor her zaman. Yok dediğim zaman 'hmm' sözüyle çok karşılaştım :)

Aynen canım benimde is görüşmelerinde çocuk varmı sorusu 3. Yada 4. Sırada yer alıyor her zaman. Yok dediğim zaman 'hmm' sözüyle çok karşılaştım :)
Bana da bizim firma da sorun olmaz dediler meğer ağzımı arıyorlarmış. Çocuk da yapıp çalışan çok bayan var firmamızda dediler sonra da bir daha aramadılar :)))))))

Bana da bizim firma da sorun olmaz dediler meğer ağzımı arıyorlarmış. Çocuk da yapıp çalışan çok bayan var firmamızda dediler sonra da bir daha aramadılar :)))))))
Bende şuan urfadayim 2 sene kadar burdayiz sonra mersine döneceğiz Allah in izniyle mersinde is konusuna garanti.gözüyle baktigim.için en azından urfada evde otururken Bebegim olsun mersine gittiğimizde büyümüş olur biraz is açısından da avantaj sağlar benim.için :)

Ay evet, bir de aynı bölümde diğer bayanlar da cocuksuzsa aynı zamana denk getirmeyin muhabbeti oluyor. Hamile kaldıktan sonra ne zaman geri döncen ücretsiz izin alıcakmısın sorularıı vs diye uZuyor gidiyor

Ay evet, bir de aynı bölümde diğer bayanlar da cocuksuzsa aynı zamana denk getirmeyin muhabbeti oluyor. Hamile kaldıktan sonra ne zaman geri döncen ücretsiz izin alıcakmısın sorularıı vs diye uZuyor gidiyor
Hangi sektörde çalışıyorsun canım

Bende ekonomi mezunuyum finansal alandan bi is istiyorum ama malesef şuan için görünürde yok. Kpss sınavına gireceğim bu sene inşallah
Sınava hazırlık falan evde oyalanmış olursun inşallah kazanırsın cnm. Yaşlar kaç bu arada?? Ben 32 yaşım geçiyor diye de biraz stres sahibi oldm açıkcası. İkinci cocuk planlanıyo bu yaşta geneldee o_O

Sınava hazırlık falan evde oyalanmış olursun inşallah kazanırsın cnm. Yaşlar kaç bu arada?? Ben 32 yaşım geçiyor diye de biraz stres sahibi oldm açıkcası. İkinci cocuk planlanıyo bu yaşta geneldee o_O
Sağol canım inşallah öyle calismadim sınava ama yinede gireceğim :) 24 yaşındayım bende hic stres yapma inşallah olur en kısa zamanda yasin geçmiyor ki daha :)

Duramadım geldim. Ben de 29 yaşımdayım. Eğer kist gibi sorunun yoksa stres olmaman senin tek ilacın bence. Ben 4,5 yıllık evliyim.

Sağol canım inşallah öyle calismadim sınava ama yinede gireceğim :) 24 yaşındayım bende hic stres yapma inşallah olur en kısa zamanda yasin geçmiyor ki daha :)
Biraz geçkinceneee ama neysee :) kısmet böyleymiş napalım. Geç olsun güç olmasın diyelim. Size de tez vakitte nasip olsun inşallah canım. Planladıgın gibi gider inş işler güçler de.

Back