2017 nisan-mayıs ayında gebe kalmak isteyenler

Herkese merhaba kızlar,
Güzel bir haftasonu olur inşallah..
kil maskesi demişken dermokil iyi watsonslarda falan oluyo

Ben amway in kıl maskesinden kullanıyorum ama aktarlarda da kil var. Bir de çağdaş markette buldum değişik çamur maskeleri var denedim güzel sadece tek kişiye çok fazla geliyor ben eşimle paylaşıyorum. Bugün evde işçi usta vardı ev biraz battı ben de temizlemek yerine makyaj yapıp dışarda yemek yedim kuaföre gittim saçlarıma şekil verdirdim fön çektirdim .

Sağlam mutluyum nazar değmesin yüzüme baktıkça gebelik güzelliği gelmiş gibi seviniverdim. Bu kadar mı kendini över insan ama kendime gaz veriyorum bu ay güzel bir çalışma sonucunda hamiş olacam bol bol pozitif enerjiiliii takılıyorum

Süpersin cnm enerjin cok iyi

Tek kusurum folik asit ve demir eksikliği var demir ilacımı düzenli kullanmamam yatın sabahtan itibaren ilaçlarımı düzenli alacağım Mutlu olacağım ve çalışmalara başlayacağım. Var mı benim gibi adeti bitmek üzere olan bakalım

Valla ben bata gün saymaya basladım, kaldı 9. Son calısmaları dün bitirdik. Hafiften bir karın ağrısı basladı ama duymuyoruz dinlemiyoruzzzz

Bence sen şimdiden bir haftalık seni stresten uzak tutacak program yap. Evde ağır iş yapma güzel yeni tarifler ama besleyici şeyler dene. Eşinle evde veya sinemada film izle birlikte iki kişilik pasta yapın mesela ne bileyim bu hafta hem eğlen hem dinlen

Ne güüzel dedim cnm, eşim de mesaiiili çalışıyor ancak haftasonları iştee ama elimden geldiği kadar deniyorum dinlenmeyi fırsat buldukcaa..

Hellooooo everybodyyy evim misss gibi temiz çamaşır bulaşık yıkandı dışarda güneşi gördüm yürüyüşe çıkıyorum. Sabah tartıldım uzun zamandır 60küsürler görüyorum ama bu sabah tartıda 59.9u gördümmm. Sabah gene Demir ilacı ve folik asiti içmeyi unuttum ama olsun akşam mutlaka içeceğimmm. Eşimle dışarda kahvaltı yaptık bunaltmıyorum çocuk lafı açmamaya çalışıyorum ama süslenip püslenip ortam yaratıyorum)))))

60 kilo boyuna göre fazla mı boyun kaç cnm? Boyun uzunsa dert etme kilonu. Hava aynen cok güüzel ben de kahvaltı bulasıgını yeni yıkadım. Bütün gün dinlendim haftanın yorgunlugunu cıkardım. Akşam da arkadaşlarla buluşucağız (yanlışlıkla hamile kalan arkadaşım) :))) cok acıkmamak icin şimdi yoğurtlu bir diyet karsımı yaptım onu yiyorum sonra saç bakımııı banyoo falaaan işteeeee

168cm boyum. Ama ben haziran sonu temmuz başı tatile çıkacağım fitleşeyim dedim. Sana da iyi eğlenceler cnm aynen dinlen tabi senin bata az kaldı Mutlu ol dinlen bolca inşallah hamiş oluruz dua da etmek lazım tabi

Merhaba kizlar bende geldim konusmalariniz icimi acti insallah mayisa kadar hepimiz hamis oluruz

Günaydınlarrr hanımlaaaaar hoşgeldin cnm hayırlı haber verisin inşallah bat ne zaman cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…