2017 nisan-mayıs ayında gebe kalmak isteyenler

İnşallah canım hepimizin öyle gider umarım :) bende 8 aylık evliyim evliligimin ilk aylarında yoktu hic çocuk düşüncemiz hatta eşimin annesi 2 3 kere baskı gibi birşey yaptı evliliğin 2. 3. Ayında çocuk yapın diye bende eşime söylemiştim lütfen annene şöyle sürekli bahsetmesin ben söylersem üzülür demistin :) şimdi kimsenin haberi yok çocuk planladigimizdan

Duramadım geldim. Ben de 29 yaşımdayım. Eğer kist gibi sorunun yoksa stres olmaman senin tek ilacın bence. Ben 4,5 yıllık evliyim.
Aa ben de. 2012 Eylül gibi o zaman sizin de.. biz biraz geç başladık 1,5 sene oluyo işte cocuk calısmaları. Çatlatma iğnesi tedavisine geçtik doktorla. Pko sorunum var bi düşük bir dış gebelik fln filan da geçirdim .. yaa böle konulara da girmicektik ama neyse yazmıs bulundum. Pozitif düşünmeyee devam...

En iyisini yapmışsınız bence bu sefer noldu oldu mu ay soruları falan gelecek çünkü. Hem süpriz olr daha güzel.. biz de iki taraf bekliyor artık ama soramıyolar heralde üzülmeyelimmdiye. uzun süre olmuyo ca bunların cocugu olmuyor diyorlardır heralde :))

İnşallah en kısa zamanda olur hepimizin :) dediğin gibi yine girdik bu konulara cikalim yavaştan

Herkesin başına gelebilen şeyler evet 2012 eylül ya sorup insanı strese sokan tipik aile. Biz de bir senedir deniyoruz ama çok kararlı değil . Nisan ayından itibaren daha kararlıyız bedenim de ruhumda anne olmak istiyor artık.ne kadar istediysem adetim bile geciktiği oldu. Kanımda pıhtılaşma var benimde. Ama bunlar gebe kalmaya engel değil senin kistinde gebe kalmana engel değil sadece biraz hassas bünyemiz var diye düşünüp önünüze bakmak yeterli diye düşünüyorum .

Bir şey sormak istiyorum ben geçen sene doktora gittim Anne olmak istiyorum dedim kontrol etti ve folic asit verdi folic1 verdi. Sizler ne kullanıyorsunuz?

Bir şey sormak istiyorum ben geçen sene doktora gittim Anne olmak istiyorum dedim kontrol etti ve folic asit verdi folic1 verdi. Sizler ne kullanıyorsunuz?
Ben normalde solgarın kullanıyordum. Memnumdum yan etki falan yoktu. Doktor değiştirdi inofolic ile yumurta gelişimini destekliyor diye pkolular icinmiş.

Değil tabiii. Cok sanslıyız ki bunların farkındayız ona göre önlem alıyoruz doktora gidebiliyoruz en azından. Elimizden geleni yapıp takdiri Allaha bırakıcaz artık iştee

herkese merhabalar kizlar bende nasipse 2. bebegim icin mayis ayiniplanlliyoruz tatile cikicaz tatilin iyi gelecegini umit ediyorum ee oglum 4 yasinda kardes cok istiyor allah nasip eder ins 1 dusugum oldu bu arda kixlar allah herkese saglikli bir evlat nasip etsin

bende folic trio basladim ins kilo aldirmaz kiloyla basim dertte diyet yapiyorum ins sorun olmaz

Hoş geldin cnm Amin inşallah

Bugün programım yoğundu gelemedim saat üç te. Utanan emoji koyup akşam yemeğini alel acele hazırladım yemekteyim Can'lar kafamı Bebek dışında oyalayınca Mutlu olmaya başladım bu mutlulukla da birlikte olunca inşallah bebiş gelir

Amin cnm. Ben de şuan pek sallamıyorum bata yaklaşırken de inşallah böyle kalırımm İNŞŞALLAAAHH büyük yazdım artık

Acabaaa bata kadar hep yumurtlama günündeymişsin gibi kendimizi kandırıp ilişki devam etsek nasıl olur kiiiii hiç anlamayız bellkiii :)))

Acabaaa bata kadar hep yumurtlama günündeymişsin gibi kendimizi kandırıp ilişki devam etsek nasıl olur kiiiii hiç anlamayız bellkiii :)))
Ya onu ben d düşündüm ama bu seferde zarar vermeyelim . Zaten hassas bünyemiz 18. Güne kadar deneyecem ben bu ay. Ama ödev gibi değil güzel anlar yaratarak yapıcam istemiyorsa Can'ım aman iki güne bir deyip kendimi zorlamayacam

Hanımlar merhabalar, neler yapıyorsunuz bakalım. Ben ev tadilatları ile ilgileniyorum bu sıralar işçi gelip gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…