- 30 Temmuz 2016
- 39
- 73
- Konu Sahibi Busra___mustafa___
Hemen hemen her gün dışarı çıkıyorum, yürüyüş olsun diye. Ama öyle tempolu falan, zaten istesem de yürüyemiyorum. Paytak paytak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm hayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle geçer. Benim uc bucuk ay kadar çok bulantim oldu. Ama ondan sonra rahatladim. Cok nadir oluyo ama midem eskiye göre cok hassasSelam bayanlar bu konunun sahibi bndim ama düşük olunca girmedim baya bi süre siteye şimdi tekrar hamileyim inşanlah eylül annesi olcam
Amin saol cnm inşanlah hepimiz sagsaglim kavuşuruz :) bnde bi an önce geçsin istiyorum artık başlarda hoşuma gidiyordu ama artık çok ağır geliyo bi an önce biter inşanlahCanımm hayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle geçer. Benim uc bucuk ay kadar çok bulantim oldu. Ama ondan sonra rahatladim. Cok nadir oluyo ama midem eskiye göre cok hassas
Canım tahlillerini tekrarladın mı? Benimde belim ağrıyo halsizlik çok, dvitamini ve b12m düşükmüş ondan dedi dr, igne verdiKızlar siz ne durumdasınız bilmiyorum ama ben hergün daha kötüyüm belim ağrıyor.
9 ay sabır, gece gündüz, bebekler için...annelige ilk adımlar. Bebeği hayırlısıyla alırsak ins herseyi unuturmusuz :)Amin saol cnm inşanlah hepimiz sagsaglim kavuşuruz :) bnde bi an önce geçsin istiyorum artık başlarda hoşuma gidiyordu ama artık çok ağır geliyo bi an önce biter inşanlah
İnşanlah cnm inşanlah9 ay sabır, gece gündüz, bebekler için...annelige ilk adımlar. Bebeği hayırlısıyla alırsak ins herseyi unuturmusuz :)
Geçmiş olsun cnm Kaçinci haftada başladı cnm bel agrın ?Kızlar siz ne durumdasınız bilmiyorum ama ben hergün daha kötüyüm belim ağrıyor.
Gerçekten mi? Vitamin eksikliği ile alakası var demekki. Pazartesi gidicem doktora söylemiştim olur demişti. Ama şimdi inanılmaz arttı dayanılacak gibi değil ağrılarım.Canım tahlillerini tekrarladın mı? Benimde belim ağrıyo halsizlik çok, dvitamini ve b12m düşükmüş ondan dedi dr, igne verdi
29. Haftada başladı. Diğer hamileliklerimde bel ağrım bu kadar şiddetli değildi. Resmen iki saat yatmazsam düzelmiyor.Geçmiş olsun cnm Kaçinci haftada başladı cnm bel agrın ?
Cnm her çocukta git gide bel agrısı daha çok oluyo sanırım görümcem 4. Çocuğunu dogurduktan sonra kadın düzelmedi şimdi hep bel agrısı var ama Doğum esnasında beline iğne vurdurmuş onun çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Bn yaptırmamayı düşünüyorum igneyi sende zaten sezeryan olucakmişsın inşanlah iyi geçer sagsaglim kavuşursun bebişine29. Haftada başladı. Diğer hamileliklerimde bel ağrım bu kadar şiddetli değildi. Resmen iki saat yatmazsam düzelmiyor.
Benimde var sırtim catliycak gibi ve cok halsizim. Kontrol e gittim sıklığını artırdı. Neden sezeryan olucak doğumun?Gerçekten mi? Vitamin eksikliği ile alakası var demekki. Pazartesi gidicem doktora söylemiştim olur demişti. Ama şimdi inanılmaz arttı dayanılacak gibi değil ağrılarım.
Bende 33. haftamdayim 12 kilo aldim. arkadaslar bebekletinizin kilosunu sordunuz mu. benimki 2.400 gr olmus. Bundan sonra hizla kilo alacaklar.33.haftamdayim 18 kilo almisim kizlar siz ne durumdasiniz...
benim onceki dogumlarimin hepsi sezeryandi ondan canim yaBenimde var sırtim catliycak gibi ve cok halsizim. Kontrol e gittim sıklığını artırdı. Neden sezeryan olucak doğumun?
Masallah bebislere. Benimki 32.haftadayken 1.700 dedi canımBende 33. haftamdayim 12 kilo aldim. arkadaslar bebekletinizin kilosunu sordunuz mu. benimki 2.400 gr olmus. Bundan sonra hizla kilo alacaklar.