- 1 Eylül 2016
- 589
- 504
- 18
- 27
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
himm güzel. Bizim Soyisim çok uzun olduğu için tek ve kısa isim düşünüyorum erkek olursa Utku kız olursa esilaDaha belli değil çok merak ediyorum daha ekim sonu öğrencem bakalım kızım olursa "Asel Şura" oğlum olursa "Arın Hamza" koymayı düşünüyorum
Güzel isimler canım beğendim hayırlısıhimm güzel. Bizim Soyisim çok uzun olduğu için tek ve kısa isim düşünüyorum erkek olursa Utku kız olursa esila
DURU VE CANKız ismi olarak birden çok seçeneğim var
Duru, eslem, esila, melina, sadem, Cansu, mislina, Meryem, vs
Erkek ismi olarak
Can, Mirza, Utku, Yekta, yağız, Barış vs sizce hangisi güzel ?
GÜZEL DEĞİŞİK Bİ İSİM ALYA YA DA BENZETTİM COK BEGENDİĞİM İSİMLERDEN BİRİ İDİ:)Bizim kızımızın ismi "Talya" olacak. Doğanın uyanışı, baharın müjdecisi demek. Aynı zamanda mitolojide doğayı ve hayvanları koruyan tanrıçanın ismiymiş. Bahar başında geleceği için evladımız çok yakıştırdık bu ismi :) zaten anasıyla babasının isimleri de çok kullanılan isimler değil :)
GÜZEL DEĞİŞİK Bİ İSİM ALYA YA DA BENZETTİM COK BEGENDİĞİM İSİMLERDEN BİRİ İDİ:)
BENİM KIZIM OLSAYDI MİNA DÜŞÜNÜYODUM HİÇ ERKEK DÜŞÜNMEMİŞTİM HERKESTEN FİKİR ALIYORUM FİKİRLERİN ARASINDA EŞİM SUAN YİĞİT BEGENDİ KISMET BAKALIM
AMA ÖMER ASAF ÇOK GÜZEL BİZDE ÖMER YİĞİT DÜŞÜNÜYORUZBenim seçtiklerimde,
Ömer Asaf
Yusuf Ensar
Ibrahim Uras
Kayınpederimin adı Halil İbrahim onun isimlerinden birini kullanıcaz aslında ama eşleştiremedim bi türlü sizlerde yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?