• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 NİSAN ANNELERI BEBEKLERİNE İSİM DÜŞÜNÜYOR

Daha belli değil çok merak ediyorum daha ekim sonu öğrencem bakalım kızım olursa "Asel Şura" oğlum olursa "Arın Hamza" koymayı düşünüyorum :-)

Daha belli değil çok merak ediyorum daha ekim sonu öğrencem bakalım kızım olursa "Asel Şura" oğlum olursa "Arın Hamza" koymayı düşünüyorum :-)
himm güzel. Bizim Soyisim çok uzun olduğu için tek ve kısa isim düşünüyorum erkek olursa Utku kız olursa esila

Bizim kızımızın ismi "Talya" olacak. Doğanın uyanışı, baharın müjdecisi demek. Aynı zamanda mitolojide doğayı ve hayvanları koruyan tanrıçanın ismiymiş. Bahar başında geleceği için evladımız çok yakıştırdık bu ismi :) zaten anasıyla babasının isimleri de çok kullanılan isimler değil :)

BENİM KIZIM OLSAYDI MİNA DÜŞÜNÜYODUM HİÇ ERKEK DÜŞÜNMEMİŞTİM HERKESTEN FİKİR ALIYORUM FİKİRLERİN ARASINDA EŞİM SUAN YİĞİT BEGENDİ KISMET BAKALIM

Bizim kızımızın ismi "Talya" olacak. Doğanın uyanışı, baharın müjdecisi demek. Aynı zamanda mitolojide doğayı ve hayvanları koruyan tanrıçanın ismiymiş. Bahar başında geleceği için evladımız çok yakıştırdık bu ismi :) zaten anasıyla babasının isimleri de çok kullanılan isimler değil :)
GÜZEL DEĞİŞİK Bİ İSİM ALYA YA DA BENZETTİM COK BEGENDİĞİM İSİMLERDEN BİRİ İDİ:)

BENİM KIZIM OLSAYDI MİNA DÜŞÜNÜYODUM HİÇ ERKEK DÜŞÜNMEMİŞTİM HERKESTEN FİKİR ALIYORUM FİKİRLERİN ARASINDA EŞİM SUAN YİĞİT BEGENDİ KISMET BAKALIM

oğlumuz olsaydı "arel" koyacaktık, temiz dürüst demek :) belki 2. oğlan olursa ona koyarız :)

Benim seçtiklerimde,
Ömer Asaf
Yusuf Ensar
Ibrahim Uras

Kayınpederimin adı Halil İbrahim onun isimlerinden birini kullanıcaz aslında ama eşleştiremedim bi türlü sizlerde yardımcı olursanız sevinirim

Benim seçtiklerimde,
Ömer Asaf
Yusuf Ensar
Ibrahim Uras

Kayınpederimin adı Halil İbrahim onun isimlerinden birini kullanıcaz aslında ama eşleştiremedim bi türlü sizlerde yardımcı olursanız sevinirim
AMA ÖMER ASAF ÇOK GÜZEL BİZDE ÖMER YİĞİT DÜŞÜNÜYORUZ

merhaba anneler bende 21 + 2 deyim bir oğlum olacak allah nasip ederse isim olarak Aden Araf ismini düşündük eşimle çok hoşumuza gitti inşallah öyle olacak.

Merhaba arkadaslar ben 23 haftalik hamileyim ilk cocugum olacak cinsiyeti erkek biz esimle ulas koymayi dusunuyoruz.. kiz olsaydi kumsal olacakti...

Back