- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
Cinsiyetler belli olmaya baslamisken isimler de düşünülmeye başlamıştır herhâlde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende perşembe gidecegim dr belli olur mu bilmiyorum canim.
Erkek olursa kayin babamın ismi olacak Ensar.
Ama benim beğendiğim isimler : Barış , Umut, Deniz, Özgür, Ömer,
Kız olursa ilk aklıma gelen Zeynep
Ama kk da o kadar çok bu ismi duydum ki sogudum açıkçası. Daha düşünmedim pek. Kendimi erkeğe hazırladım. Kız olursa zevkle bakacağım. :)
Aynen canım. Sağlıklı olsun da.Hakkimizda hayırlısı olsun bakalım, kız erkek ikisi de beni mutlu eder ilk olunca bebek cinsiyet ayrımı yapamiyor insan ikisi de bal ya
maşallah isimler kesinleşmiş bu çok iyi bir şey bizim ne zaman kesinleşir bilinmez )1. İsimler kesin. Erkek için Sinan, kız için Leyla. 2. İsimler belirsiz :)
maşallah isimler kesinleşmiş bu çok iyi bir şey bizim ne zaman kesinleşir bilinmez )
Çok eskiden belliydi :) Ilgaz da hoşuma gidiyor
Hücum, akın gibi anlamları varHimm evet Ilgaz da kulağa hoş geliyor anlamı nedir
ya duru ismine bayılıyorum ama esime bir türlü sevdiremedim duru sabun diyor ya dalan olmasından iyidir herhaldeGünaydın,
Bizim de kız olursa Peyker, erkek olursa Alp inşallah :)
Ablam kızının adını Duru koydu, çok bayıla bayıla beraber seçmiştik.
Güldürdün beni canım ya :)Bizim Durumuza da bi tek ablası onun sabunları var benim niye yok diyor :)ya duru ismine bayılıyorum ama esime bir türlü sevdiremedim duru sabun diyor ya dalan olmasından iyidir herhalde
evet benim de tanıdığım 5 yaşlarında falan bir duru var o kadar masum sakin bir yüzü var ki o kadar temiz yüzlü ki ondan sonra duru isimini sevdimGüldürdün beni canım ya :)Bizim Durumuza da bi tek ablası onun sabunları var benim niye yok diyor :)
Bana Duru bebekler hep sakin oluyor gibi geliyor, kaç Duru tanıdıysam hepsi annelerini üzmeyen uslu bebekler