• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 NİSAN ANNELERI BEBEKLERİNE İSİM DÜŞÜNÜYOR

nisanyagmurumm

Bakışın güzelse hayatında güzeldir...
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
2.442
4.159
53
34
Cinsiyetler belli olmaya baslamisken isimler de düşünülmeye başlamıştır herhâlde

Hadi kızlar paylaşalım en çok sevdiğimiz beğendiğimiz kız ve erkek isimlerini

Ben daha cinsiyeti öğrenmek için doktora gitmedim 13 haftaya girince gidip ogreneyim diyorum kısmet olursa

Bu konuyu acmamin sebebi birbirimize yardimci olalım benim aklımda birden çok isim var sizin de yorumlarınız benim için önemli en azından karar vermekte zorluk cekmem

Kız ismi olarak birden çok seçeneğim var
Duru, eslem, esila, melina, sadem, Cansu, mislina, Meryem, vs
Erkek ismi olarak
Can, Mirza, Utku, Yekta, yağız, Barış vs sizce hangisi güzel ?

Bende perşembe gidecegim dr belli olur mu bilmiyorum canim.

Erkek olursa kayin babamın ismi olacak Ensar.
Ama benim beğendiğim isimler : Barış , Umut, Deniz, Özgür, Ömer,

Kız olursa ilk aklıma gelen Zeynep

Ama kk da o kadar çok bu ismi duydum ki sogudum açıkçası. Daha düşünmedim pek. Kendimi erkeğe hazırladım. Kız olursa zevkle bakacağım. :)

Aynı haftadayiz gülüm seninle baksana hadi önce sen git bakalım, senden sonra da ben gideceğim
Bende perşembe gidecegim dr belli olur mu bilmiyorum canim.

Erkek olursa kayin babamın ismi olacak Ensar.
Ama benim beğendiğim isimler : Barış , Umut, Deniz, Özgür, Ömer,

Kız olursa ilk aklıma gelen Zeynep

Ama kk da o kadar çok bu ismi duydum ki sogudum açıkçası. Daha düşünmedim pek. Kendimi erkeğe hazırladım. Kız olursa zevkle bakacağım. :)

Hakkimizda hayırlısı olsun bakalım, kız erkek ikisi de beni mutlu eder ilk olunca bebek cinsiyet ayrımı yapamiyor insan ikisi de bal ya :KK46::tokat:

Senin seçtiğin isimleri beğendim canım barış ortak beğendiğimiz isimlerden hadi bakalım; )

Günaydın,
Bizim de kız olursa Peyker, erkek olursa Alp inşallah :)
Ablam kızının adını Duru koydu, çok bayıla bayıla beraber seçmiştik. :KK46:
ya duru ismine bayılıyorum ama esime bir türlü sevdiremedim duru sabun diyor ya dalan olmasından iyidir herhalde;)

ya duru ismine bayılıyorum ama esime bir türlü sevdiremedim duru sabun diyor ya dalan olmasından iyidir herhalde:KK66:
Güldürdün beni canım ya :)Bizim Durumuza da bi tek ablası onun sabunları var benim niye yok diyor :)
Bana Duru bebekler hep sakin oluyor gibi geliyor, kaç Duru tanıdıysam hepsi annelerini üzmeyen uslu bebekler :KK200:

Güldürdün beni canım ya :)Bizim Durumuza da bi tek ablası onun sabunları var benim niye yok diyor :)
Bana Duru bebekler hep sakin oluyor gibi geliyor, kaç Duru tanıdıysam hepsi annelerini üzmeyen uslu bebekler :KK200:
evet benim de tanıdığım 5 yaşlarında falan bir duru var o kadar masum sakin bir yüzü var ki o kadar temiz yüzlü ki ondan sonra duru isimini sevdim

Back