Canım umarım güzel haberler alırız. Hayıt tohumu ve çörekotu yiyorum yumura kalitesi arttı, sana tavsiye bunlarıda kullanmanMerhabalar guzelim. Ben de haziranda basliyorum Allahin izni ile. Aslinda bu ay istiyordum,Malesef kist varmis,hazirana kaldi. Simdi Cyclo Progynova kullaniyorum. Yumurtalarin kalitesi icin bende cok ugrasiyorum. Insallah Rabbim bizi de sevindirir.
Allah tum emek verenlere isteyenlere versin zorlu surec insallah sizde tez zamanda bebeginize kavusursunuzBende yarın kan vericem eğer değerlerim iyi çıkarsa ikinci deneme icin ilaclara basliycam. Piko sorunuyla savaşıyorum. Umarım bu defa mutlu haberi alırız.
bende baslayacam simdiden heyecan korku hepsi biraradaInşallah heyecan ve korku birarada şuan
Inşallah heyecan ve korku birarada şuan
bi akslik olmazsa bende sali başlıyorum. 3. tedavim ama cok mutlu ve cok umutluyumbende baslayacam simdiden heyecan korku hepsi birarada
Sizin cok az kalmis biz haziranda baslayacagiz haberdar edin nerede basliyorsunuzbi akslik olmazsa bende sali başlıyorum. 3. tedavim ama cok mutlu ve cok umutluyum
medicalpark izmir cnm. ben de diğer ay baslicam saniyordum doktor dk hapi vermişti dozaji az gelmis adet oldum e madem haftaya baslayalim artik tedaviye dedi. sizin haziranda ne zaman?Sizin cok az kalmis biz haziranda baslayacagiz haberdar edin nerede basliyorsunuz
Kismetse 21 hazirani bulur adet olunca baslayacagiz aslinda bu ay baslayacaktik gecen ay kist oldu onun icin erteledikmedicalpark izmir cnm. ben de diğer ay baslicam saniyordum doktor dk hapi vermişti dozaji az gelmis adet oldum e madem haftaya baslayalim artik tedaviye dedi. sizin haziranda ne zaman?
hayirlisi olsun insallah sonu pozitif ve de saglikli gebelik olsun:)Kismetse 21 hazirani bulur adet olunca baslayacagiz aslinda bu ay baslayacaktik gecen ay kist oldu onun icin erteledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?