2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Tedavi olarak daha yeni iki aydır doktor kontrolündeyim öteki türlü beş ay kadar oldu canım ama ne zaman olursa diyip korunmadım ben çok fazla zaten yeni evliyim sen Ne zamandır istiyorsun canım
doğru zamanda kucakla inşallah.. çok amin..
ben 3,5 yıllık evliyim 2015 temmuzda oğlumu erken doğum yaparak kaybettim ne yazık ki..
ondan sonra da hem psikolojimi hem vücut dengemi kaybettim.. klomen kullanmaya geçen ay başladım ama hareket yok.. bu ay ilaç kullanmayıp nadasa bırakıyoruz bu ay olmazsa bir daha ki ay yeniden klomen deneyeceğiz.. benimki hepinizden bir tık daha zor.. zira o evladın tadını bir kere aldım ama yarım kaldım

Kız onu yeni duyuyorum o neymiş valla cahillik başa bela ... Nerden aldın bu testi kıpkırmızı çıkmış markası ne?? Ne kadar güvenilir????
Estağfurullah canım ben b topicte okudum burda bu bildipin idrarla yaptıpımız ev tipi testlerden tatlım iki üç damla kanla idrarını ksrıştırıp onu damlatıyorsun

Kıyamam çok üzüldüm canım rabbim bir daha göstermesin öyle şeyler inşallah en kısa zamanda bi yavrun olur bu kötü günleri siler atarsın mazinden sllah yar ve yardımcın olsun bilseydim sormazdım üzdüm senide kusuruma bakma lütfen

Cennetde bekliyor meleğin cnm.Rabbim cok bekletmeden yeni bir melek yollar İnşaAllah cnm

12. günde kalmaz artık iğne falan, inşallah hamilesindir ama ben sabah akşam test yapıyorum hep takipteyim çizgi belirginleşiyor gibi geliyor.

hiç olur mu öyle şey? her şey hayata dair.. ve her şey Yaradan'dan.. ilk günkü kadar büyük değil yangınım kor oldu biraz.. şimdi bende küllerimden doğmaya çalışıyorum sabırla..

12. günde kalmaz artık iğne falan, inşallah hamilesindir ama ben sabah akşam test yapıyorum hep takipteyim çizgi belirginleşiyor gibi geliyor.
İnşallah canım o kişiye görede değişiyor aslında bende 8.ci ve 9.cu günü yaptım yoktu bişey dün ve bugün bi kaç saat sonra çıkıyor böyle işte biz yine ne umudumuzu yitirelim ne umutsuzluğa kapılalım canım bu bizim için daha hayırlı olur

Cennetde bekliyor meleğin cnm.Rabbim cok bekletmeden yeni bir melek yollar İnşaAllah cnm
evet şefaatçim oldu melek oğlum.. çınarım.. dünya aleminde dikili ağacım olamadı ama ahirette sırtımı yaslayacak bir ağacım var benim..
şimdi yeniden bekliyorum o müthiş haberi almayı.. arzuyla istekle özlemle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…