- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.941
Adetine kaç GUN var canım çizgi çok rahat gözüküyorKızlar testim bu elime aldiğimda belli böyle çok az ne diyorsunuz
Yani pahalı işte ne gerek var canımKesinlikle canım benim aldığım 30 yumurtlama testi 5 gebelik testi aldım 30 kusur liraya hamile kaldığım ay 5 adet yumurlama testine 25 TL vermistim
doğru zamanda kucakla inşallah.. çok amin..Tedavi olarak daha yeni iki aydır doktor kontrolündeyim öteki türlü beş ay kadar oldu canım ama ne zaman olursa diyip korunmadım ben çok fazla zaten yeni evliyim sen Ne zamandır istiyorsun canım
Estağfurullah canım ben b topicte okudum burda bu bildipin idrarla yaptıpımız ev tipi testlerden tatlım iki üç damla kanla idrarını ksrıştırıp onu damlatıyorsunKız onu yeni duyuyorum o neymişvalla cahillik başa bela ... Nerden aldın bu testi kıpkırmızı çıkmış markası ne?? Ne kadar güvenilir????
Kıyamam çok üzüldüm canım rabbim bir daha göstermesin öyle şeyler inşallah en kısa zamanda bi yavrun olur bu kötü günleri siler atarsın mazinden sllah yar ve yardımcın olsun bilseydim sormazdım üzdüm senide kusuruma bakma lütfendoğru zamanda kucakla inşallah.. çok amin..
ben 3,5 yıllık evliyim 2015 temmuzda oğlumu erken doğum yaparak kaybettim ne yazık ki..
ondan sonra da hem psikolojimi hem vücut dengemi kaybettim.. klomen kullanmaya geçen ay başladım ama hareket yok.. bu ay ilaç kullanmayıp nadasa bırakıyoruz bu ay olmazsa bir daha ki ay yeniden klomen deneyeceğiz.. benimki hepinizden bir tık daha zor.. zira o evladın tadını bir kere aldım ama yarım kaldım
Cennetde bekliyor meleğin cnm.Rabbim cok bekletmeden yeni bir melek yollar İnşaAllah cnmdoğru zamanda kucakla inşallah.. çok amin..
ben 3,5 yıllık evliyim 2015 temmuzda oğlumu erken doğum yaparak kaybettim ne yazık ki..
ondan sonra da hem psikolojimi hem vücut dengemi kaybettim.. klomen kullanmaya geçen ay başladım ama hareket yok.. bu ay ilaç kullanmayıp nadasa bırakıyoruz bu ay olmazsa bir daha ki ay yeniden klomen deneyeceğiz.. benimki hepinizden bir tık daha zor.. zira o evladın tadını bir kere aldım ama yarım kaldım
12. günde kalmaz artık iğne falan, inşallah hamilesindir ama ben sabah akşam test yapıyorum hep takipteyim çizgi belirginleşiyor gibi geliyor.Ne kusuru canım evet sendeki iğnenin ertkisi canım okuduğum kadarıyla on gün sonra etkisi kayboluyormuş ama bebnimkide ondan mıdır inanki hiç bilmiyorum hüsrana uğramamak için iğneye bağlıyorum durumu benim yarın 12,ci günüm
Gerçekten mi böyle hayalet gibi ama elime aldiğimda belli 4 gün gecikti cnm inşallah yaaaaAdetine kaç GUN var canım çizgi çok rahat gözüküyor
Markası laboquick ama test bildiğin gebrlik testi kız bi şatafatı yok yani :)Kız onu yeni duyuyorum o neymişvalla cahillik başa bela ... Nerden aldın bu testi kıpkırmızı çıkmış markası ne?? Ne kadar güvenilir????
Hoşgeldin canım. Sen ne zamandır bebiş istiyorsun
İnşallah cnm.yaaaDaha yenidir canım ondan silk büyük ihtimalle
bende geldim aranıza beni de alın.. umudumuz duamız bir olsun hepimizin kucakları dolsun
Parmaga iğne batırmak olayı beni sarmamisti delisin vallahi ben yapamazdim inşallah bebisin gelmistirHe vallahi yaptım canım aynen burdabi topicte gördüm :)
hiç olur mu öyle şey? her şey hayata dair.. ve her şey Yaradan'dan.. ilk günkü kadar büyük değil yangınım kor oldu biraz.. şimdi bende küllerimden doğmaya çalışıyorum sabırla..Kıyamam çok üzüldüm canım rabbim bir daha göstermesin öyle şeyler inşallah en kısa zamanda bi yavrun olur bu kötü günleri siler atarsın mazinden sllah yar ve yardımcın olsun bilseydim sormazdım üzdüm senide kusuruma bakma lütfen
İnşallah canım o kişiye görede değişiyor aslında bende 8.ci ve 9.cu günü yaptım yoktu bişey dün ve bugün bi kaç saat sonra çıkıyor böyle işte biz yine ne umudumuzu yitirelim ne umutsuzluğa kapılalım canım bu bizim için daha hayırlı olur12. günde kalmaz artık iğne falan, inşallah hamilesindir ama ben sabah akşam test yapıyorum hep takipteyim çizgi belirginleşiyor gibi geliyor.
Resim giremedim benKızlar bende test yaptım silik çizgi çıktı ne diyorsunuz gören var mi :)
evet şefaatçim oldu melek oğlum.. çınarım.. dünya aleminde dikili ağacım olamadı ama ahirette sırtımı yaslayacak bir ağacım var benim..Cennetde bekliyor meleğin cnm.Rabbim cok bekletmeden yeni bir melek yollar İnşaAllah cnm
Yükledim cnm tekrar yuklimResim giremedim ben