2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Eklentiler

• 20170320_221125-1.jpg
    20170320_221125-1.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 41
Parmaga iğne batırmak olayı beni sarmamisti delisin vallahi ben yapamazdim inşallah bebisin gelmistir
İnşallah canım isteyen herkesede gelsin bebişi iğne demişken de Sıktım parmağımı iğneyi üç dört kere batırdım batırdım sıktım şimdi oldu eşek meselesi bi türk sinemasında binecem üzerine vuracam kırbacı vuracam kırbacı diyor ya hani :) ay zaten deliyim diyorum kimse inanmıyor diyecem ama herkes delisin diyor yalan olacak şimdi tescilli benim ki yani:KK70::KK70:

hiç olur mu öyle şey? her şey hayata dair.. ve her şey Yaradan'dan.. ilk günkü kadar büyük değil yangınım kor oldu biraz.. şimdi bende küllerimden doğmaya çalışıyorum sabırla..
Allah gönlündekini versin canım yakın zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin bir daha ayırmasın inşallah.

Kuzum idrarknı yapacan altta üç beş damlacık kadar bırakacan sonra parmağını sıkıp iğneyi batıracaksın üç dört damlada kanını damlatacsksın o idrarın içine karıştırıp çekeceksin teste damlatacaksın
Hımm idrar ve kanı karıştırıp yapıyorsun çok ilginç... Bende deneyim alayım merak ettim

doğru zamanda kucakla inşallah.. çok amin..
ben 3,5 yıllık evliyim 2015 temmuzda oğlumu erken doğum yaparak kaybettim ne yazık ki..
ondan sonra da hem psikolojimi hem vücut dengemi kaybettim.. klomen kullanmaya geçen ay başladım ama hareket yok.. bu ay ilaç kullanmayıp nadasa bırakıyoruz bu ay olmazsa bir daha ki ay yeniden klomen deneyeceğiz.. benimki hepinizden bir tık daha zor.. zira o evladın tadını bir kere aldım ama yarım kaldım :KK42:
Canım rabbim sabır versin kizkardesim den 31 haftalık gebe iken erken doğum yaptı kızı 6 gün yaşadı vefat etti. O acı kaybı biliyoruz yüzünü görüp kaybetmek çok acı. Kizkardesim tüp bebek yapmıştı 3 ay sonra tekrar yaptı oğlu oldu rabbim sanada nasip etsin kardeşim hayırlısı ve sağlıkla inşallah tüm kalbimle diliyorum

doğru zamanda kucakla inşallah.. çok amin..
ben 3,5 yıllık evliyim 2015 temmuzda oğlumu erken doğum yaparak kaybettim ne yazık ki..
ondan sonra da hem psikolojimi hem vücut dengemi kaybettim.. klomen kullanmaya geçen ay başladım ama hareket yok.. bu ay ilaç kullanmayıp nadasa bırakıyoruz bu ay olmazsa bir daha ki ay yeniden klomen deneyeceğiz.. benimki hepinizden bir tık daha zor.. zira o evladın tadını bir kere aldım ama yarım kaldım :KK42:
Allah sabır versin canım benim de kaybim var ama daha bi his olusmadan en bastan oldu... zor gerçekten Allah sağlıkla kucağını doldursun inşallah bu sınavda bize güç kuvvet versin:dua:

X