- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.981
amiinnn.. canı yürekten.. herkes evladını koklayabilsin inşallahAllah gönlündekini versin canım yakın zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin bir daha ayırmasın inşallah.
Aynen canım hem idrar hem ksndaki hcg birleşince çıkıyormuş görecez bakalım canım bi veş gün sonra ne kadar doğru olduğunuHımm idrar ve kanı karıştırıp yapıyorsun çok ilginç... Bende deneyim alayım merak ettim
İnşallah bu sağlıklı bir gebeliktir canimYaaa 4 gün geçti cnm inşallah iki kimyasal geçirdim çok korkuyorum
Kızlar bende test yaptım silik çizgi çıktı ne diyorsunuz gören var mi :)
Kocamda bilmio isteeWuhuu sen olayi
Wuhuu sen olayı aşmışsın cnm yaa benim kendi cebimden çıkınca kiyamiyorum :)))
Wuhu sen olayı aşmışsın cnm yaa :)) benim kendi cebimden çıkınca kıyamıyorum :)
Allah razı olsun ve kardeşine sabırlar diliyorum Eşekten düşeni eşekten düşen anlar Allah kimseye vermesin o acıyı.. kimseye..Canım rabbim sabır versin kizkardesim den 31 haftalık gebe iken erken doğum yaptı kızı 6 gün yaşadı vefat etti. O acı kaybı biliyoruz yüzünü görüp kaybetmek çok acı. Kizkardesim tüp bebek yapmıştı 3 ay sonra tekrar yaptı oğlu oldu rabbim sanada nasip etsin kardeşim hayırlısı ve sağlıkla inşallah tüm kalbimle diliyorum
İnşallah cnmİnşallah bu sağlıklı bir gebeliktir canim
Olsun hiç bişeycik olmaz canımBide cok ukalayim
aaa bi hamile daha bugun cok guzel bi gun 3 hamile haberi almis oldukKızlar testim bu elime aldiğimda belli böyle çok az ne diyorsunuz
Hayırlı olsun :)) devamı sağlıkla gelir inşallahBu cnm
Hala inanmıyorum sanırım kan testi yapmadan inanamicam cnm inşallah Allah razı olsunHayırlı olsun :)) devamı sağlıkla gelir inşallah
amiiinn hepimize yardım sabır ve yeni bebişler inşallaaaahhhAllah sabır versin canım benim de kaybim var ama daha bi his olusmadan en bastan oldu... zor gerçekten Allah sağlıkla kucağını doldursun inşallah bu sınavda bize güç kuvvet versin
Ben kafayi yedim yazilari okuyup sevincimden disardan guluom kocam bana bakio kimle konusuon dioOlsun hiç bişeycik olmaz canım
Yaaa hamile.mi inşallah cnm kan batırmadan kendime hamiş diyemiyorum :)A
aaa bi hamile daha bugun cok guzel bi gun 3 hamile haberi almis olduk
Allah razı olsun hoş buldum canımm :)Hosgeldin tatlimm sefa verdinn
Canim basin sagolsun Allah sabir versin oncelikle insallah o bebisin swffatci olacak ama Allah bu dunyada sana yoldas versin insallahCennetde bekliyor meleğin cnm.Rabbim cok bekletmeden yeni bir melek yollar İnşaAllah cnm
Hala inanmıyorum sanırım kan testi yapmadan inanamicam cnm inşallah Allah razı olsun
İki değil miydi kız o bi gündüz bi arkadaş bi akşam ki üç kim ben kaçırdım mı ahaA
aaa bi hamile daha bugun cok guzel bi gun 3 hamile haberi almis olduk
ay ne güldüm yaaaBebek sevdası yüzünden kimyager olduk yeminle
Allah hep güldürsün yüzünü inşallah canım benimBen kafayi yedim yazilari okuyup sevincimden disardan guluom kocam bana bakio kimle konusuon dio
O zaman kan verdigin zaman bize haber bir umudumuzda sen ol olurmuYaaa hamile.mi inşallah cnm kan batırmadan kendime hamiş diyemiyorum :)