2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım 14 gün sonrası senin istenmeyen adet tarihin inşallah meleğin yıla çıkmıştır
Allah bağışlasın canım evladını

Ben onu bilmiyorum o daha çok vücudu hastalıklardan korumak için.. Benim dediklerim yumurta kalitesini artıran şeyler arada fark var
folikasit zaten 400 mg aliyorum gunluk onuda vitamin icin kullaniyorum cnm multivitamin yani 2 gundur incir kuru yapiyorum iciyorum gecen aylarda hayit tohumu ivmistim adacayi karanfil falan cignemistim ama 2 aydada olmadi bu ayda incir kuru deniyorum bakalim

O kadar güzel bir konuya degindinki. Benim oğlum da zor büyüdü çalışan anneyim ve gurbetteyim bu nedenle gözümü karartamedim. Oglan 5 yaşını doldurdu başladık istedik ilk iki yıl ha oldu ha olur diye üzerine düşmedim. Sonra Dr gittim. Miyon çıktı. İki kapalı miyon ameliyatı oldum. Bu süreç tamamlandı Dr 6 ay içinde gebe kalırsın dedi ve 3. Ay gebe kaldım gelişmedi düşük sonrası kürtaj oldum
Şimdiki aklım olsa oğlan iki yaşı doldurduğunda alırdım ikinciyi.

illa bir tedaviye başlamasan bile adetinin 12.günü doktora gdip yumurtan oluşuyor mu? kaçtane? 18- 22 mm arasında mı? bunlara da baktırabilirsin belki bakmışlardır. Bunlar ve hormon testlerin normal ise yaşının keyfini bil hayatın tadını çıkar

hepsine baktiriyorum cnm her ay cunku amh degerim dusuk benim mecbur her ay foliku saydiriyorum

Dene canım bende korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra gebe kaldım.. Acele etme olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…