- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.721
Kizlar az once hamile bi musterim doguma gidecekti dedi elimi verim sana sevcan elini verdi karnima falan surdu dedi bugun kocani kacirma :) ben soklardayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden öyle dedin arkadaşım allah korusunyas konusunda sansli olabilirim cnm ama heran menopoza girebilirim :)
söyleme öyle Allah büyük umutlu ol istekli iyi şeyler düşünki öyle olsun. Neler okuyoruz duyuyoruz asla olmaz diye söylenen kişiler hamile kalıyor. Rabbim ol dedi mi olur... Zaten hepimiz elimizden geleni yapıp çare arıyoruz her türlü gerisi Allaha kalmış ama olumsuzu da çağırmayas konusunda sansli olabilirim cnm ama heran menopoza girebilirim :)
Yagmura doktor erken menopoz demis ama daha menopozada girmedi yane o yuzden gecen arkadaslardanda dua istemistim hepberaber insallah dua edrrek yenecez bunuNeden öyle dedin arkadaşım allah korusun
kaçırma o zaman vardır bunda da bi hayırKizlar az once hamile bi musterim doguma gidecekti dedi elimi verim sana sevcan elini verdi karnima falan surdu dedi bugun kocani kacirma :) ben soklardayim
Hayırlı olsun canım, ne mutlu sana, Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.benim de bat yaklaştı 23 Mart. Umarım adet olmam, dua et bizler için deKızlar ben bugün hastaneye gittim hamileyim, bütün isteyen arkadaşlara dua ediyorum inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum doktor bana femivit verdi, internetten araştırdım hamile kalmak isteyenler yada hamile olanlar kullanması lazımmış bende bilmiyordum
EVET CANIMM GÖZÜKMÜYOR OLSA BİLE BAKALIM OLURSA SÜRPRİZ OLUR :)dağılmış çizgi varsada görünmüyor canım
Ay canim hayirli olsun Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsinKızlar ben bugün hastaneye gittim hamileyim, bütün isteyen arkadaşlara dua ediyorum inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum doktor bana femivit verdi, internetten araştırdım hamile kalmak isteyenler yada hamile olanlar kullanması lazımmış bende bilmiyordum
Hahahha ne guldum ama denicem sonra olursa hep beraber kadin doguma gidip hamilelere elini versene elini versene yaparizkaçırma o zaman vardır bunda da bi hayır
Anladım canım Rabbim yardımcımız olsun.. Tüp bebek denedi mi hiç yani 1 yumurta bile yeterli annelik içinYagmura doktor erken menopoz demis ama daha menopozada girmedi yane o yuzden gecen arkadaslardanda dua istemistim hepberaber insallah dua edrrek yenecez bunu
İnşallah olur canımEVET CANIMM GÖZÜKMÜYOR OLSA BİLE BAKALIM OLURSA SÜRPRİZ OLUR :)
Bilmiyorum cnmm yaAnladım canım Rabbim yardımcımız olsun.. Tüp bebek denedi mi hiç yani 1 yumurta bile yeterli annelik için
Hayrli olsun cnm Rabbim hayırlı ve kolay dogumlar nasip etsin saglıcakla geldin minik..Dua et bizlerede İnşaAllahKızlar ben bugün hastaneye gittim hamileyim, bütün isteyen arkadaşlara dua ediyorum inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum doktor bana femivit verdi, internetten araştırdım hamile kalmak isteyenler yada hamile olanlar kullanması lazımmış bende bilmiyordum
Akşam ı iyi değerlendir cnm hade rastgele İnşaAllah..Kizlar az once hamile bi musterim doguma gidecekti dedi elimi verim sana sevcan elini verdi karnima falan surdu dedi bugun kocani kacirma :) ben soklardayim
Bu mesajdan sonra hamilelik tebrikler cnmCanım inşallah çok dua ediyorum, 4 gün kaldı diye gözüküyor takvimde, normalde bi sonraki adetim bi önceki adet tarihimden bi kaç gün öne geliyor şubatın 22 si idi şimdi şubat 28 çekti o yüzden de biraz karıştı kafam -.- 19.3 yada 20.3 olmam lazım
Ay insallah kavga etmm kocayla bugunAkşam ı iyi değerlendir cnm hade rastgele İnşaAllah..
Hehe etme tabi..benim dün arkadasın yumurtlama günüymüş eşiyle kavga etmiş..diyo boşa yumurtladım horozu kümesten kovdumAy insallah kavga etmm kocayla bugun
Aha el verdim sıra sende sen hamile kal kaçırma bakalım hiç belli olmazKizlar az once hamile bi musterim doguma gidecekti dedi elimi verim sana sevcan elini verdi karnima falan surdu dedi bugun kocani kacirma :) ben soklardayim
Hahah buda cok guzelmis yaHehe etme tabi..benim dün arkadasın yumurtlama günüymüş eşiyle kavga etmiş..diyo boşa yumurtladım horozu kümesten kovdum