2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

yas konusunda sansli olabilirim cnm ama heran menopoza girebilirim :)
söyleme öyle Allah büyük umutlu ol istekli iyi şeyler düşünki öyle olsun. Neler okuyoruz duyuyoruz asla olmaz diye söylenen kişiler hamile kalıyor. Rabbim ol dedi mi olur... Zaten hepimiz elimizden geleni yapıp çare arıyoruz her türlü gerisi Allaha kalmış ama olumsuzu da çağırma :KK66:

Kızlar ben bugün hastaneye gittim hamileyim, bütün isteyen arkadaşlara dua ediyorum inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum doktor bana femivit verdi, internetten araştırdım hamile kalmak isteyenler yada hamile olanlar kullanması lazımmış bende bilmiyordum

Kızlar ben bugün hastaneye gittim hamileyim, bütün isteyen arkadaşlara dua ediyorum inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum doktor bana femivit verdi, internetten araştırdım hamile kalmak isteyenler yada hamile olanlar kullanması lazımmış bende bilmiyordum
Hayırlı olsun canım, ne mutlu sana, Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.benim de bat yaklaştı 23 Mart. Umarım adet olmam, dua et bizler için de

Ay canim hayirli olsun Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin

Hayrli olsun cnm Rabbim hayırlı ve kolay dogumlar nasip etsin saglıcakla geldin minik..Dua et bizlerede İnşaAllah

Canım inşallah çok dua ediyorum, 4 gün kaldı diye gözüküyor takvimde, normalde bi sonraki adetim bi önceki adet tarihimden bi kaç gün öne geliyor şubatın 22 si idi şimdi şubat 28 çekti o yüzden de biraz karıştı kafam -.- 19.3 yada 20.3 olmam lazım
Bu mesajdan sonra hamilelik tebrikler cnm

X