2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Son 5 gün İnşaAllah cnm..Rabbim saglıklı sıhhatli hayırlısıyla nasip etsin hepimize..
Amin canım bi testte yarın mı yapsam ilk idrarla diyorum ama bilemiyorum ya çok kararsızım ben iğne etkisi yüzünden birazda yapıyordum testleri bi daha ki aya yine tedavi olursam bi bakayım dedim hani ona göre yaparım testi artık ama inşallah bu ay tutarda gerek kalmaz

Kızlar bugün sabah yine ilk idrarla test yaptım çok silik bi çizgi belirdi yine bi kaç saat sonra ama bu iğne etkisi mi ki yolluyorum bakın bi görünürse tabiEki Görüntüle 1970471
Canım beş gün vardı senin dimi bence senin meleğin gelmiş inşallah değerin kat ve kat artar saglikli bir gebelik nasip etsin inşallah rabbim

Yap cnm tabi yarın ilk idrarla bakalım ne cıkıcak sonuç..
Amin inşaAllah cnm

Evet öyle yapalım bencede ya bi iki gün daha bekleyelim adet tarihinden sonrasında
EVET CANIM AMA BENİM PEK UMUDUM YOK ÇÜNKÜ OVÜLASYON 8 İNDE İDİ EGER BİŞEY OLSA ŞİMDİYE KADAR ÇIKMAZ MIYDI Kİ ÖYLE SIK İDRAR FALANDA YOK SADECE MEMELER ŞİŞ ODA REGLİDEDE ŞİŞİYOR AMA KASIKLARIMDA BİR HİS VAR BÖYLE KURUDA SUS KALIRYA BİŞEY ÖYLE BATMA OLUYOR

Canım günün geçsin bu gün öyle kan testi yaptır derim erkenden başlarsan yapmaya bu sefer kan verme ve değer yukseldimi stresi basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…