-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.681
Hiç belli olmuyor bu işler canım inşallah vardır belli olmaz yeter ki ol desinEVET CANIM AMA BENİM PEK UMUDUM YOK ÇÜNKÜ OVÜLASYON 8 İNDE İDİ EGER BİŞEY OLSA ŞİMDİYE KADAR ÇIKMAZ MIYDI Kİ ÖYLE SIK İDRAR FALANDA YOK SADECE MEMELER ŞİŞ ODA REGLİDEDE ŞİŞİYOR AMA KASIKLARIMDA BİR HİS VAR BÖYLE KURUDA SUS KALIRYA BİŞEY ÖYLE BATMA OLUYOR
Allah sağlıklı bir gebelik verir inşallah canım yaş Faktörü işte insanı Endişeye sokuyor yoksa.Ama bitane doğurduktan sonra arayı uzatmadan 2. Yap sonra zor oluuor.Ben ilk küçük diye 2 sene emzirmenin diye yapmadım sonra Büyüdükçe hastalık mızmızlık bu yuzden yspmadim sonra hem astım hemde ülserim cıktı bende ilaç kullandım yapmadım ve sonuç bu haldeyimBundan sonra tek yapabileceğin şey allahtan hayırlısını istemek
Canım benim ben senin yerinde olsam hiç bebek in uğraşmam evliliğimin tadını çıkarırım.. Benim yaşım 31 olduğu için tedavi oluyorum bence hiç boş yere vücuduna hormon ilaç alma benden sana tavsiye yumurtaların kaliteli olsun ve vücudun gebeliğe hazırlansın istiyorsan hergün bir tane FOLİDOCE iç sık sık kuru incir ye ve bulabilirsen arı sütü bal polen karışımı ye bir çay kaşığı :) illaki bebek istiyorsan doğal yolla bunları yap bana dua edersin5 ay canım
25 cnm aynen akisina birakti gitti valla yaa aslinda iyi bir doktor daha oncesinde tup bebek merkezinde calismis ama hep bekle diyor bNadoktorunu değiştir canım ve en baştan adetin 3. günü hormon testlerini yaptır.. yaşın kaç belki küçükse akışına bırakmıştır.. ondan olabilir.
Evet canım bende öyle düşünüyorum kanı adet geçerse yaptıracam inşaşşah vardır ama dediğim gibi iğneden mi diyede düşünüyorum yani bakalım az kaldı zaten canımCanım günün geçsin bu gün öyle kan testi yaptır derim erkenden başlarsan yapmaya bu sefer kan verme ve değer yukseldimi stresi basliyor
gecen ay gittigimde soylemistim cnm yaaa gerek yok dedi banaTek doktorla kalma canım doktor değiştir ve bu kadar zamandır deniyorum artık ilaç tedavisi olmak istiyorum de
Geçmiş olsun canım inş gönlüne göre versin Rabbim.. Bende ard arda yapayım diyorum nasip olursaAllah sağlıklı bir gebelik verir inşallah canım yaş Faktörü işte insanı Endişeye sokuyor yoksa.Ama bitane doğurduktan sonra arayı uzatmadan 2. Yap sonra zor oluuor.Ben ilk küçük diye 2 sene emzirmenin diye yapmadım sonra Büyüdükçe hastalık mızmızlık bu yuzden yspmadim sonra hem astım hemde ülserim cıktı bende ilaç kullandım yapmadım ve sonuç bu haldeyim
Ya iğneden mi diye soru işareti kalıyor yoksa hiç uğraşmam inanki ama bu düşünce yapmayacam desemde itiyor beni teste yarın 12.ci gün bakalım duruma göre ne yapacam yapmakta istemiyorum pekte bilemedim ki yaYap cnm tabi yarın ilk idrarla bakalım ne cıkıcak sonuç..
Amin inşaAllah cnm
O zaman bekle 25 i o zaman net sonuç cıkar strese girme bu süreçte..Ya iğneden mi diye soru işareti kalıyor yoksa hiç uğraşmam inanki ama bu düşünce yapmayacam desemde itiyor beni teste yarın 12.ci gün bakalım duruma göre ne yapacam yapmakta istemiyorum pekte bilemedim ki ya
Canım ben olsam önce doğal yollarla yumurtamı kaliteli hale getiririm incir kurıyemiş folik asit b12 al düzenli bi kaç ay öyle dene ol mazsa tedavini al daha yaşın genç25 cnm aynen akisina birakti gitti valla yaa aslinda iyi bir doktor daha oncesinde tup bebek merkezinde calismis ama hep bekle diyor bNa
bn bu siralar phrmaton kullaniyorum yaa bunun bir yn etkisi olurmu acaba ecanede sordum ama adam anlamadi beniCanım ben olsam önce doğal yollarla yumurtamı kaliteli hale getiririm incir kurıyemiş folik asit b12 al düzenli bi kaç ay öyle dene ol mazsa tedavini al daha yaşın genç
O zaman sitres yapma kendini ona odaklama ve bekle canım olur inşallah sitreste engelliyor erkeğin spermlerini bile etkiliyor düşün adamları robot gibi bugün olacak bugün olması lazım bak hamile kalamam mecbur dedikçe sitres ediyoruz aslında istiyormuşta ondan yaklaşıyormuşuz gibi davransak onlar sitres olmaz enazındangecen ay gittigimde soylemistim cnm yaaa gerek yok dedi bana
Amin inşallah canımCanlar benimde takvime göre 17 mart yumurtlamaydı ve degerlendirdik..ne zaman hamilelik tutuyor acaba..bat 31 mart hayırlısı olur İnşaAllah..
Benim yaşta 28.5 5 yasında oğluşum var İnşaAllah Rabbim en kısa zamanda bide kardes nasip eder
Öyle yapayım değil mi en mantıklısı bu iğnedensede iğneden yada değil günü gelince belli olur nasılsa sabırlı olayımO zaman bekle 25 i o zaman net sonuç cıkar strese girme bu süreçte..
Aynen zaten az kaldı sabret ..hergün test yapıp acaba mı demektense bat günü yap sonuç garanti olsun İnşaAllahÖyle yapayım değil mi en mantıklısı bu iğnedensede iğneden yada değil günü gelince belli olur nasılsa sabırlı olayım
Ben onu bilmiyorum o daha çok vücudu hastalıklardan korumak için.. Benim dediklerim yumurta kalitesini artıran şeyler arada fark varbn bu siralar phrmaton kullaniyorum yaa bunun bir yn etkisi olurmu acaba ecanede sordum ama adam anlamadi beni
Bende ilaç kullanmak için değilde bi sıkıntı var mı yokmu onu kontrol amaclı gitmek istiyorum tavsiyen için tesekkür ederım ama bide bizim 3 yıllık sevgililik dönemimiz oldu 1yılı nişanlıydık rahat raht gezip istediğimizi yaptık artık evde tek olunca bende cok sıkılıyorum ve esimin yaşı 30 birazda ondan cabuk istiyoruz :)Canım benim ben senin yerinde olsam hiç bebek in uğraşmam evliliğimin tadını çıkarırım.. Benim yaşım 31 olduğu için tedavi oluyorum bence hiç boş yere vücuduna hormon ilaç alma benden sana tavsiye yumurtaların kaliteli olsun ve vücudun gebeliğe hazırlansın istiyorsan hergün bir tane FOLİDOCE iç sık sık kuru incir ye ve bulabilirsen arı sütü bal polen karışımı ye bir çay kaşığı :) illaki bebek istiyorsan doğal yolla bunları yap bana dua edersin
Evet haklısın canım bu şekilde daha mantıklı gerçekten garanti olur o zamsn varsa eğer ki vardır inşallahAynen zaten az kaldı sabret ..hergün test yapıp acaba mı demektense bat günü yap sonuç garanti olsun İnşaAllah