- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.661
Meri4141 canım senin yaşın gerçekten küçükmüş ne kadarlık evlisin ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım valla bende bilemedim ki ama benim ilk hafta yaptıklarımda beş dakika sonra çıktı ve silikti bu iğnelerin dozuda varmış benim ki düşük doz muydu aca hiçte bakmadım doğrusu sormadım daA
ay inşallah inşallah hamilesin bence yaa iğnenin etkisi bu kadar uzun sürermii
canım bana ovitrelle vurdular onun ki sabitmiş dozu zaten .. sana ne yaptılar ??İnşallah canım valla bende bilemedim ki ama benim ilk hafta yaptıklarımda beş dakika sonra çıktı ve silikti bu iğnelerin dozuda varmış benim ki düşük doz muydu aca hiçte bakmadım doğrusu sormadım da
Amin canım bi testte yarın mı yapsam ilk idrarla diyorum ama bilemiyorum ya çok kararsızım ben iğne etkisi yüzünden birazda yapıyordum testleri bi daha ki aya yine tedavi olursam bi bakayım dedim hani ona göre yaparım testi artık ama inşallah bu ay tutarda gerek kalmazSon 5 gün İnşaAllah cnm..Rabbim saglıklı sıhhatli hayırlısıyla nasip etsin hepimize..
Giriyorum canim cizelge yapmayi bilmiyorum ama en basa umudumuz olarak yazabilirimilk hamişimiz sen ol inş hatta çizelge falan yapalım sevcanvildo ne dersin zor olur mu..
Benimde aynı niğne canım 84 liraydıcanım bana ovitrelle vurdular onun ki sabitmiş dozu zaten .. sana ne yaptılar ??
Kuzum dur bakalım bi günümüz geçsin tam belli olsunda öyle yapalım olmadıBen telefondan
Giriyorum canim cizelge yapmayi bilmiyorum ama en basa umudumuz olarak yazabilirim
Bakiolar ama bastan salma yapiolar canimKızlar bişey sormk istiyorum benle aynı dönemde evlenenler doktora cocugum olmuyo diyemi gittiniz kontrol amaclımı gittiniz bende gitmek istiyorum ama herkes 1sene doolmadan bakmazlar diyor doğrumu
Benim ikinci bebiş canım bir oğlum var 9 yaşında 39 yaşındayım seninKızlar kaçıncı bebek için uğraşıyorsunuz yaşlar kaç
Canım beş gün vardı senin dimi bence senin meleğin gelmiş inşallah değerin kat ve kat artar saglikli bir gebelik nasip etsin inşallah rabbimKızlar bugün sabah yine ilk idrarla test yaptım çok silik bi çizgi belirdi yine bi kaç saat sonra ama bu iğne etkisi mi ki yolluyorum bakın bi görünürse tabiEki Görüntüle 1970471
Evet aynen demekki bende 4-5 GUN sonra test yapabilirim :)Benimde aynı niğne canım 84 liraydı
Evet canım beş gün var inşallah öyledir ama iğn etkisi diye düşünmeden de edemiyorum canım yaCanım beş gün vardı senin dimi bence senin meleğin gelmiş inşallah değerin kat ve kat artar saglikli bir gebelik nasip etsin inşallah rabbim
:) yap tabide Ben hala net emin olamıyorum ama canım kafam çok karışık valla yaEvet aynen demekki bende 4-5 GUN sonra test yapabilirim :)
Hımm benimkide 8 yaşında oğlum bende35 yaşındayımBenim ikinci bebiş canım bir oğlum var 9 yaşında 39 yaşındayım senin
Bundan sonra tek yapabileceğin şey allahtan hayırlısını istemek:) yap tabide Ben hala net emin olamıyorum ama canım kafam çok karışık valla ya
5 ay canımMeri4141 canım senin yaşın gerçekten küçükmüş ne kadarlık evlisin ???
Onu istiyorum zaten canım hepimiz iöin herşeyin hayırlısı tabikiBundan sonra tek yapabileceğin şey allahtan hayırlısını istemek
Yap cnm tabi yarın ilk idrarla bakalım ne cıkıcak sonuç..Amin canım bi testte yarın mı yapsam ilk idrarla diyorum ama bilemiyorum ya çok kararsızım ben iğne etkisi yüzünden birazda yapıyordum testleri bi daha ki aya yine tedavi olursam bi bakayım dedim hani ona göre yaparım testi artık ama inşallah bu ay tutarda gerek kalmaz
EVET CANIM AMA BENİM PEK UMUDUM YOK ÇÜNKÜ OVÜLASYON 8 İNDE İDİ EGER BİŞEY OLSA ŞİMDİYE KADAR ÇIKMAZ MIYDI Kİ ÖYLE SIK İDRAR FALANDA YOK SADECE MEMELER ŞİŞ ODA REGLİDEDE ŞİŞİYOR AMA KASIKLARIMDA BİR HİS VAR BÖYLE KURUDA SUS KALIRYA BİŞEY ÖYLE BATMA OLUYOREvet öyle yapalım bencede ya bi iki gün daha bekleyelim adet tarihinden sonrasında
Canım günün geçsin bu gün öyle kan testi yaptır derim erkenden başlarsan yapmaya bu sefer kan verme ve değer yukseldimi stresi basliyorgünümü bekleyecem canım sakin ol kız gün geçmeden bakmıyor burdakiler kendi doktorumada gitsem kovar beni adam geçen ay şüphelenip gittim git günün geçince gel dediler bide iğnedense eşimde boşa sevinmesin hem