2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

11 canım ama 8.ci gününde falan yaptırdığımda hiç bişey çıkmıyordu hatta etkisi çabuk geçt heralde diye yazdım burayada dün ve bugün kslınca çizgi beliriyor böyle anlayamadım bak burda daha net görünür belki
ben silik bir çizgi görüyorum ama iğnenin 11. günü olunca bişey diyemedim canım bende 13 veya 14. günü yapıp adet olmuştum inş sen olmazsın.. 8. günü görmediysen o zaman gebelik olabilir tabiki yarın sabah yine tekrarla bence..

21. günü çalışıyorum ondan dolayı 19 u sordum canım inş. olur..
Tamam sen yinede bi şansını dene canım ben geçen ay öylesine bi gittim 26. Cı gündü 15.33 çıkı çok kaliteli yumurtlamışsın maşallah dedi ama kistleşti o maalesef işte bu ay iğnede oldum çatladı ama iğnefen önce hissettim

ben silik bir çizgi görüyorum ama iğnenin 11. günü olunca bişey diyemedim canım bende 13 veya 14. günü yapıp adet olmuştum inş sen olmazsın.. 8. günü görmediysen o zaman gebelik olabilir tabiki yarın sabah yine tekrarla bence..
Evet canım ilk bi hafta bi iki kere yaptım vardı sonrasında yaptım göremedim işte ama bilemiyorum iğnedendir diye düşünüyorumda şimdi iğnedende olsa hemen çıkmaz mıydı diyorum çünkü ilk yaptıklarım beş dakika içinde çıkmıştı ama onlarda çok koyu değillerdi yine tabi bu şekil silik devam etmeside şaşırtıyor beni bilemiyorum kafam çok karışık ya inşallah vardır bekleyecem az kaldı bakalım artık ne der yaradan

ay sen yapmışsın zaten sen test inanmiyorum cnm çift çizgi var hamilesin sen bende hiç böyle bişey olmamşıtı şimdiye kadar süper ya :KK200::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Varsa 25 de sevinecem inşallah erkenden kendimi ona odaklamayayım bide iğnedense hüsran olur allah korusun dünde yaptım aynı şekilde devam ediyor bi 25 gelseydi ahhh gel 25 geeelll :)

M miyaz canım inş hamişsindir.. hem çk umutlama hemde umutsuzluğa düşme.. ama bence 13. gunu yine idrar testi yap bakalım koyulaşma olacak mı ??? ben inanıyorum inş hamilesin :)
İnşallah canım zaten iğneden diyip kan vermeye gitmedim varsa 25.de sevinirim artık boşa umutlanmayayım eşime bile söylemedim bugünkini canım günümü bekleyecem nasipte ne varsa artık tabi gönül ister ki olsun varsada daha yeni yeni yerleşiyor heralde ama adet belirtisi falanda yok sadece göğüslerim sızlıyor o kadar

benim yaş 31 ilk bebeğimi kaybettim :KK43: yani inş hamile olursam ilk çocuğum olacak ..1,5 yıllık evliyim..
Üzülme canım her şerde bi hayır var bende 31 yaşındayım benimde bu ilk olacak inşallah burda hepimiz hamileyiz müjdesini vereceğiz birbirimize allahın izniyle iyi düşünelim iyi olsun

İnşallah canım zaten iğneden diyip kan vermeye gitmedim varsa 25.de sevinirim artık boşa umutlanmayayım eşime bile söylemedim bugünkini canım günümü bekleyecem nasipte ne varsa artık tabi gönül ister ki olsun varsada daha yeni yeni yerleşiyor heralde ama adet belirtisi falanda yok sadece göğüslerim sızlıyor o kadar
işte göğüs sızlaması ve uyku hali benim ilk belirtilerimdi kasık ağrım çok olamaıştı ama çok yorgun düşüyordum ve hemen nefes nefese kalıyordum... bencede bekle azcık bu adar beklemişin..

işte göğüs sızlaması ve uyku hali benim ilk belirtilerimdi kasık ağrım çok olamaıştı ama çok yorgun düşüyordum ve hemen nefes nefese kalıyordum... bencede bekle azcık bu adar beklemişin..
Evet bekliyorum canım geçen ay çok belirti vardı olmadı bu ay hiç yok çokta rahatım bne ağrı ne sızı hiç bişey yok belki belirtisiz geliverir hayırlısıyla

Üzülme canım her şerde bi hayır var bende 31 yaşındayım benimde bu ilk olacak inşallah burda hepimiz hamileyiz müjdesini vereceğiz birbirimize allahın izniyle iyi düşünelim iyi olsun
yok canım tabiki verende allah alanda demekki sağlıksızdı ve kaybettim inş onun yerine rabbim ikizer verir bizlere

Kızlar bişey sormk istiyorum benle aynı dönemde evlenenler doktora cocugum olmuyo diyemi gittiniz kontrol amaclımı gittiniz bende gitmek istiyorum ama herkes 1sene doolmadan bakmazlar diyor doğrumu

X