2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar benimde hcg testinde ikinci çizgi hiç yok hcg iğnesinin etkisi geçmiş ama lh bakıyorum ovülasyon testi onda ikinci çizgi hala duruyor geçmemiş niyeki acaba

amin canım bende öyleydim düzenli adet olana imreniyordum yani Allah daha büyük dert vermesin tabi de..
ne bileyim şimdide bakıyorum benden çok sonra evlenenler tek tek hamile kıskançlık kesinlikle dğil ama insan özeniyor sorulan sorular da cabası..
eşimin kuzeni evlendi benden bi sene sonra şimdi 4 aylık hamile hemen o ay kaldı ki onunda adetleri düzensizdi guatr vardı ne bileyim kısmet bizimde imtihanımız bu demekki..
Kıyamam ya üzülme olur canım niye kıskançlık olsun hem sende istiyorsun imrenir tabi insan benimde olsun bi an evvel der bu kıskançlık değil olacak burda hamileyizz diye bağıracaz sonrada beraber gün sayıp bilgi paylaşımında bulunacaz olacak biliyorum öyle hissediyorum herşey güzel olacak allahın izniyle

Bakın kızlar ovülasyon testi lh düşmemiş anlamına geliyor bu değil mi ama neden düşmedi ki hala merak ettim ya oda sıvı aldıktan sonra yaptım yani

Eklentiler

• IMG_20170318_120031.JPG
    IMG_20170318_120031.JPG
    66,3 KB · Görüntüleme: 32
Lh her zaman böyle çıkar asla sifirlanmaz tertemiz çıkmaz

Normal
Yumurta çatlamadı diye korktum yani öyleyse sıkıntı yok gerçi o zamanlar daha bi koyuydu ilk defa yaptımda bu ay pek bi bilmiyorum açıkcası öncesinde yoktu klomenden ve çatlatma iğnesinden sonra iki çizgide aşırı koyulaşmıştı o zamanda yaptım şimdi bi bakayım dedim meraktan :) sağol canım yardımcı olduğun için

Kıyamam ya üzülme olur canım niye kıskançlık olsun hem sende istiyorsun imrenir tabi insan benimde olsun bi an evvel der bu kıskançlık değil olacak burda hamileyizz diye bağıracaz sonrada beraber gün sayıp bilgi paylaşımında bulunacaz olacak biliyorum öyle hissediyorum herşey güzel olacak allahın izniyle

keşke canm keşke Allahın izniyle bizimde olacak..
bide o dediğim kız yakı ve bele bardak atmayla hamile kaldım diyor iki arkadaşı da öyle kalmış..hatta sana da yapalım dedi ben pek inanmadım ama nette var örnekleri bilmiyorum duyan var aranızda..

Tertemiz miydi hafif de olsa çıkar normalde aşırı silik bile olsa

Sen hcg yapmaya devam et canım adet 1 2 gün kala hatta dayanabilirsen adet geçince
Evet canım tertemizdi hatta acaba ben mi göremiyorum diye eşime gösterdim yok bişey demişt oda klomenle belirmeye başlamıştı dayanırım canım sıkıntı yok az kaldı zaten ama belirtim hiç yok gibi adet önces olan belirtiler bile yok şuan yarın progestan başlayacam

Anladım canım neyse sen adet bekle inşallah hayırlı haber alırsın hcg yap

Boşver ovu testini:)
Amin inşallah canım benim şuan sadece göğüslerde ağrı ve hassasiyet var adetten bir hafta önce başlar bende adet belirtiler ama hiç bişey yok tuhaf hissediyorum o yüzden biraz

ovulasyon testi ben hiç yapmadım acaba bu yapsam mı diyorum işe yarıyor yani dimi net sonuç veriyor yumurtlama gününü..
Bende yeni yapıyorum canım bu ay yapmıştım ama klomen kullandıktan sonra her iki çizgide çok koyuydu şimdi silikleşti yarıyor demek canım o koyu zamanlarda yumurtladım zaten aslında çatlatma iğnesinide her ihtimale karşı kullandım yumurta kendi çatladı farkettim ben bunu bu testlerle hamile kalanlar çok canım

Bende yeni yapıyorum canım bu ay yapmıştım ama klomen kullandıktan sonra her iki çizgide çok koyuydu şimdi silikleşti yarıyor demek canım o koyu zamanlarda yumurtladım zaten aslında çatlatma iğnesinide her ihtimale karşı kullandım yumurta kendi çatladı farkettim ben bunu bu testlerle hamile kalanlar çok canım

ay cahilliğimi mahzur gör eczanelerde var mı nette satılan siteler görmüştüm ordan mı aldın sende..
o zaman yapayım bende en azından günleri bilirsek ona göre değerlendiririrz:KK48:

ay cahilliğimi mahzur gör eczanelerde var mı nette satılan siteler görmüştüm ordan mı aldın sende..
o zaman yapayım bende en azından günleri bilirsek ona göre değerlendiririrz:KK48:
Estağfurullah canım ne cahilliği bende bilmiyordum bi alıp deneyeyim dedim eczanelerde pahalı canım ben netten istettim 50 tanesi 47 tl gibi bişeydi laboquic

X