- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.081
Kar yağıyooorrrr kış geri geldiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AmiiinnnnGünaydın kızlar.. Rabbim isteyen herkesin kucağını dünyalar tatlısı yavrularla doldursun inşallah ☺
İnşallah hamilesindirde gelmez canım
Kar yağıyooorrrr kış geri geldiiii
Klomen ne ?Klomen mi kullandın canım
Şuan bende hiç belirti yok adet belirtisi bile yani bende pek bi sanmıyorum bi aşırı derecede göğüsler ağrıyor bide akşam saatlerinde özellikle çok fazla gaz oluşuyor ve halsizlik iğnenin etkisi kaybolmuş amainşallah canım da nedense pek sanmıyorum.. neyse ki adetlerimi düzenledi sayılır ilaç..
Yumurta büyütücü çoğaltıcı b ilaç canım ben bu ay onu kullandım bi yumurtam büyüdü çatlatma iğnes oldum şimdi gün sayıyorumKlomen ne ?
Sen de olmadın mı canm hala adet.inşallah canım da nedense pek sanmıyorum.. neyse ki adetlerimi düzenledi sayılır ilaç..
Burasıda öyleydi de doğuda ne olacağını kestiremiyorsun sabah yağmur vardı şimdi kar bide kocaman kocaman yağıyorbizim burası günlük güneşlik valla
Ay canım kusura bakma ya kendime daldım direk umutsuz olmayalım vardır inşallah hem adetlerin düzenlendiyse buds bişeydir tabiki böyle böyle olacak bebiiişşş yoksa bile ama ver diye düşünüyorum beninşallah canım da nedense pek sanmıyorum.. neyse ki adetlerimi düzenledi sayılır ilaç..
Yok mu başka testin canım belki test bozukturKızlar size resim atıcam atamıyorum ya idrar testi yaptım reglime 3 gün var bir tarafı normal çizgi diğer tarafıda o çizgiye bakan ok gibi cıktı ama ikisi aynı anda öyle belirdi bu ne oluyor anlamadım
Valla canım yapmıcam sanırım yok bebekYok mu başka testin canım belki test bozuktur
Sen de olmadın mı canm hala adet.
Bugün kan testine gideyim diye düşündüm ben de
Ay canım kusura bakma ya kendime daldım direk umutsuz olmayalım vardır inşallah hem adetlerin düzenlendiyse buds bişeydir tabiki böyle böyle olacak bebiiişşş yoksa bile ama ver diye düşünüyorum ben
Ama bi sakin ol canım senin daha adetine varmış herkesin öncesinde çıkmayabiliyor yani hemen umutsuzluğa kapılma adetin geciksin öyle bakValla canım yapmıcam sanırım yok bebek
Kızlar size resim atıcam atamıyorum ya idrar testi yaptım reglime 3 gün var bir tarafı normal çizgi diğer tarafıda o çizgiye bakan ok gibi cıktı ama ikisi aynı anda öyle belirdi bu ne oluyor anlamadım
Ben çok çektim adet gecikmesinden onun verdiği sıkıntılardan seni çok iyi anlıyorum insan kendini eksik hissediyor bide başka kadınlara bakıyorsun düzenli oluyorlar ben ilaçsız olamıyordum çok siniri bozuluyor insanın şükür ki sennde düzene girmiş allah cümlemize şifa versin sabırlı olalım hayırlısıyla olur inşallahdüşünmemeye çalışsak aslında süper olacak da..
aynen bu da bişey 3 4 gün rötarlı da olsa adet belirtisi olması güzel 2 ay olmadığımı bilirim..
Ben çok çektim adet gecikmesinden onun verdiği sıkıntılardan seni çok iyi anlıyorum insan kendini eksik hissediyor bide başka kadınlara bakıyorsun düzenli oluyorlar ben ilaçsız olamıyordum çok siniri bozuluyor insanın şükür ki sennde düzene girmiş allah cümlemize şifa versin sabırlı olalım hayırlısıyla olur inşallah