2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar bugünde test yaptı iğnenin etkisi geçti mi diye dünde yapmıştım geçmiş ikinci çizgi yok benim erken geçti etkisi 9.cu gün bugün

inşallah canım da nedense pek sanmıyorum.. neyse ki adetlerimi düzenledi sayılır ilaç..
Şuan bende hiç belirti yok adet belirtisi bile yani bende pek bi sanmıyorum bi aşırı derecede göğüsler ağrıyor bide akşam saatlerinde özellikle çok fazla gaz oluşuyor ve halsizlik iğnenin etkisi kaybolmuş ama

Kızlar size resim atıcam atamıyorum ya idrar testi yaptım reglime 3 gün var bir tarafı normal çizgi diğer tarafıda o çizgiye bakan ok gibi cıktı ama ikisi aynı anda öyle belirdi:KK43: bu ne oluyor anlamadım

inşallah canım da nedense pek sanmıyorum.. neyse ki adetlerimi düzenledi sayılır ilaç..
Ay canım kusura bakma ya kendime daldım direk umutsuz olmayalım vardır inşallah hem adetlerin düzenlendiyse buds bişeydir tabiki böyle böyle olacak bebiiişşş yoksa bile ama ver diye düşünüyorum ben

Ay canım kusura bakma ya kendime daldım direk umutsuz olmayalım vardır inşallah hem adetlerin düzenlendiyse buds bişeydir tabiki böyle böyle olacak bebiiişşş yoksa bile ama ver diye düşünüyorum ben

düşünmemeye çalışsak aslında süper olacak da..
aynen bu da bişey 3 4 gün rötarlı da olsa adet belirtisi olması güzel 2 ay olmadığımı bilirim..

Kızlar size resim atıcam atamıyorum ya idrar testi yaptım reglime 3 gün var bir tarafı normal çizgi diğer tarafıda o çizgiye bakan ok gibi cıktı ama ikisi aynı anda öyle belirdi:KK43: bu ne oluyor anlamadım

benim geçen gün yaptığım testte öyle oldu dağıldı sağ kısım bozuktu sanırım test..

düşünmemeye çalışsak aslında süper olacak da..
aynen bu da bişey 3 4 gün rötarlı da olsa adet belirtisi olması güzel 2 ay olmadığımı bilirim..
Ben çok çektim adet gecikmesinden onun verdiği sıkıntılardan seni çok iyi anlıyorum insan kendini eksik hissediyor bide başka kadınlara bakıyorsun düzenli oluyorlar ben ilaçsız olamıyordum çok siniri bozuluyor insanın şükür ki sennde düzene girmiş allah cümlemize şifa versin sabırlı olalım hayırlısıyla olur inşallah

Ben çok çektim adet gecikmesinden onun verdiği sıkıntılardan seni çok iyi anlıyorum insan kendini eksik hissediyor bide başka kadınlara bakıyorsun düzenli oluyorlar ben ilaçsız olamıyordum çok siniri bozuluyor insanın şükür ki sennde düzene girmiş allah cümlemize şifa versin sabırlı olalım hayırlısıyla olur inşallah

amin canım bende öyleydim düzenli adet olana imreniyordum yani Allah daha büyük dert vermesin tabi de..
ne bileyim şimdide bakıyorum benden çok sonra evlenenler tek tek hamile kıskançlık kesinlikle dğil ama insan özeniyor sorulan sorular da cabası..
eşimin kuzeni evlendi benden bi sene sonra şimdi 4 aylık hamile hemen o ay kaldı ki onunda adetleri düzensizdi guatr vardı ne bileyim kısmet bizimde imtihanımız bu demekki..

X