-
- Konu Sahibi sevcanvildo
Tatlım bende senin gibiydim adetleri ilaçla olabiliyordum kilo verdim iki senedir kendim oluyorum bende de kilo sorunu var mesela benim yumurtlama oluyor ama yeterince büyümeden çatlıyor bide ben şeker ilacı inofolic şaşe b12 agnucaston ve d vitamini ve ecopirin kullandım şimdi yine kullanıyorum bende de kilo yaptı tam tersi ödemim var çok inşallah canım isteyen herkese nasip olsun
Bat ne zamanMerhaba ya akıntı var ve mide bulantısı yaşayipte hamile olmayan varmı? Hamilegibiyim karnımda şiştı ve yuzumdan sivilce çıkıyor acaba yanılıyormuyum
Keçi boynuzu iyiymiş eşine yedir canım bide fındık ceviz falan evet aynı olmuyor ama doktor bana kilolu okduğun için çok şanslısın kilo verince düzenl adet olacaksın dedi zayıflarda daha bi sıkıntı oluyor çözmek dedi ama pkoda da kilo vermek ne mümkün artık bildiğin aç kalarak zar zor verdim deli gibi spor yaptım iyi olacak ams tatlım merak etme sendemekki pkos herkeste aynı sonuçları göstermiyor..bende de anladığım kadarıyla yumurta gelişimi ve çatlamasında sorun yok ama yine de olmuyor..gerçi benim eşimde de sorun var varikosal ameliyatı oldu 6 ay kadar önce değerleri pek istediğimiz gibi yükselmedi belki de sebep odur..
bana dediğim gibi tek ilaç glukofen verdi doktor inş işe yarar bakalım..
Keçi boynuzu iyiymiş eşine yedir canım bide fındık ceviz falan evet aynı olmuyor ama doktor bana kilolu okduğun için çok şanslısın kilo verince düzenl adet olacaksın dedi zayıflarda daha bi sıkıntı oluyor çözmek dedi ama pkoda da kilo vermek ne mümkün artık bildiğin aç kalarak zar zor verdim deli gibi spor yaptım iyi olacak ams tatlım merak etme sen
kaynar suya 1 demet maydonoz, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı rakı ekleyip kaynatıyorsun daha sonra ilişki öncesi beline havlu sarıp buharına çömeliyorsun canım..ebru destanın instagram sayfasında kürleri yapıp, kitabı okuyup hamile kalan var baya ebru hanım da yayınlıyor zaten hamile haberlerini.
Evet benim kondisyon bisikletim var çok iyi geldi bana ama yapamıyorum şimdi yürüyüş yapabilirim sadece o da yağmurlu olunca çıkamıyorum maalesef tabiki sevindirecek pko sadece gebelik için biraz uğraştırabiliyor ama yenilen kendisi oluyor yeneceğiz bizde merak etme içini fersh tutinşaallah cnm inş Allah büyük bizide sevindirecek..yapıyoruz cnm keçi boynuzu kürü hergün içiyor..sigarayı bıraktı süper besleniyor imreniyorum herşeye harfiyen uyuyorspor yapmak da faydalı diye biliyorum pko da demekki hepsi sana olumlu etki etti..
Evet benim kondisyon bisikletim var çok iyi geldi bana ama yapamıyorum şimdi yürüyüş yapabilirim sadece o da yağmurlu olunca çıkamıyorum maalesef tabiki sevindirecek pko sadece gebelik için biraz uğraştırabiliyor ama yenilen kendisi oluyor yeneceğiz bizde merak etme içini fersh tut
Cankm bunlar adet belirtiside oluyor piskolojikde oluo ama insallah sende vardieMerhaba ya akıntı var ve mide bulantısı yaşayipte hamile olmayan varmı? Hamilegibiyim karnımda şiştı ve yuzumdan sivilce çıkıyor acaba yanılıyormuyum
Acaba bendede pkomu oldu evkendikden sonra adetlerim dusensizlesti hormonlarim falan normal ama bitane kist vardi oda gitti pco olma durumum varmiki
Ay tsbiki yeneceğiz canım ama evvela sitres olmayacağız değil mi sitres olurdak hormonlar coşuyor bilgin oksun benim daha yeni canım bu ikinci ay geçen ay kontrole gittim hiç bişey kullanmadan takip etti bu ay klomen başladı işteevet sadece zorlaştırıcı yoksa gebeliğe engel değil bizde sabır ve dua ile yeneceğiz inş..
sen ne zamandır bebiş istiyorsun..
4ayri doktora gittim hicbiri oyle bisey demedi banavalla cnm bu hastalık öyle değişik bişey ki bazen hiç bir belirti olmadan da olabiliyor..bende kistler var adetlerimde düzensiz doktor ultrasondan direk bakınca anlamıştı..sende iyi bi kontrolden geç varsa ona göre önlemini alırsın elbet bi yerden açık verir varsa..
Tebrikler hamilesin ama 2gunde bir test yaptir 2kati olmasi gerekir canim saglikli gebelik icin insallah sagliklidir canim ya bizlerede dua et burdaki arladaslarada insallahMerhaba arkadaşlar. 3 aylık evliyim. Adet günüm normalde bugün. İki gün önce evde idrarda gebelik testi yaptım 3'ü de pozitif çıktı. Kanda beta hcg baktırdım 17.7 çıktı. Bugün tekrardan kanda beta hcg baktırdım. 25.7 çıktı. Doktorumla görüştüm daha çok erken 1 hafta daha beklememi söyledi sadece. Acaba hamile miyim? Hamileliğin çoğu belirtileri de vücudumda mevcut.
Allah hepinize nasip eder inşallah. Bugün kontrole çağırdı doktor ne yapacak bilmiyorum ama gel yüz yüze konuşalım anlatayım muayne edeyim dediTebrikler hamilesin ama 2gunde bir test yaptir 2kati olmasi gerekir canim saglikli gebelik icin insallah sagliklidir canim ya bizlerede dua et burdaki arladaslarada insallah
Tmm cnm mutlu haberlerle gel bekliyorum canim heyecan yaptim bak :)Allah hepinize nasip eder inşallah. Bugün kontrole çağırdı doktor ne yapacak bilmiyorum ama gel yüz yüze konuşalım anlatayım muayne edeyim dedi
Canım arkadaşın dediği gibi pko enteresan bi hastalık bi bakıyorsun kaybolmuş bi bakıyorsun hop çıkıvermiş hormonlarda bişey yoksa bide zayıfsan ihtimal vermiyor doktorlar benim arkadaşada öyle oldu doktor yok dedi ben ısrarla var dedim gerçektende vardı hatta patladı ve ameliyat okmak zorunda kaldı öyle anlaşıldı ha aende var demiyorum tabikide o bi kist adet önceside olabiliyor korkma yani düzensizlik sitrestende oluyor yoktur inşalşah benimde şuan lh ve fsh normal ama yumurtalıkta ploikistik görünüm var meselaAcaba bendede pkomu oldu evkendikden sonra adetlerim dusensizlesti hormonlarim falan normal ama bitane kist vardi oda gitti pco olma durumum varmiki
4ayri doktora gittim hicbiri oyle bisey demedi bana