2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Adetım 6 gun geciktı ve 3 gun kahve reng akıntı geldı ben adet oldum sandım. Ama çok azdı normalda 6 gun oluyorum. 10 gundur mide bulantısı yaşiyorum hamilemiyim

Karnım baya şiştı, akıntım var kremsi sabahları kalkamiyorum ama idrar testı yaptım negatif çıktı. Sizce nedır bu

Adetım 6 gun geciktı ve 3 gun kahve reng akıntı geldı ben adet oldum sandım. Ama çok azdı normalda 6 gun oluyorum. 10 gundur mide bulantısı yaşiyorum hamilemiyim
E canım test yapsana böyle sorarak öğrenemezsin ki varsa idrar testinde de çıkar diye düşünüyorum 6 gün geçtiyse

Bu ay hiç olmadı mı geçen bi sayfada bişey gördüm ben şok yani kadın hamile eşiyle ilişki yaşamışlar On gün yaşamış spermler ikinci gebelik oluşmuş on gün arayla oldu mu oluyor yaniii
Ameliyat olmadan bi gun once oldu dahada zor canm ya tabi Rabbim yetr ki ol desin olur

inşallah canım bj hormonların ne yapacağı belli olmuyor değişiyorlar yani.
Ben 6 kasımda evlendim canım daha yeni yani yaş 31 dedim erkenden olsun bebiş iki aydır korunmuyorum bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bugünü saymıyorum artık 8 gün kaldı işte bakalım ne olacak
Bende 6kasimda evlendim:)

inşallah canım bj hormonların ne yapacağı belli olmuyor değişiyorlar yani.
Ben 6 kasımda evlendim canım daha yeni yani yaş 31 dedim erkenden olsun bebiş iki aydır korunmuyorum bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bugünü saymıyorum artık 8 gün kaldı işte bakalım ne olacak
İnşallah hamilesindir canim güzel haberlerini aliriz. Bende 8 aylik evliyim 8 aydir olmuyor bebeğim eşimde bi sorun yok degerleri gayet iyi bi benim proklatin yüksek işte bide kistim oluyo bazi aylar yumurtam catlamiyo belki banada catlatma ignesi verir

X