- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 30
- Konu Sahibi sevcanvildo
Emar sonucuna göre ilaç verecem dedi canımDostinex e basladin mi canim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emar sonucuna göre ilaç verecem dedi canımDostinex e basladin mi canim?
Hoş buldum canm aminn insaallah tüm kalbimle diliyorum bu topicteki herrrkess bu ay hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hamile kalsin..HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA İNŞALLAH UĞURLU GELİR BU SAYFA HEPİMİZE
Bende 57 den 74 e cikinca şaşırdım 4 gün icide adetliyken ki doğru diye düşünüyorum bendeB
Benimde 3 fazla cikmisti yumurtlama gunundeydi ama dogru olan adetken olanmis gecen hamilelik testinj yaparken bakmislardi o zamn da normal cikmisti
Doktor bile dedi adetken yapilan hormon testleri en dogru sonucu verirBende 57 den 74 e cikinca şaşırdım 4 gün icide adetliyken ki doğru diye düşünüyorum bende
Cok amin canim agzina yuregine saglikHoş buldum canm aminn insaallah tüm kalbimle diliyorum bu topicteki herrrkess bu ay hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hamile kalsin..
Ben dün başladım canim aslan pencesine daha ilaç tedavisine başlamadım doktorda içebilirsin dediSu hormonu 20nin altına bi dusursek:) ben dostinexten sonra aslanpencesine basliycam ikisini bi arada cesaret edemedim.
Hiç emarada girmek istemiyorum keske direkt ilaç verseydiDoktor bile dedi adetken yapilan hormon testleri en dogru sonucu verir
Olsun canm hipofizde adenom.varsa ona gore dozu degisebilir ilacin. Ihmal etme boyle daha iyi bence.Hiç emarada girmek istemiyorum keske direkt ilaç verseydi
Yarın gidecem beyin cerrahina iste canim. Evet içebilirsin dedi hatta hayitta düsürüyo dediOlsun canm hipofizde adenom.varsa ona gore dozu degisebilir ilacin. Ihmal etme boyle daha iyi bence.
Doktor icebilirsn mi dedi? Hayret genelde bole seylere karsilar :)
Ne guzel doktorlar da soleyince daha bi faydali gbi geliyo insana. Bazisi cok karsi cikiyo ya otlara falan.. Sanki ilaclarin hammadddesi yine onlar degilmis gibi. Bende ikisini birden kullansammi acaba ya..Yarın gidecem beyin cerrahina iste canim. Evet içebilirsin dedi hatta hayitta düsürüyo dedi
Insallah canim doktoelar bilir tedavini canimHiç emarada girmek istemiyorum keske direkt ilaç verseydi
Ben internette ki yorumlari okudum faydasini gören çok gunde bir bardak içiyorum bende kistte var onuda eritiyomuş birçok şeye faydasi var bence iç canımNe guzel doktorlar da soleyince daha bi faydali gbi geliyo insana. Bazisi cok karsi cikiyo ya otlara falan.. Sanki ilaclarin hammadddesi yine onlar degilmis gibi. Bende ikisini birden kullansammi acaba ya..
Aynen canimInsallah canim doktoelar bilir tedavini canim
Hayit mi aslan pencesimi bu dedign canm?Ben internette ki yorumlari okudum faydasini gören çok gunde bir bardak içiyorum bende kistte var onuda eritiyomuş birçok şeye faydasi var bence iç canım
Aslan pençesi canımHayit mi aslan pencesimi bu dedign canm?
Insallah olmazsin adet canim insallah hamissindirBende bu ay olmazsa artık marta kaldık:))
Bat a 7 gün kaldı yani 9 Mart
Tamam bende enazndan bu ayi tamamliyim dostinexle. 3.gunumde bakayim dusmediyse ona da basliyim. Sifanin nerden gelecegi belli olmaz.Aslan pençesi canım
İnşallah canım allah sesimizi duysun hepimiz hamiş oluruz umarım:)Insallah olmazsin adet canim insallah hamissindir