-
- Konu Sahibi sevcanvildo
iste o yuzden kan testide yaptirmak istemiyorum yaaCanim daha 8gun var adetine birakda cikmasin yane erken daha canim
Bende de hiç akıntı yok bu ay deli olacam yumurtlama olmadı mı diye. Benim bu ay sadece karnım ve belim çok ağrıyorNe guzelinsalalh tutar bu ay
Bence git kan testi ver canin en dogrusu o olur zaten su idrar testini yaoana kadar onu yapip umitlenmemiz daha iyiiste o yuzden kan testide yaptirmak istemiyorum yaa
Canim adetine kac gub kaldiBende de hiç akıntı yok bu ay deli olacam yumurtlama olmadı mı diye. Benim bu ay sadece karnım ve belim çok ağrıyor
diyrumda esim gtrmuyr iste cnmBence git kan testi ver canin en dogrusu o olur zaten su idrar testini yaoana kadar onu yapip umitlenmemiz daha iyi
O zaman kuzu testde alma piskolojini bozardiyrumda esim gtrmuyr iste cnm
Daha çok var canım 12 gün var.normalde akıntı falan olurdu bu ay kupkuru moralim bozuluyor.yumurtlama olmadı bu ay sanırım :-(Canim adetine kac gub kaldi
suan testim yok cnm zaten yarin yaptirabilirim kan tahlilini insaallah cikar ondaO zaman kuzu testde alma piskolojini bozar
Aaa stres yok sakin relakx canimDaha çok var canım 12 gün var.normalde akıntı falan olurdu bu ay kupkuru moralim bozuluyor.yumurtlama olmadı bu ay sanırım :-(
Beklihirum habwrlerini insallah iyi haberlerle gwlirsin kuzm banasuan testim yok cnm zaten yarin yaptirabilirim kan tahlilini insaallah cikar onda
Ay yapmıcam diyorum yine olmuyor bu aydeğişik gidiyoruz bakalım hayırlısıAaa stres yok sakin relakx canim
Bu ay benimde öyle sanki yarın adet olacam öyle belim karnım ağrıyor senin pozitif çıkarsa umutlncm bende :)ayyy blmyrmki cnm yaa belimle karnimda adet oluck vibi agriyor cok napicami bende bilmiyorum
ayyy sormaa ama gece benim midemde cok bulaniyordu kac kere mide bulantisina karin agrisina uyandim yaaaBu ay benimde öyle sanki yarın adet olacam öyle belim karnım ağrıyor senin pozitif çıkarsa umutlncm bende :)
insaallah cnm benim yaaBeklihirum habwrlerini insallah iyi haberlerle gwlirsin kuzm bana
Benimde sabahkahvaltı yaptıktan sonra bulanıyor. Ama benim ki %90 psikolojikayyy sormaa ama gece benim midemde cok bulaniyordu kac kere mide bulantisina karin agrisina uyandim yaaa
benimkide oyledir diyorum ama blmyrm cnmBenimde sabahkahvaltı yaptıktan sonra bulanıyor. Ama benim ki %90 psikolojik
P pastadelisi . Canim ikiniz icinden geceni soyledim sadece yane tabiki taktir Allahin benim yuzumden umit baglamanizada istemembenimkide oyledir diyorum ama blmyrm cnm
Tabini öyle canım,ama sen söyle gerçekmiş gibi heyecanlanıyor insanP pastadelisi . Canim ikiniz icinden geceni soyledim sadece yane tabiki taktir Allahin benim yuzumden umit baglamanizada istemem
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler veririz birbirimizebenimkide oyledir diyorum ama blmyrm cnm
Olabilir cnm degerlendirTabini öyle canım,ama sen söyle gerçekmiş gibi heyecanlanıyor insanbu arada akıntı başladı bugün nihayet benim 17. Gününü o zaman ben bugün mü yumurtlama günüm acabaHatlar iyice karıştı