2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hmm.. Ona bisey diyemicem canm dr a bi sormak lazim. Antibakteriyel ozelligi varsa sorun olmaz heralde. Prospektusunu okumak lazim. Alan arkadaşlardan rica edebiliriz.
Kalsin ya bu ay takmiyorum korunacam zaten ay bilmiyorum suan basim cok kotu agriyor iyi dusunemiyorum zaten canim bide zaten yakida yakacaktim oda vardi

Arkadaşlar ben bu pre Seed çok araştırdım hiç bir yan etkisi yokmuş çok hamile kalan var Amerika'da bir numarayı şey spermlerin içinde fazla kalmasını sağlıyormuş spermler rahat bir şekilde yumurtaya kadar gidiyormuş. Araştırın şaşıracaksınız

Arkadaşlar ben bu pre Seed çok araştırdım hiç bir yan etkisi yokmuş çok hamile kalan var Amerika'da bir numarayı şey spermlerin içinde fazla kalmasını sağlıyormuş spermler rahat bir şekilde yumurtaya kadar gidiyormuş. Araştırın şaşıracaksınız
Ben bide buay eşime belli etmemeye calisicam yumurtlama gunlerini. Yani ovu testi yaparim ama ona soylemem bugun catladi fln diye. O da stres yapiyor olmasi lazm bugn diye. Gorev icabi bi anlami kalmiyor. O bilmesin iki.gunde bir normal yapiyormusuz gbi olsun. Bide oyle deneyelim. Ben zaten stres yapiyorm bari o yapmasin.

Ben bide buay eşime belli etmemeye calisicam yumurtlama gunlerini. Yani ovu testi yaparim ama ona soylemem bugun catladi fln diye. O da stres yapiyor olmasi lazm bugn diye. Gorev icabi bi anlami kalmiyor. O bilmesin iki.gunde bir normal yapiyormusuz gbi olsun. Bide oyle deneyelim. Ben zaten stres yapiyorm bari o yapmasin.
Zaten stres yapınca beyinden bir sinyal gönderip döllenmeyi engelliyordu şey rahat olmak lazım

Salam qizlar men bu sayfani izleyirem mene yardim edin bu hamilelikmi bide men bundan 4 ay once dusuk yasadim bu ay boyle geldi yine yasarim diye korkuyorum param yetmediyinden muayine olamadim

Eklentiler

• IMG_3944.JPG
    IMG_3944.JPG
    61,3 KB · Görüntüleme: 80
amannnn kizlar takmayalim kafaya yaaa bakin ne guzel her dakika bir bebis haberi geliyor eger bizimde bu kaderimizde varsa bu ay bizimde cikicak elbet dert desa etmeden batlarimizi bekleyelim

X