2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar merhaba adetime 1 gün kaldı yarın itibari ile adet belirtilerim YÖK gögüslerim acımıyor en büyük belirtim oydu karnıma hafif kramplar giriyordu orta bölgeye o da yok 2 gündür 2 defa oldu sadece başka adet belirtim yok böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı sizce hamile olabilir miyim dün test yaptım negatif çıktı çıkmama ihtimali var mı??

Bekle tmmmi olmazsada uzulme yane sadece icimden geldi cnm ? Taktir allahin bugunler yumurtlama gunlerin oryalama canim iyi degerlemdir beline git rczaneden yaki al.yapistir.
Tamam yarın ilk iş yakı alacam.direk alıp yapıstıriyor muyum.hiç bilmiyorum.bi de yıkanırken nasıl olacak.islaninca çıkmıyor mu

aynen cnm bende duydum onu bende aktarlarda bulamadim esimde internettekine guven olmaz dedi o yuzden alamadik yaaa bende her gun 1 hurma yiyorum onun yerine
Bende güvenemdim internete.aktarlar bilmiyor bile.o ne ki diye bana soruyorlar.zaten kullananlar çoğu umreye gidenler ordan getirmiş.öyle kullanıp hamile kalmışlar.buralarda pek bulunacak bişey değil gibi malesef

Bende güvenemdim internete.aktarlar bilmiyor bile.o ne ki diye bana soruyorlar.zaten kullananlar çoğu umreye gidenler ordan getirmiş.öyle kullanıp hamile kalmışlar.buralarda pek bulunacak bişey değil gibi malesef
aynen cnm bnde memlekete hber saldim :) giden olursa haberim olsun diye

Kızlar merhaba adetime 1 gün kaldı yarın itibari ile adet belirtilerim YÖK gögüslerim acımıyor en büyük belirtim oydu karnıma hafif kramplar giriyordu orta bölgeye o da yok 2 gündür 2 defa oldu sadece başka adet belirtim yok böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı sizce hamile olabilir miyim dün test yaptım negatif çıktı çıkmama ihtimali var mı??
Arkadasim seninle ayni belortilerde hamile kaldi canim

X