2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Alttan bakıyorlaaar vajinal usg hiç ağrımıyor kız incecik bişey bende korktum evvela çeki dim bide tabi sobra bell olmayınca yaptırdım önce eldiveni alete geçiriyorlar sobra üzeribe jeli sürüp hoop içerii :)

bende her gittiğimde alttan bakar diye umdum ama karından baktı..şimdi adama alttan bak da diyemem ya yoksa çekinmem net olsun da bakmıyor anam:-)

Evet csnım. Yok ben iki ay önce gittim bende pko var ama adetler düzenli sayılır bi iki gün rotarla geliyor bazen ama neyse dedim bi baktırayım ne durumda bide yumurtam oluşuyor mu diye gittim var yumurtan çokta güzel dedi ama o ay olmadı adet oldum gittim kist yapmış dedi ama küçük önemsiz pkoda oluyor zaten bu hanii adette atılanlardan neyse tahliler istendi çok şükür iyi çıktı klomen başladık bir hafta kadar bittikten sonra takibe aldı slnra büyüdü solda bi yumurtam 23 mm ertesi günü çatlatma iğnesi oldum

Hmmm anladm canm hadi insallah

bu gerçek mi yaa benim bu ay sadece solda yumurta vardı sağda yoktu :)) gerçi bu aydan beklentim yokta sol yumurtalıgim daha iyi dediler doktorlar o zaman benim kız çocuk ihtimalim düşük müüü
Waa bi musterim dedi sol yumirtalogi olmus demiski doktor senin sol yumurtqn ölmus kizin olmaz demis

Ya kizlar bisey sorcam sizler hep baya ayrintili gitmssinz doktora galiba..Yani ben gittim oyle yumurataliklrima falan bakti sadece bide tahlil verdm bu kadar baska bisey demedi 1 seneye kadar bisey yapamayiz diye hani yumurtlama kalitesi falan filan hicbisey demedi baska bi doktoroda gtmelimiym bilemedm

X