- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.321
Bi tutsunda hayırlısıyla tabi ne olursa olsun canım ama ben umutsuzum sanki ya bilemedim gerçekten yoktur fikrinden alamıyorum ki kendimiSag yumurtalikdan olursa erkek soldan olursa kiz olurmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi tutsunda hayırlısıyla tabi ne olursa olsun canım ama ben umutsuzum sanki ya bilemedim gerçekten yoktur fikrinden alamıyorum ki kendimiSag yumurtalikdan olursa erkek soldan olursa kiz olurmus
bu gerçek mi yaa benim bu ay sadece solda yumurta vardı sağda yoktu :)) gerçi bu aydan beklentim yokta sol yumurtalık daha iyi dediler doktorlar o zaman benim kız çocuk ihtimalim düşük müüüSag yumurtalikdan olursa erkek soldan olursa kiz olurmus
Bence perşembe bir daha yapGördün dimi cnm ya elimde daha çok belli dün yaptım cnm
Alttan bakıyorlaaar vajinal usg hiç ağrımıyor kız incecik bişey bende korktum evvela çeki dim bide tabi sobra bell olmayınca yaptırdım önce eldiveni alete geçiriyorlar sobra üzeribe jeli sürüp hoop içerii :)
Kiz vsrdir insallah Allahin izniyle sen yinede meryem suresini okiBi tutsunda hayırlısıyla tabi ne olursa olsun canım ama ben umutsuzum sanki ya bilemedim gerçekten yoktur fikrinden alamıyorum ki kendimi
Aynen cnm yapicam sonra da kan veririm zaten bakalım inşallah güzel haberler alırımBence perşembe bir daha yap
İnşallah canımAynen cnm yapicam sonra da kan veririm zaten bakalım inşallah güzel haberler alırım
Evet csnım. Yok ben iki ay önce gittim bende pko var ama adetler düzenli sayılır bi iki gün rotarla geliyor bazen ama neyse dedim bi baktırayım ne durumda bide yumurtam oluşuyor mu diye gittim var yumurtan çokta güzel dedi ama o ay olmadı adet oldum gittim kist yapmış dedi ama küçük önemsiz pkoda oluyor zaten bu hanii adette atılanlardan neyse tahliler istendi çok şükür iyi çıktı klomen başladık bir hafta kadar bittikten sonra takibe aldı slnra büyüdü solda bi yumurtam 23 mm ertesi günü çatlatma iğnesi oldum
h canım. Geç döllenme olsa bile şu an belirti başlar mı ki14 gun gecsin oyle test yap cnm ins bebis varsir
Waa bi musterim dedi sol yumirtalogi olmus demiski doktor senin sol yumurtqn ölmus kizin olmaz demisbu gerçek mi yaa benim bu ay sadece solda yumurta vardı sağda yoktu :)) gerçi bu aydan beklentim yokta sol yumurtalıgim daha iyi dediler doktorlar o zaman benim kız çocuk ihtimalim düşük müüü
Gec dollenmede belirti gec basliyo cnm oyle duydum yasamadim hicİnşalla
h canım. Geç döllenme olsa bile şu an belirti başlar mı ki
Aha korktun sandım ben ya:)bende her gittiğimde alttan bakar diye umdum ama karından baktı..şimdi adama alttan bak da diyemem ya yoksa çekinmem net olsun da bakmıyor anam
Aha korktun sandım ben ya:)
Bi akrabaya okutuyorum canım o başladı sağolsun okuyorKiz vsrdir insallah Allahin izniyle sen yinede meryem suresini oki
Hastalık bu ya ne olacak canımkorku değilde çekinmem oldu her gittiğimde bakar diye eşim oluyor yanımda hep ondan da çekiniyorm laf eder diye
hmm yanlış okumuşum sol kız sağ erkek benim de sağ yumurtalığım da sıkıntı var o zaman erkek düşük ihtimal :) amaaan sağlıkla hayırlısıyla bir evlat versinde Rabbim hepimize :)))Waa bi musterim dedi sol yumirtalogi olmus demiski doktor senin sol yumurtqn ölmus kizin olmaz demis
Meryem suresini ben de okuyacağım da. Kaç gün okunacak vs belli birşey var mıBi akrabaya okutuyorum canım o başladı sağolsun okuyor
41 gün günde bir canımMeryem suresini ben de okuyacağım da. Kaç gün okunacak vs belli birşey var mı
Hastalık bu ya ne olacak canım