2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Biz kadınlar çok enteresanız ha canım bende de adet belirtisi bile yok diye sıkıntı vardı halbuki kardeşimden ve onun görümcesinden hatırlıyorum adet günü kasığımda belimde ağrım var adet olacam diyip bekliyorlardı sonra gecikti yok yani ilkte de hemen tutmaz zannetmiyorum evkendik vücudumuz feğişiyor oldu sonra bir hafta kadar geçti test yaptılar pozitif hele ksrdeşilme enişte gecenin bi yarısı koşa koşa hastaneye gittiler kan tahlili için :) süpriizz bebiş var yeğenim 6 yaşına girdi ve kardeşimde hipotroid varmış gebeyken öğrendi mucize bebek diyordu doktor
AYYY İNSALLAH CANIMM İNSALLAH VARDIR BİŞEYLER O SERTLİK OMASA KARIN ALTINDA UMUTLANMAM TEK UMUDUM O :) RABBİM İSTERSE HERSEY OLUR BAK YAVRU NASIL GELMİŞ :)

AYYY İNSALLAH CANIMM İNSALLAH VARDIR BİŞEYLER O SERTLİK OMASA KARIN ALTINDA UMUTLANMAM TEK UMUDUM O :) RABBİM İSTERSE HERSEY OLUR BAK YAVRU NASIL GELMİŞ :)
Geldi valla canım korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı kardeşim gebeliği çok zor geçti ama doğdu büyüdü bile bide kardeşim bilmiyord ne kanepeler kaldırdılarda yerin değiştiler o sıralar olmayınca olmuyor oluncada ne yaparsan yap kalıyor koryuyor rabbim şimdi sigara içiyorsunuzda gebe kalamazsınız diyorlar ya hani biieylere yorup duruyorlar vbu durumu kardeiimin görümcesi ik paket sigara içiyordu oda ilkte hopp hamile

Canim ben dil altına koyarak olctum bir ara yapmıştım.bildigim kadarı ile adet ile ölçmeye başlıyorsun hergun aynı saatte. Not alıyorsun yumurtlama döneminde ateş normal seyrinden düşüyor zaten onu fark ediyorsunuz sonra tekrar normale dönüyor döllenme oldu ise ateş yükseliyor
Yaa ilkler duyuyorum yemin ederim, daha neler duyacağız kimbilir . Bu adette başlayayım bende bakalım

Geldi valla canım korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı kardeşim gebeliği çok zor geçti ama doğdu büyüdü bile bide kardeşim bilmiyord ne kanepeler kaldırdılarda yerin değiştiler o sıralar olmayınca olmuyor oluncada ne yaparsan yap kalıyor koryuyor rabbim şimdi sigara içiyorsunuzda gebe kalamazsınız diyorlar ya hani biieylere yorup duruyorlar vbu durumu kardeiimin görümcesi ik paket sigara içiyordu oda ilkte hopp hamile
MASALLAH GERÇEKTEN DARISI BİZE OLUR İNSALLAH :)

Sürebiliyormuş canım yani yazılanlara göre bilmiyorum tam olarak ben ilk yapıyorum bilemiyorum benim yumurta soldaydı ama sağda hafif bi sancı oluyor arada bi dünden beri yumurtlama sızısı gibi böyle anlayamadım
Canım herşey olabilir bende de arada oluyo ama hamileliği yormak istemiyorum çok ümitleniyorum beklemek zor ama elden ne gelir :KK43:

Kızlar yumurta soldaydı iğneyi vurdurduğumda ama sağ tarafta sızı bide ara ara hafif sancı oluyor diyorum ki benim bu yumurtalıklar sol gösterip sağ vurmasın ben şok doktorda şok olur sonra ona bakar önce gülerim sonrada hoca sen yumurta başkada büyümüştüde çoğul gebelik için korktunda bana söylemedin mi der çemkiririm zaten samimiyim bişey demiyor hatta onla yankndaki hemşire ekranda oluşan yumurtamı seviyorlardı resmen bak burda iite gördün mü ayyy ne güzelde büyümüş :KK70::KK70: ay bide benim dojtor erkek ama tahlil sonuçları güzel çıkınca benden iyi yumurtlamışsın diyor:KK70::-) kriiizzzzz

Hangi markadan verdin canım, bu ay bende alayım diyorum. Ben 5 6 ay önce labguik gibi bileydim. (tam yazılışı böyle değil tabi :-)) ondan memnun kalmamıştım ben
Neden memnun kalmadın canım bende kullanıyorum gebelik testide ovülasyon testide güzel işe yarıyor laboquick yazılışı bu :) bende çok araştırıp öyle aldım ama pişmsnda olmadım valla

Kızlar yumurta soldaydı iğneyi vurdurduğumda ama sağ tarafta sızı bide ara ara hafif sancı oluyor diyorum ki benim bu yumurtalıklar sol gösterip sağ vurmasın ben şok doktorda şok olur sonra ona bakar önce gülerim sonrada hoca sen yumurta başkada büyümüştüde çoğul gebelik için korktunda bana söylemedin mi der çemkiririm zaten samimiyim bişey demiyor hatta onla yankndaki hemşire ekranda oluşan yumurtamı seviyorlardı resmen bak burda iite gördün mü ayyy ne güzelde büyümüş :KK70::KK70: ay bide benim dojtor erkek ama tahlil sonuçları güzel çıkınca benden iyi yumurtlamışsın diyor:KK70::-) kriiizzzzz
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

MASALLAH GERÇEKTEN DARISI BİZE OLUR İNSALLAH :)
İnşallah canım ama neye dikkat ettim biliyor musun ikiside hiç takılmadı çocuk diye nasılsa tutmaz hemen dihip rahat davrandılar yok gün hesapla yok takip et ay eskden bunlar mı varmış çok kasıyoruz biz kendimizi be olacağı varsada olmuyor sonra işte

Neden memnun kalmadın canım bende kullanıyorum gebelik testide ovülasyon testide güzel işe yarıyor laboquick yazılışı bu :) bende çok araştırıp öyle aldım ama pişmsnda olmadım valla
Gebelik testinde sorun yok canım. Ovulasyon testi, hiç bişey anlamadım ben, hep çift çizgi valla çok karışık. Aynı dönem Ba arkadaşla beraber aldık, onunda öyleydinebiliym. En iyisi gülen surat çıkıyormuş yaa o galiba. Ama o da çok pahalı

X