- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.800
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.221
Öyle miii hangi siteden aliyosunz ki bakiym bndeVar tabi canım.. ama naçizane fikrim internetten daha ucuza geliyor öyle alman..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle miii hangi siteden aliyosunz ki bakiym bndeVar tabi canım.. ama naçizane fikrim internetten daha ucuza geliyor öyle alman..
Kesinlikle doğru söylüyorsun canım. Ben ilk evlendim 2.ay hamile olduğumu öğrendim.hemwn olacağını bende düşünmedim. Bi de başka sıkıntılar vardı. Adet günüm ne zaman onu bile takip etmedim valla. Evde test falan hiçbişey yapmadım. Bi baktım 10 gün geçmişti. Gidip kan verdim. Sonuç 4 haftalık hamileyim. Ben şok tabi. Buna güvenerek kızım 4 yaşınagelene kadar korudum. Şimdi 2.5 yıl oldu hala olacak. Bileydim kızım daha küçükken bırakırdım korunmayıİnşallah canım ama neye dikkat ettim biliyor musun ikiside hiç takılmadı çocuk diye nasılsa tutmaz hemen dihip rahat davrandılar yok gün hesapla yok takip et ay eskden bunlar mı varmış çok kasıyoruz biz kendimizi be olacağı varsada olmuyor sonra işte
Canım belkide tarihi falan geçmiştir çift çizgi önemli değil yumurtlayınca ikiside aynı koyulukta lacak önemli olan bu hem uygun hem güzel valla ben şikayetçi değilim açıkcası tabi herkes memnun kalavçcak diye bişeyde yok canım evet pahalı maalesef bi sitede 450 tl gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam eğer tabiGebelik testinde sorun yok canım. Ovulasyon testi, hiç bişey anlamadım ben, hep çift çizgi valla çok karışık. Aynı dönem Ba arkadaşla beraber aldık, onunda öyleydinebiliym. En iyisi gülen surat çıkıyormuş yaa o galiba. Ama o da çok pahalı
Bak işte canım çok takmış durumdayız bu konuyu ondan oluyor bunlar gerçektenKesinlikle doğru söylüyorsun canım. Ben ilk evlendim 2.ay hamile olduğumu öğrendim.hemwn olacağını bende düşünmedim. Bi de başka sıkıntılar vardı. Adet günüm ne zaman onu bile takip etmedim valla. Evde test falan hiçbişey yapmadım. Bi baktım 10 gün geçmişti. Gidip kan verdim. Sonuç 4 haftalık hamileyim. Ben şok tabi. Buna güvenerek kızım 4 yaşınagelene kadar korudum. Şimdi 2.5 yıl oldu hala olacak. Bileydim kızım daha küçükken bırakırdım korunmayı
İnşallah canımmm hepinizden güzel haberler bekliyorumHayırlı olsun canım, ne mutlu sana, Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.benim de bat yaklaştı 23 Mart. Umarım adet olmam, dua et bizler için de
Evet canım yaa öyle malesef. Tekrar mı ondan alsam kafam karıştı. Bilmiyordum bi de nasıl olduğunu. Şimdi birbirimize de sorarız aslında. Ben anlamadım açıkçası. Hep aynı gibiydi valla. Ya da ben yumurtlama dış bilmiyorumCanım belkide tarihi falan geçmiştir çift çizgi önemli değil yumurtlayınca ikiside aynı koyulukta lacak önemli olan bu hem uygun hem güzel valla ben şikayetçi değilim açıkcası tabi herkes memnun kalavçcak diye bişeyde yok canım evet pahalı maalesef bi sitede 450 tl gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam eğer tabi
Ediyorum canım allahım inşallah isteyen herkese nasip etsinHayrli olsun cnm Rabbim hayırlı ve kolay dogumlar nasip etsin saglıcakla geldin minik..Dua et bizlerede İnşaAllah
İnşallah canım pek umudum kalmadı ama yine de beklemedeyimİnşallah canımmm hepinizden güzel haberler bekliyorum
Belki oraya yerleşiyordır canım rahmin o tarafına bilmiyorum )))Kız ben hiç yormuyorum çünkü yumurta solda oluşmuştu 23 mm bu sağın derdi ne onu anlayamadım ben
Amin canım çok sağol, inşallah bütün herkesin göbişeri bebişlerle dolsun isteyen herkese nasip etsin rabbimGözün aydın canım allah tamamına erdirsin sağ salim inşallah bizide dualarına misafir edersen çok seviniriz rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin
Aynen canım kesinlikle.Bak işte canım çok takmış durumdayız bu konuyu ondan oluyor bunlar gerçekten
Canım burda 4 haftalık gebelik varKızlar test yaptim çift cizgi bi tane daha yapayim dedim o da cift bu testler de yanilma payi yoktur degil mi inşallah deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler:))
Evet csnım. Yok ben iki ay önce gittim bende pko var ama adetler düzenli sayılır bi iki gün rotarla geliyor bazen ama neyse dedim bi baktırayım ne durumda bide yumurtam oluşuyor mu diye gittim var yumurtan çokta güzel dedi ama o ay olmadı adet oldum gittim kist yapmış dedi ama küçük önemsiz pkoda oluyor zaten bu hanii adette atılanlardan neyse tahliler istendi çok şükür iyi çıktı klomen başladık bir hafta kadar bittikten sonra takibe aldı slnra büyüdü solda bi yumurtam 23 mm ertesi günü çatlatma iğnesi oldumBu arada miyazcm sende 5 aydir bekliyodn dimi iğne mi yapıldı hemen sana ?
Bat nezmandıİnşallah canım pek umudum kalmadı ama yine de beklemedeyim
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah :)İnşallah canımmm hepinizden güzel haberler bekliyorum
AYNEN CANIM BU DURUMA İNANIYORUM BEN BEKLEYİNCE OLMUYOR BÖYLE SEYLER GÜZEL SEYLER ANSIZIN OLUYOR :)İnşallah canım ama neye dikkat ettim biliyor musun ikiside hiç takılmadı çocuk diye nasılsa tutmaz hemen dihip rahat davrandılar yok gün hesapla yok takip et ay eskden bunlar mı varmış çok kasıyoruz biz kendimizi be olacağı varsada olmuyor sonra işte
23 Mart canımBat nezmandı
Amin cok teşekkür ederim inşallah darısı hepinize olsunhayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah :)