- 15 Şubat 2017
- 136
- 149
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.181
KIZLAR SON BİR GÜN VE HALA YAPMADIM TEST :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürebiliyormuş canım yani yazılanlara göre bilmiyorum tam olarak ben ilk yapıyorum bilemiyorum benim yumurta soldaydı ama sağda hafif bi sancı oluyor arada bi dünden beri yumurtlama sızısı gibi böyle anlayamadımEvet canım afet günü de yapabilirsin senin adet 25 Mart dı galiba o zamana garanti olur ben iğneden 40 saat sonra çatladı benimki hissettim akıntı oldu ağrı oldu yani 2-3 gün çatlama sürmez bence
Ay hadi inşallah gelecek bebiş test yapınca bize haber ver tamam mıKIZLAR SON BİR GÜN VE HALA YAPMADIM TEST :)
OLUMLU OLUMSUZ EDERİM CANIM MUTLAKA AMA EVDE KARBONATLI DENEDİM :))) BAKTIM DOLAPTA KARBONAT VAR BENDE YAPİM DEDİM BAKTIM BEKLEDİM 1 2 DK KÖPÜRDÜ İNANDIRICIĞI YOK AMA EĞLENCELİ OLUYOR :)))Ay hadi inşallah gelecek bebiş test yapınca bize haber ver tamam mı
Canım bak gerçekten dediğim gibi düşün kadın hsmile olduğunu öğrendi sonra 5 hafta 4 gün oldu yerleşme kanaması bile o sırada oldu korktu doktora gitti senin düşecekmiş tutunmuş büyük ihtimelle hatta kese bile nokta kadar 6 haftalıkta olsa kalp atışı duyulmaz o yüzden kalp atışı için sekizinci haftada gel bakalım demiş bide ya sen adet tarihini yanlış hatırlıyorsun yada yumurtan geç oluşup çatladı bu kadar küçük olması bu tarihle tuhaf yani demişBilmiyorum canım ya çöktüm resmen, çok umutluydum bu ay. Napalm hayırlısı artık. Ama bi daha erkenden test yapmayacak. Eger istersem siz durdurun beni kızlar
Yasa inşallah öyledirBen adete 2 gün kala yaptigimda çıkmamıştı bisey canım umudunu yitirme bak şimdi silik de olsa çıktı benim :)
Sabah ilk iş derece ile ölç. Birşey içmeden yemeden. Ağızdan mı koltuk altındn mı olciyorsunAy hadi inşallah peki benim ne zaman ölçmem lazım canım doğru sonuç için yani
Ay ne olacak bizim halimiz yaa :)OLUMLU OLUMSUZ EDERİM CANIM MUTLAKA AMA EVDE KARBONATLI DENEDİM :))) BAKTIM DOLAPTA KARBONAT VAR BENDE YAPİM DEDİM BAKTIM BEKLEDİM 1 2 DK KÖPÜRDÜ İNANDIRICIĞI YOK AMA EĞLENCELİ OLUYOR :)))
Yapma canım inşallah meleğin gelmistirKIZLAR SON BİR GÜN VE HALA YAPMADIM TEST :)
Bu ölçme işini ben hiç bilmiyorum nasıl oluyor, ne oluyorSabah ilk iş derece ile ölç. Birşey içmeden yemeden. Ağızdan mı koltuk altındn mı olciyorsun
Ağızdan canım dil altından ölçülen daha doğruymuş diye okumuştum b yerden bende sabah ölçüyorum 6:50 de uyanıyorum kocama kahvaltı hazırlamak için ölçüp öyle kalkıyorum hepSabah ilk iş derece ile ölç. Birşey içmeden yemeden. Ağızdan mı koltuk altındn mı olciyorsun
İNSALLAH CANIM ARADA KRAMP GİBİ GİDİP GELEN Bİ SANCI OLUYOR KORKUYORUMYapma canım inşallah meleğin gelmistir
ALLAH YARDIM ETSİN AKIL KALMADI BASTA :)))Ay ne olacak bizim halimiz yaa :)
Canim ben dil altına koyarak olctum bir ara yapmıştım.bildigim kadarı ile adet ile ölçmeye başlıyorsun hergun aynı saatte. Not alıyorsun yumurtlama döneminde ateş normal seyrinden düşüyor zaten onu fark ediyorsunuz sonra tekrar normale dönüyor döllenme oldu ise ateş yükseliyorBu ölçme işini ben hiç bilmiyorum nasıl oluyor, ne oluyor
Adet ile gebeliğin ilk 6 hafta belirtileri aynıİNSALLAH CANIM ARADA KRAMP GİBİ GİDİP GELEN Bİ SANCI OLUYOR KORKUYORUM
Hoşgeldin canım hayırlara çıksın canımDün çok konuştuk ya.. rüyamda bir sürü bebis gördüm
Mükemmeldiiii..
Biz kadınlar çok enteresanız ha canım bende de adet belirtisi bile yok diye sıkıntı vardı halbuki kardeşimden ve onun görümcesinden hatırlıyorum adet günü kasığımda belimde ağrım var adet olacam diyip bekliyorlardı sonra gecikti yok yani ilkte de hemen tutmaz zannetmiyorum evkendik vücudumuz değişiyor oldu sonra bir hafta kadar geçti test yaptılar pozitif hele kardeşimle enişte gecenin bi yarısı koşa koşa hastaneye gittiler kan tahlili için :) süpriizz bebiş var yeğenim 6 yaşına girdi ve kardeşimde hipotroid varmış gebeyken öğrendi mucize bebek diyordu doktorİNSALLAH CANIM ARADA KRAMP GİBİ GİDİP GELEN Bİ SANCI OLUYOR KORKUYORUM
Meryemanaeli otu canim o ben simdi kullaniyorumKızlar annem umreye gitti orda bi bitki varmış kahverengi sert kabuklu böyle yumru şeklinde ondan inşallah bulursa getirecek adını bilmiyorum belkide forumda bilen vardır gebe kalmayı sağlıyormuş ne kadar doğru ise....
Sen bilirsin canim gununu bekle genedeVayy karadenizlisn sende heee aslnda ben snrada karadenzli olmayim esimden ötürü bu arada hic test yapmadm sadece sistit gecirdim bundan 4 5 gun once o zamn baktrmstm kan aldrnca o zamn yoktu snrada zaten butun umitlerm ykldi hic testte yapmadm yapmiycam (