2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Evet canım afet günü de yapabilirsin senin adet 25 Mart dı galiba o zamana garanti olur ben iğneden 40 saat sonra çatladı benimki hissettim akıntı oldu ağrı oldu yani 2-3 gün çatlama sürmez bence
Sürebiliyormuş canım yani yazılanlara göre bilmiyorum tam olarak ben ilk yapıyorum bilemiyorum benim yumurta soldaydı ama sağda hafif bi sancı oluyor arada bi dünden beri yumurtlama sızısı gibi böyle anlayamadım

Bilmiyorum canım ya çöktüm resmen, çok umutluydum bu ay. Napalm hayırlısı artık. Ama bi daha erkenden test yapmayacak. Eger istersem siz durdurun beni kızlar
Canım bak gerçekten dediğim gibi düşün kadın hsmile olduğunu öğrendi sonra 5 hafta 4 gün oldu yerleşme kanaması bile o sırada oldu korktu doktora gitti senin düşecekmiş tutunmuş büyük ihtimelle hatta kese bile nokta kadar 6 haftalıkta olsa kalp atışı duyulmaz o yüzden kalp atışı için sekizinci haftada gel bakalım demiş bide ya sen adet tarihini yanlış hatırlıyorsun yada yumurtan geç oluşup çatladı bu kadar küçük olması bu tarihle tuhaf yani demiş

Bu ölçme işini ben hiç bilmiyorum nasıl oluyor, ne oluyor
Canim ben dil altına koyarak olctum bir ara yapmıştım.bildigim kadarı ile adet ile ölçmeye başlıyorsun hergun aynı saatte. Not alıyorsun yumurtlama döneminde ateş normal seyrinden düşüyor zaten onu fark ediyorsunuz sonra tekrar normale dönüyor döllenme oldu ise ateş yükseliyor

İNSALLAH CANIM ARADA KRAMP GİBİ GİDİP GELEN Bİ SANCI OLUYOR KORKUYORUM
Biz kadınlar çok enteresanız ha canım bende de adet belirtisi bile yok diye sıkıntı vardı halbuki kardeşimden ve onun görümcesinden hatırlıyorum adet günü kasığımda belimde ağrım var adet olacam diyip bekliyorlardı sonra gecikti yok yani ilkte de hemen tutmaz zannetmiyorum evkendik vücudumuz değişiyor oldu sonra bir hafta kadar geçti test yaptılar pozitif hele kardeşimle enişte gecenin bi yarısı koşa koşa hastaneye gittiler kan tahlili için :) süpriizz bebiş var yeğenim 6 yaşına girdi ve kardeşimde hipotroid varmış gebeyken öğrendi mucize bebek diyordu doktor

X