- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.141
Evet canim kandada cikmisdi
o zaman sen boşa skıntı yapıyorsun inan..bi rahat ol zamana bırak bence doktor keseyi gördü mü peki kaç haftalıktı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim kandada cikmisdi
Korkma cnm korkulucak bisey yok kaç çıktı kan testin ne kadarlik gebesin hayırlı olsun :)Nebiliyim his bulanti yok bisey yok korkutuyor beni
İnşallah canım inşallahah keşkem ah keşkem nasıl çok istiyorum valla o mutluluğu yaşamayı Allahım inş çok bekletmez hepimizi
Sende iyi sabir var bence gittimi ilk doktora kalp atisinida duyarsinYok cnm bwemicem :))Allahim hayırlısını nasip ets in inşallah kötü düşünmüyorum dua ediyorum sadece 1 haftayı bulunca veririm
Yok kız ne sabri daha önce acele edip üzüldüm diye durmaya çalışıyorum gece boyu uyuyamadım ama eşime söz verdim o yüzden sabredicem ayy inşallah cnmSende iyi sabir var bence gittimi ilk doktora kalp atisinida duyarsin
Bunyeden bunyeyw degisiyir zattenEvet yok mesela eğer ben hamileysem hiç tık yok bende sıfır belirti inşallah hamileyimdirde hep böyle rahat gider yani
Aaa ben laz kiziyim ben kovalarim onuKocan bu mesajları görürse seni trbzona kadar kovalayacak kız
insalalh canim gonlunce olsun herseyYok kız ne sabri daha önce acele edip üzüldüm diye durmaya çalışıyorum gece boyu uyuyamadım ama eşime söz verdim o yüzden sabredicem ayy inşallah cnm
Hamile olduğumuda zannetmiyorum ya neyse kız çok üşüyorum bü dört gündür varya ayaklarım hele buz sanki bu belirtiyse dibine kadar yaşıyorum yani bide ateş 37 normalde 35.5 geçen gün 36.5 di dün 36.8 bugün 37 çıktı bilemedim yaniBunyeden bunyeyw degisiyir zatten
Bencede mantıklı sen kovala :)Aaa ben laz kiziyim ben kovalarim onu
İyi olacak iyi sitres yapma korkma bide vücudun rahat oksun ki bebişte sağlıkla yerleşsinYok kız ne sabri daha önce acele edip üzüldüm diye durmaya çalışıyorum gece boyu uyuyamadım ama eşime söz verdim o yüzden sabredicem ayy inşallah cnm
Oyyyy masallah sanaBomba gibiyim kocamin pimimi cekmesini bekliyorum
Yok canım yaptım test hemde 2 kere, bırak silik çıkmayı gölge bile yok. 2 gün kaldı olsa azıcıkta olsa bi iz olurdu. Bitti yaniNiye kız sakin ol
Canım en doğrusunu yapiyirsun. Ben oğlumda testi gördüm 3 hafta sonra kap atışını duymaya gittik. Bunda 2 günde bir kan ver haftada bir iki kere vajinal ultrason çok bunalımli stresli idiYok cnm ya öyle daha çok stres oluyor insan hep acele ettım bu sefer sabredicem Allahın izniyle hayırlısı olur inşallah
Ay hayir olsun atesini her sabah ayni saatte ol dusnez insallahHamile olduğumuda zannetmiyorum ya neyse kız çok üşüyorum bü dört gündür varya ayaklarım hele buz sanki bu belirtiyse dibine kadar yaşıyorum yani bide ateş 37 normalde 35.5 geçen gün 36.5 di dün 36.8 bugün 37 çıktı bilemedim yani
Hamilesin bence cnm İnşaAllah Rabbim yollamıştır meleğini..Hamile olduğumuda zannetmiyorum ya neyse kız çok üşüyorum bü dört gündür varya ayaklarım hele buz sanki bu belirtiyse dibine kadar yaşıyorum yani bide ateş 37 normalde 35.5 geçen gün 36.5 di dün 36.8 bugün 37 çıktı bilemedim yani
Tmm ben kovalim tufegimi getirin banaBencede mantıklı sen kovala :)
Canım benim bak şimdi bizim bi tanıdık 5 haflatıklı adeti bir hafta geçti test yaptı hala silikti hatta yanlış bu dedi çıktık hastaneye gittik kanda çıktı net ama testte zar zor görnüyordu o hcgnin kana geçmesiyle alakalı ksna bile geç düşebiliyor yani idrarda daha bi zor o yüzden üzülme umudunu yitirme bana bakma panik yaptım birden ağrı başlayınca benim çif çıkıyor inanmıyorum iğne diyorum o bile hemen çıkmıyor saatler sonra yaniYok canım yaptım test hemde 2 kere, bırak silik çıkmayı gölge bile yok. 2 gün kaldı olsa azıcıkta olsa bi iz olurdu. Bitti yani
İnşallah canım ama çok üşüyorum ya bi kaç gündür geçen ay yanıyordum resmen ve adet oldum bu ay donuyorum sabaha kadar ayaklarım buz gibi titreye titreye oturuyorum bazen sıcacık yerde belirti mi ki buHamilesin bence cnm İnşaAllah Rabbim yollamıştır meleğini..