2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İnşallah canım ama çok üşüyorum ya bi kaç gündür geçen ay yanıyordum resmen ve adet oldum bu ay donuyorum sabaha kadar ayaklarım buz gibi titreye titreye oturuyorum bazen sıcacık yerde belirti mi ki bu
Evet kimisi çok üşürmüş ayaklarını ısıtamazmış..son 4 gün sabret belli olcak İnşaAllah..
Bende bi üşüyorum bi donuyorum.nolcak bakalım hayırlısı

Bilmiyorum canım ya çöktüm resmen, çok umutluydum bu ay. Napalm hayırlısı artık. Ama bi daha erkenden test yapmayacak. Eger istersem siz durdurun beni kızlar

Yükseliyor bu güzel

Perşembe yine yap canım koyulaşma car mı gözlemle :)
Adet geçsinde öyle yapayım diyorum canım bugün 12.ci gün iğneden üç gün sonra çatlasa yumurta 9 gün hadi birgünde dölkenmesi falan de 8 rahme yerleşmesi 6 ila 12 gün arası sürebiliyormuş e rahüme yerleşmeden hcg salgılamaya bsşlamıyor hemen bu da demek oluyor ki benim daha bir haftadan fazla beklemem lazım tab adet olmazsam ay ne diyorum ben ya harbiden bu bebek olayı araştırma falan derken biz doktor oluruz bu gidişle :)

Allah kabul etsin bizlere de nasip etsin inşallah

Sevcan bişey kullanıyordu ama meryem ana otu mu neydi tabi nasıl bişey olduğunu bilmiyorum sevcana bi soralım bakalım o muymuş

Kiz ben mersindeyim ama trabzonluyum :)

Vayy karadenizlisn sende heee aslnda ben snrada karadenzli olmayim esimden ötürü bu arada hic test yapmadm sadece sistit gecirdim bundan 4 5 gun once o zamn baktrmstm kan aldrnca o zamn yoktu snrada zaten butun umitlerm ykldi hic testte yapmadm yapmiycam (

Evet kimisi çok üşürmüş ayaklarını ısıtamazmış..son 4 gün sabret belli olcak İnşaAllah..
Bende bi üşüyorum bi donuyorum.nolcak bakalım hayırlısı
Ay benim eşim yarım kolla dolanıyor onu görüyorum daha çok üşüyorum :) sana ne oluyor diyor sıcaktan haşlandık e ben üşüyorum ne yapayım diyorum hasta mısın yoksa diyor adamda şaşırdı :)

Evet canım afet günü de yapabilirsin senin adet 25 Mart dı galiba o zamana garanti olur ben iğneden 40 saat sonra çatladı benimki hissettim akıntı oldu ağrı oldu yani 2-3 gün çatlama sürmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…