- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.161
Canım hamilelik belirtileri 6. Haftada başlar o da en erkenCikmisdi ama ben rahatsiz bisey hiss etmiyorum
Amin cnminsalalh canim gonlunce olsun hersey
Dur bi koşu alıp geliyorum :)Tmm ben kovalim tufegimi getirin bana
Perşembe yine yap canım koyulaşma car mı gözlemle :)Benim bugün 12.ci gün
Evet kimisi çok üşürmüş ayaklarını ısıtamazmış..son 4 gün sabret belli olcak İnşaAllah..İnşallah canım ama çok üşüyorum ya bi kaç gündür geçen ay yanıyordum resmen ve adet oldum bu ay donuyorum sabaha kadar ayaklarım buz gibi titreye titreye oturuyorum bazen sıcacık yerde belirti mi ki bu
İnşallah canım.benimİyi olacak iyi sitres yapma korkma bide vücudun rahat oksun ki bebişte sağlıkla yerleşsin
Değerin kaç ve adetin kaçıncı gununde yaptırdınEvet canim kandada cikmisdi
Bilmiyorum canım ya çöktüm resmen, çok umutluydum bu ay. Napalm hayırlısı artık. Ama bi daha erkenden test yapmayacak. Eger istersem siz durdurun beni kızlarCanım benim bak şimdi bizim bi tanıdık 5 haflatıklı adeti bir hafta geçti test yaptı hala silikti hatta yanlış bu dedi çıktık hastaneye gittik kanda çıktı net ama testte zar zor görnüyordu o hcgnin kana geçmesiyle alakalı ksna bile geç düşebiliyor yani idrarda daha bi zor o yüzden üzülme umudunu yitirme bana bakma panik yaptım birden ağrı başlayınca benim çif çıkıyor inanmıyorum iğne diyorum o bile hemen çıkmıyor saatler sonra yani
Ben adete 2 gün kala yaptigimda çıkmamıştı bisey canım umudunu yitirme bak şimdi silik de olsa çıktı benim :)Yok canım yaptım test hemde 2 kere, bırak silik çıkmayı gölge bile yok. 2 gün kaldı olsa azıcıkta olsa bi iz olurdu. Bitti yani
Yükseliyor bu güzelHamile olduğumuda zannetmiyorum ya neyse kız çok üşüyorum bü dört gündür varya ayaklarım hele buz sanki bu belirtiyse dibine kadar yaşıyorum yani bide ateş 37 normalde 35.5 geçen gün 36.5 di dün 36.8 bugün 37 çıktı bilemedim yani
Adet geçsinde öyle yapayım diyorum canım bugün 12.ci gün iğneden üç gün sonra çatlasa yumurta 9 gün hadi birgünde dölkenmesi falan de 8 rahme yerleşmesi 6 ila 12 gün arası sürebiliyormuş e rahüme yerleşmeden hcg salgılamaya bsşlamıyor hemen bu da demek oluyor ki benim daha bir haftadan fazla beklemem lazım tab adet olmazsam ay ne diyorum ben ya harbiden bu bebek olayı araştırma falan derken biz doktor oluruz bu gidişle :)Perşembe yine yap canım koyulaşma car mı gözlemle :)
Normalde yumurtladıktsn sonra düşüyor değil mi canım gebelik yoksa eğer ben bu ısı olayından pek bi anlamıyorum yaYükseliyor bu güzel
Allah kabul etsin bizlere de nasip etsin inşallahKızlar annem umreye gitti orda bi bitki varmış kahverengi sert kabuklu böyle yumru şeklinde ondan inşallah bulursa getirecek adını bilmiyorum belkide forumda bilen vardır gebe kalmayı sağlıyormuş ne kadar doğru ise....
Sevcan bişey kullanıyordu ama meryem ana otu mu neydi tabi nasıl bişey olduğunu bilmiyorum sevcana bi soralım bakalım o muymuşKızlar annem umreye gitti orda bi bitki varmış kahverengi sert kabuklu böyle yumru şeklinde ondan inşallah bulursa getirecek adını bilmiyorum belkide forumda bilen vardır gebe kalmayı sağlıyormuş ne kadar doğru ise....
Kiz ben mersindeyim ama trabzonluyum :)
Doğru yumurtlama dönemi düşüyor döllenme ilede yükseliyorNormalde yumurtladıktsn sonra düşüyor değil mi canım gebelik yoksa eğer ben bu ısı olayından pek bi anlamıyorum ya
Ay benim eşim yarım kolla dolanıyor onu görüyorum daha çok üşüyorum :) sana ne oluyor diyor sıcaktan haşlandık e ben üşüyorum ne yapayım diyorum hasta mısın yoksa diyor adamda şaşırdı :)Evet kimisi çok üşürmüş ayaklarını ısıtamazmış..son 4 gün sabret belli olcak İnşaAllah..
Bende bi üşüyorum bi donuyorum.nolcak bakalım hayırlısı
Ay hadi inşallah peki benim ne zaman ölçmem lazım canım doğru sonuç için yaniDoğru yumurtlama dönemi düşüyor döllenme ilede yükseliyor
Evet canım afet günü de yapabilirsin senin adet 25 Mart dı galiba o zamana garanti olur ben iğneden 40 saat sonra çatladı benimki hissettim akıntı oldu ağrı oldu yani 2-3 gün çatlama sürmez benceAdet geçsinde öyle yapayım diyorum canım bugün 12.ci gün iğneden üç gün sonra çatlasa yumurta 9 gün hadi birgünde dölkenmesi falan de 8 rahme yerleşmesi 6 ila 12 gün arası sürebiliyormuş e rahüme yerleşmeden hcg salgılamaya bsşlamıyor hemen bu da demek oluyor ki benim daha bir haftadan fazla beklemem lazım tab adet olmazsam ay ne diyorum ben ya harbiden bu bebek olayı araştırma falan derken biz doktor oluruz bu gidişle :)