2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yok cnm ya öyle daha çok stres oluyor insan hep acele ettım bu sefer sabredicem Allahın izniyle hayırlısı olur inşallah
Canım en doğrusunu yapiyirsun. Ben oğlumda testi gördüm 3 hafta sonra kap atışını duymaya gittik. Bunda 2 günde bir kan ver haftada bir iki kere vajinal ultrason çok bunalımli stresli idi

Ay hayir olsun atesini her sabah ayni saatte ol dusnez insallah

Günaydın tatlı hamiş adayları
Bat a 10 gün var 10 gündür kasık bel karın gögüs agrım var..
Dün gece sol kasıgımın agrısı bacagıma vurdu uyuyamadım dedim herhal erken adet olcam..
Şimdide sag taraf agrıyo hafif..
Hamile oldugumu sanmıyorum 17 mart yumurtlamaydı çünki..
Üşütmüş olabilir miyim ki akıntı vs de yok herhal varsada bilmiyorum sürekli namaz için abdest aldıgımdan farketmedim yani..
Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah hepimize bu beklemek cok zormuş

Yok canım yaptım test hemde 2 kere, bırak silik çıkmayı gölge bile yok. 2 gün kaldı olsa azıcıkta olsa bi iz olurdu. Bitti yani
Canım benim bak şimdi bizim bi tanıdık 5 haflatıklı adeti bir hafta geçti test yaptı hala silikti hatta yanlış bu dedi çıktık hastaneye gittik kanda çıktı net ama testte zar zor görnüyordu o hcgnin kana geçmesiyle alakalı ksna bile geç düşebiliyor yani idrarda daha bi zor o yüzden üzülme umudunu yitirme bana bakma panik yaptım birden ağrı başlayınca benim çif çıkıyor inanmıyorum iğne diyorum o bile hemen çıkmıyor saatler sonra yani

Hamilesin bence cnm İnşaAllah Rabbim yollamıştır meleğini..
İnşallah canım ama çok üşüyorum ya bi kaç gündür geçen ay yanıyordum resmen ve adet oldum bu ay donuyorum sabaha kadar ayaklarım buz gibi titreye titreye oturuyorum bazen sıcacık yerde belirti mi ki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…