- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.121
İnşallah canım merak başa bela işte ne yapalım inşallah hepimizde hamile olur koca göbişlerle ıkına ıkına gezeriz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım merak başa bela işte ne yapalım inşallah hepimizde hamile olur koca göbişlerle ıkına ıkına gezeriz :)
Oynat valla hakediyorlar hıhhhVarya bi hamile kalsam kocami parmagimda oynatacam
Yok cnm bwemicem :))Allahim hayırlısını nasip ets in inşallah kötü düşünmüyorum dua ediyorum sadece 1 haftayı bulunca veririmGit ver canim disgebelik olma ihtimalide var yane o yuzden kendi sagligin ocin vermelisin
Salam arkadaslar ben hic bisey hiss etmiyorum cok kotuyum hamile diyilim sanki
Cikmisdi ama ben rahatsiz bisey hiss etmiyorumsenin testte çıkmamış mıydı ki..
Amin canımKesinlikle cnm şükürler olsun rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
Canim benim oyle deme hwekez bisey hissediyor diye biseu yok yaneSalam arkadaslar ben hic bisey hiss etmiyorum cok kotuyum hamile diyilim sanki
Canim ben rahatsiz oluyorum uzuluyorum bisey olur diye Allah kimseyi evlat yokluguyla imtahana cekmesin insAllah cok zormusCanim benim oyle deme hwekez bisey hissediyor diye biseu yok yane
Habire bisey isticemOynat valla hakediyorlar hıhhh
Evet yok mesela eğer ben hamileysem hiç tık yok bende sıfır belirti inşallah hamileyimdirde hep böyle rahat gider yaniCanim benim oyle deme hwekez bisey hissediyor diye biseu yok yane
Cikmisdi ama ben rahatsiz bisey hiss etmiyorum
Evet canim kandada cikmisdiama daha erken belki belirti olmayacak sende..kan testinde de çıkmış mıydı..
İste canım ceza olsun :)Habire bisey isticem
Saglikli bebis dusmez der buyuklerimiz canim sikma caniniCanim ben rahatsiz oluyorum uzuluyorum bisey olur diye Allah kimseyi evlat yokluguyla imtahana cekmesin insAllah cok zormus
Kaç çıktı cnm varsa daha niye dert ediyorsun belirti herkezde aynı olmuyorEvet canim kandada cikmisdi
Erkeklere cici falan diyecem gerci kocam gorurseİste canım ceza olsun :)
Amin insAllah icim rahatladi insAllahSaglikli bebis dusmez der buyuklerimiz canim sikma canini
Nebiliyim his bulanti yok bisey yok korkutuyor beniKaç çıktı cnm varsa daha niye dert ediyorsun belirti herkezde aynı olmuyor
Kocan bu mesajları görürse seni trbzona kadar kovalayacak kızErkeklere cici falan diyecem gerci kocam gorurse